Skocz do zawartości

The Big Bang Theory

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sezon bardzo dobry choć jak Pryxfus prawi końcówka kiepska :( choć to trochę dziwne bo zawsze finały powinny być najlepsze by utrzymać napięcie do następnego sezonu. Dla mnie Amy to trafny wybór scenarzystów :) a laska Raja zgroza oby mniej jej w następnym sezonie, aha Bernadett też można by było wysłać na urlop.

Opublikowano (edytowane)

Może z niej już zrezygnowali, w końcu zerwała z Rajem.

Zresztą nie wiem co było fascynującego w oglądaniu, jak w każdym odcinku ucieka przez okno do kibla.

Edytowane przez Masorz
Opublikowano

Ostatni odcinek faktycznie jakiś taki nijaki. Szczerze to się skończył tak, że myślałem, że za tydzień dopiero jest finał i pociągną temat jak sama Penny opiekuje się Szeldonem czy coś w tym stylu.

No nic, to do września!

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Tak jak się można było spodziewać, nikt nie pisze dwóch nowych epach, bo wszyscy poumierali ze śmiechu.

Ogólnie nic specjalnego, ale można obejrzeć. Wracam do Scrubsów.

Opublikowano

Serial poprostu sie zmienił. Zaczynal jako perypedie nerdow z domieszką penny. A teraz jest to serial o kolesiach i ich dziewczynach. A wątek nerdow lata gdzieś na poboczu

Opublikowano

Widzę że serial niektórych już zmęczył i stąd takie oceny :), jak dla mnie start nowej serii jest świetny na razie oceniając odcinki to właśnie pierwszy był najsłabszy. Bałem się że serial się wypala, ale widać się myliłem ;)

Bo sie wypala jakoś od 3ech sezonów.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ostatni odcinek bardzo dobry, autentycznie się śmiałem, pierwszy raz od daaaaaawna. 

Widać, że scenarzyści biorą opinie publiczności do siebie, po wielu flame'ach na Sheldona czy Raja obaj obecnie mają znowu dobre teksty.

• 2 tygodnie później...