Skocz do zawartości

The Big Bang Theory

Featured Replies

Opublikowano

A no tak, ostatni to ten, w którym Hindus przemówił.

• Odpowiedzi 606
  • Wyświetleń 48,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• podbijam, bo obejrzeniu jednego odcinka mialem ochote zabić wszystkich którzy przyłożyli rękę do stworzenia czegoś takiego. Chyba nic bardziej nie-smiesznego nie da sie zrobic, chryste.

• Lubie ten serial, ale bez Sheldona byłby 100 razy lepszy

Opublikowano

I dobrze, bo teraz  nie będą mu musieli o 10 rano wkładać butelki z piwem od ust, żeby mógł cokolwiek powiedzieć przy kobietach.

Opublikowano

Sezon bardzo dobry, końcówka słaba. Dziewczyna Raja na razie mi nie pasuje, ale do Amy tez musiałem się przekonać, zobaczymy co wymyślą w kolejnym sezonie.

Opublikowano

Sezon bardzo dobry choć jak Pryxfus prawi końcówka kiepska :( choć to trochę dziwne bo zawsze finały powinny być najlepsze by utrzymać napięcie do następnego sezonu. Dla mnie Amy to trafny wybór scenarzystów :) a laska Raja zgroza oby mniej jej w następnym sezonie, aha Bernadett też można by było wysłać na urlop.

Opublikowano

Może z niej już zrezygnowali, w końcu zerwała z Rajem.

Zresztą nie wiem co było fascynującego w oglądaniu, jak w każdym odcinku ucieka przez okno do kibla.

Edytowane przez Masorz

Opublikowano

Ostatni odcinek faktycznie jakiś taki nijaki. Szczerze to się skończył tak, że myślałem, że za tydzień dopiero jest finał i pociągną temat jak sama Penny opiekuje się Szeldonem czy coś w tym stylu.

No nic, to do września!

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Tak jak się można było spodziewać, nikt nie pisze dwóch nowych epach, bo wszyscy poumierali ze śmiechu.

Ogólnie nic specjalnego, ale można obejrzeć. Wracam do Scrubsów.

Opublikowano

Oba odcinki takie 6+/10, czyli jak na formę tego serialu z ostatnich 2 lat całkiem nieźle.

Akcja z macankiem całkiem zabawna i ogólnie z estrogenem.

Opublikowano

Dopoki Leonard nie wrocil to bylo spoko, lubie combo Penny+Sheldon.  Odcinki ogolnie nie byly zle.

Opublikowano

Was tez nowy odcinek wynudzil czy moze tylko ja jestem juz tym serialem zwyczajnie zmeczony?

Opublikowano

No nie jest zbyt śmieszny. Trochę brak już polotu w tym wszystkim. Moim zdaniem Howard powinien non stop naśladować Ala Pacino i Cage'a.

Opublikowano

Widzę że serial niektórych już zmęczył i stąd takie oceny :), jak dla mnie start nowej serii jest świetny na  razie oceniając odcinki to właśnie pierwszy był najsłabszy. Bałem się że serial się wypala, ale widać się myliłem ;)

Opublikowano

Serial poprostu sie zmienił. Zaczynal jako perypedie nerdow z domieszką penny. A teraz jest to serial o kolesiach i ich dziewczynach. A wątek nerdow lata gdzieś na poboczu

Opublikowano
  W dniu 18.10.2013 o 17:14, marekjw2523 napisał(a):

Widzę że serial niektórych już zmęczył i stąd takie oceny :), jak dla mnie start nowej serii jest świetny na razie oceniając odcinki to właśnie pierwszy był najsłabszy. Bałem się że serial się wypala, ale widać się myliłem ;)

Bo sie wypala jakoś od 3ech sezonów.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Tracilem nadzieje ale dwa ostatnie odcinki bardzo dobre, Sheldon w formie.

Opublikowano

Ostatni odcinek bardzo dobry, autentycznie się śmiałem, pierwszy raz od daaaaaawna. 

Widać, że scenarzyści biorą opinie publiczności do siebie, po wielu flame'ach na Sheldona czy Raja obaj obecnie mają znowu dobre teksty.

Opublikowano

Ostatni odcinek z świętem dziękczynienia epicki, pijany Sheldon z Ojcem Bernadette zarządzili :]

Opublikowano

bardzo dobry, pierwszy taki od dawna

Edytowane przez erix

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

2 tygodnie czekania na jeden z najsłabszych odcinków ever. po genialnym thanksgiving taki byle jaki ep :/