Opublikowano 26 stycznia 201312 l Widać podarli scenariusz i piszą od nowa, kiedy poczytali jak narzekam, nie biorąc pod uwagę, że robię to wyłącznie z sympatii
Opublikowano 8 lutego 201312 l Nowy ep fajny, ale z tymi spoilerami przesadzili ;p jakie tam spoilery z takimi rzeczami kazdy powinien byc na biezaco
Opublikowano 9 lutego 201312 l Spoilery z harrego pottera i to konkretne, nie zdziwie się jakby jakieś pozwy o to były Sam w styczniu przeczytałem 6 i 7 tom pottera i jakby ten ep wyszedł np w grudniu to bym się trochę wku.rwił.
Opublikowano 9 lutego 201312 l Spoilery z harrego pottera i to konkretne, nie zdziwie się jakby jakieś pozwy o to były Sam w styczniu przeczytałem 6 i 7 tom pottera i jakby ten ep wyszedł np w grudniu to bym się trochę wku.rwił. co tam harry potter byl na samym koncu ostry spoiler z walking dead 3 sezonu ps sama nazwa odcinka sugerowala co bedzie : "The Spoiler Alert Segmentation Edytowane 9 lutego 201312 l przez SzewczykDratewka
Opublikowano 10 lutego 201312 l Spoko ep, ale nadal nie jest to poziom pierwszej części obecnego sezonu. Amy była naprawde spoko, co jeszcze się nie zdarzyło do tej pory
Opublikowano 10 lutego 201312 l Jakiś czas nie oglądałem i uzbierało mi się odcinków od 12 z piątego sezonu - w dwa dni prawie wszystko wciągnąłem Alex <3
Opublikowano 10 lutego 201312 l Jakieś pewne źródła "nabycia" odcinków 14 i 15 z ostatniego sezonu? Problem jest z tym.
Opublikowano 10 lutego 201312 l Większość to rary opatrzone hasłami albo pliki, które nie odpalają na żadnych codekach.
Opublikowano 10 lutego 201312 l Większość to rary opatrzone hasłami albo pliki, które nie odpalają na żadnych codekach. hmm thepiratebay -> the big bang theory s05e14 -> sortuj po ilosci seedów -> 1 wynik od eztv -> profit
Opublikowano 10 lutego 201312 l Dzięki, jakoś dziwnym trafem akurat tych plików normalnie w google nie wyszukiwało, dopiero z dopiskiem eztv.
Opublikowano 10 lutego 201312 l Polecam chrome. po 1 wizycie na piratebay doda go do domyslnych wyszukiwarek. wtedy w pasku adresu dajesz tylko "thepiratebay.se NAZWA" i odrazu otworzy ci wyniki z piratebay
Opublikowano 10 lutego 201312 l Większość to rary opatrzone hasłami albo pliki, które nie odpalają na żadnych codekach. hmm www.eztv.it -> wszystkie najnowsze seriale od razu po premierze w tv -> profit fix'd
Opublikowano 13 lutego 201312 l przepowiadam przyszłość: w finale sezonu leonard rzuca penny dla alex a sheldon rucha amy. mark my words.