Opublikowano 21 maja 201311 l I dobrze, bo teraz nie będą mu musieli o 10 rano wkładać butelki z piwem od ust, żeby mógł cokolwiek powiedzieć przy kobietach.
Opublikowano 22 maja 201311 l Sezon bardzo dobry, końcówka słaba. Dziewczyna Raja na razie mi nie pasuje, ale do Amy tez musiałem się przekonać, zobaczymy co wymyślą w kolejnym sezonie.
Opublikowano 22 maja 201311 l Sezon bardzo dobry choć jak Pryxfus prawi końcówka kiepska choć to trochę dziwne bo zawsze finały powinny być najlepsze by utrzymać napięcie do następnego sezonu. Dla mnie Amy to trafny wybór scenarzystów a laska Raja zgroza oby mniej jej w następnym sezonie, aha Bernadett też można by było wysłać na urlop.
Opublikowano 22 maja 201311 l Może z niej już zrezygnowali, w końcu zerwała z Rajem. Zresztą nie wiem co było fascynującego w oglądaniu, jak w każdym odcinku ucieka przez okno do kibla. Edytowane 22 maja 201311 l przez Masorz
Opublikowano 22 maja 201311 l Ostatni odcinek faktycznie jakiś taki nijaki. Szczerze to się skończył tak, że myślałem, że za tydzień dopiero jest finał i pociągną temat jak sama Penny opiekuje się Szeldonem czy coś w tym stylu. No nic, to do września!
Opublikowano 28 września 201311 l Tak jak się można było spodziewać, nikt nie pisze dwóch nowych epach, bo wszyscy poumierali ze śmiechu. Ogólnie nic specjalnego, ale można obejrzeć. Wracam do Scrubsów.
Opublikowano 2 października 201311 l Oba odcinki takie 6+/10, czyli jak na formę tego serialu z ostatnich 2 lat całkiem nieźle. Akcja z macankiem całkiem zabawna i ogólnie z estrogenem.
Opublikowano 2 października 201311 l Dopoki Leonard nie wrocil to bylo spoko, lubie combo Penny+Sheldon. Odcinki ogolnie nie byly zle.
Opublikowano 13 października 201311 l Was tez nowy odcinek wynudzil czy moze tylko ja jestem juz tym serialem zwyczajnie zmeczony?
Opublikowano 13 października 201311 l No nie jest zbyt śmieszny. Trochę brak już polotu w tym wszystkim. Moim zdaniem Howard powinien non stop naśladować Ala Pacino i Cage'a.
Opublikowano 18 października 201311 l Widzę że serial niektórych już zmęczył i stąd takie oceny , jak dla mnie start nowej serii jest świetny na razie oceniając odcinki to właśnie pierwszy był najsłabszy. Bałem się że serial się wypala, ale widać się myliłem
Opublikowano 20 października 201311 l Serial poprostu sie zmienił. Zaczynal jako perypedie nerdow z domieszką penny. A teraz jest to serial o kolesiach i ich dziewczynach. A wątek nerdow lata gdzieś na poboczu
Opublikowano 21 października 201311 l W dniu 18.10.2013 o 17:14, marekjw2523 napisał(a): Widzę że serial niektórych już zmęczył i stąd takie oceny , jak dla mnie start nowej serii jest świetny na razie oceniając odcinki to właśnie pierwszy był najsłabszy. Bałem się że serial się wypala, ale widać się myliłem Bo sie wypala jakoś od 3ech sezonów.
Opublikowano 22 listopada 201311 l Tracilem nadzieje ale dwa ostatnie odcinki bardzo dobre, Sheldon w formie.
Opublikowano 24 listopada 201311 l Ostatni odcinek bardzo dobry, autentycznie się śmiałem, pierwszy raz od daaaaaawna. Widać, że scenarzyści biorą opinie publiczności do siebie, po wielu flame'ach na Sheldona czy Raja obaj obecnie mają znowu dobre teksty.
Opublikowano 26 listopada 201311 l Ostatni odcinek z świętem dziękczynienia epicki, pijany Sheldon z Ojcem Bernadette zarządzili :]
Opublikowano 26 listopada 201311 l bardzo dobry, pierwszy taki od dawna Edytowane 26 listopada 201311 l przez erix
Opublikowano 6 grudnia 201311 l 2 tygodnie czekania na jeden z najsłabszych odcinków ever. po genialnym thanksgiving taki byle jaki ep