Skocz do zawartości

The Big Bang Theory

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widać podarli scenariusz i piszą od nowa, kiedy poczytali jak narzekam, nie biorąc pod uwagę, że robię to wyłącznie z sympatii

Opublikowano (edytowane)

Spoilery z harrego pottera i to konkretne, nie zdziwie się jakby jakieś pozwy o to były :P Sam w  styczniu przeczytałem 6 i 7 tom pottera i jakby ten ep wyszedł np w grudniu to bym się trochę wku.rwił.

co tam harry potter

byl na samym koncu ostry spoiler z walking dead 3 sezonu :P

ps sama nazwa odcinka sugerowala co bedzie : "The Spoiler Alert Segmentation

Edytowane przez SzewczykDratewka
Opublikowano

Spoko ep, ale nadal nie jest to poziom pierwszej części obecnego sezonu. Amy była naprawde spoko, co jeszcze się nie zdarzyło do tej pory

Gość DonSterydo
Opublikowano

Jakiś czas nie oglądałem i uzbierało mi się odcinków od 12 z piątego sezonu - w dwa dni prawie wszystko wciągnąłem :P

Alex <3

Gość DonSterydo
Opublikowano

Jakieś pewne źródła "nabycia" odcinków 14 i 15 z ostatniego sezonu? Problem jest z tym.

Gość DonSterydo
Opublikowano

Większość to rary opatrzone hasłami albo pliki, które nie odpalają na żadnych codekach.

Gość DonSterydo
Opublikowano

Dzięki, jakoś dziwnym trafem akurat tych plików normalnie w google nie wyszukiwało, dopiero z dopiskiem eztv.

Opublikowano

Większość to rary opatrzone hasłami albo pliki, które nie odpalają na żadnych codekach.

hmm

www.eztv.it -> wszystkie najnowsze seriale od razu po premierze w tv -> profit

fix'd

• Plusik 1
Gość DonSterydo
Opublikowano

Nowy odcinek kiedy naszego czasu będzie dostępny?

Gość DonSterydo
Opublikowano

Czyli normalnie dla nas to każdorazowo będą piątki - THX.