Opublikowano 17 lutego 201312 l No taki średni/dobry odcinek. Z wszystkiego najlepsza była Penny, nawet Leonard dawał radę.
Opublikowano 17 lutego 201312 l Co użytkownik to opinia Odcinek specyficzny bo walentynkowy, ale dobry. Sheldon dawał radę. Leonard też. Motyw z kasą był dobry
Opublikowano 18 lutego 201312 l Jeden ze słabszych odcinków w tym sezonie. Ciekawe czy motyw z dziewczyną i Rajem pociągną dalej.
Opublikowano 18 lutego 201312 l no właśnie, czy raj w końcu bedzie mial dziewczyne? (równie dobrze mogli to zrobić tylko na potrzby jednej sceny i koniec) w koncu serial zaczynał sie laska + 4 nerdów, a gdyby raj dostal laske to już by było 4+4 (a nawet +5 ;p) , to jednak zmnienia formułe serialu z nerdowskiej komedii na komedie romatyczną z elementami nerdów ale chyba ostatnio mają kryzys pomysłów , i odcinki nie raz słabiej sie trzymają kupy mimo wszystko nadal jest śmiesznie, ale jednak nie tak jak kiedyś że banan nie schodził przez cały odcinek Edytowane 18 lutego 201312 l przez Yano
Opublikowano 22 lutego 201312 l tak, dzisiejszy odcinek wyraźnie pokazuje ze laska raja troche posiedzi gdby odrazu poszli z grubej rury to by moglo wygladać jak chwilowy numerek, ale takie podchody jak dziś pokazuja że to nie jest chwilowy wątek
Opublikowano 22 lutego 201312 l Problem serialu polega na tym, że za szybko wprowadzili wszystkie dziewczyny - teraz "muszą" upychać w każdym odcinku opowieść o nerdach i wątki relacji z kobietami. To najprawdopodobniej przez to, że od samego początku nie wiadomo ile serial pociągnie, czy skończy się na 3 sezonach czy pociągnie 10. Edytowane 22 lutego 201312 l przez DonSterydo
Opublikowano 22 lutego 201312 l No, ale w sumie dla TAKICH nerdow dziewczyny to jest naprawde cos wyjatkowego, wiec IMO jest to wiarygodne. (pipi)a, zabrzmialo troche jakbym byl cieply Wirus siary?
Opublikowano 3 marca 201312 l Koszulka z powiedzeniami Sheldona jest do kupienia do wtorku do godz. 23:00. Edytowane 3 marca 201312 l przez cwieri
Opublikowano 8 marca 201312 l fajny odcinek dziś , bernadette jako królewna spoko laska zreszta wo oglole to fajna dziewczyna mimo że gra taka szarą mysz okularnice obczajcie aktorke Melissa Rauch
Opublikowano 9 marca 201312 l Nowy odcinek całkiem całkiem ale tej panny Hindusa nie znoszę, samo patrzenie na nią boli
Opublikowano 9 marca 201312 l Zgadzam się. Ma w sobie coś tak irytującego i odpychającego, że przed każdym nowym odcinkiem błagam aby jej obecność w serialu to był tylko sen.
Opublikowano 10 marca 201312 l Czyli jest mocno autentyczna. W sumie ja za nią też nie przepadam, mało zabawna postać. Odcinek całkiem udany.
Opublikowano 10 marca 201312 l Odcinek megasucharski, dosłownie zaśmiałem się chyba jeden raz. A Melissa spoko dziura, normalnie nawet głos ma mniej piskliwy.
Opublikowano 11 marca 201312 l Odcinek megasucharski, dosłownie zaśmiałem się chyba jeden raz. Jak Sheldon chciał coś "fajnego" wyguglować o dziewczynkach? Całkiem zabawne to było, ale odcinek faktycznie słaby.
Opublikowano 16 marca 201312 l Już nie pamiętam a nowy odcineczek nawet spoko, taki pocieszny. Mam takie coś, że nawet jak Sheldon wali suchary (ogólnie, nie o ten odcinek) to ja się śmieję, za bardzo lubię tę postać i wszystko mu idzie wybaczyć.
Opublikowano 17 marca 201312 l No już jakiś czas temu to zauważyłem, że jak Masorz widzi Sheldona to już mu się micha cieszy z automatu . IMHO Sheldon w ostatnim odcinku był całkiem wporzo. Polski Sheldon śpiewa i tańczy- tak mi się przynajmniej skojarzył ten gostek http://www.youtube.com/watch?v=Ubjdjnubqcs Edytowane 17 marca 201312 l przez Gość