Skocz do zawartości

The Big Bang Theory

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"Przez was" wczoraj do 3 w nocy oglądałem bbt kolejny raz, z 11 odcinkow zobaczylem. Padlo na 6 sezon. Mialem dużo zabawy i śmiechu. Naprawde bylo fajnie az dziwne ze tak niedawno serial nadal byl tak smieszny (a przecież niektórzy juz wtedy marudzili ze sie stoczył)

Opublikowano

Serial nadal śmieszy i bawi, tylko w trochę inny sposób. Nadal się go bardzo przyjemnie ogląda. Aż chyba sam zacznę lecieć znowu od 1 sezonu. 

Alex GOTY laska, rwałby jak Sheldon teorię strun 

Gość DonSterydo
Opublikowano

Moim zdaniem Amy jest zbędna. Nijak nie pasuje do zamysłu postaci Sheldona, który powinien do końca być traktowany jak dziecko Leonarda i Penny :)

Opublikowano

Dzieci w końcu dorastają.. Mnie Amy też denerwuje, ale do Sheldona pasuje idealnie. Wyobrażasz sobie Sheldona z Penny? Bo ja niiii.

Ani z Penny ani z żadną, Sheldon powinien być wieczny singiel obojętny na kobiety  :P Swoją drogą pamiętacie otwarcie pierwszego odcinka? 

Gość DonSterydo
Opublikowano

Sheldon powinien zostać sam, jest wtedy bardziej wiarygodny :)

Opublikowano

Bazinga zużyła się jeszcze przed końcem sezonu, w którym się pojawiła. Ne wiem, czy był to celowy zabieg, ale szybko zmęczony byłem tym bądź co bądź sucharem Sheldona.

Gość DonSterydo
Opublikowano (edytowane)

śmieszne było tylko jak to wymyślił i jak pływał w basenie z kulkami. Potem to żenua.

Co ty pie.rdolisz, kawał z butami howarda był epicki.

Albo numer z kanapą - "BAZINGA PUNK!! Now we're even." :D

PS. pamięta ktoś w którym odcinku Raj zaczął pracować z Sheldonem? Chciałem sobie przypomnieć te epickie sceny ciężkiej pracy wpatrywania się w tablicę :D

Edytowane przez DonSterydo
Opublikowano

PS. pamięta ktoś w którym odcinku Raj zaczął pracować z Sheldonem? Chciałem sobie przypomnieć te epickie sceny ciężkiej pracy wpatrywania się w tablicę :D

Nie pamiętam, ale propsuje, bo to najśmieszniejszy moment w całym serialu

Opublikowano

śmieszne było tylko jak to wymyślił i jak pływał w basenie z kulkami. Potem to żenua.

Co ty pie.rdolisz, kawał z butami howarda był epicki.

Albo numer z kanapą - "BAZINGA PUNK!! Now we're even." :D

muzyka rozj.ebała wtedy :)

Opublikowano

Czytałem że Penny zgarnia za odcinek 1 mln $, w sumie to nie jest śmieszna i nie zasługuje aż na taką kasę. Ale bez niej ten serial też nie miałby większego sensu. Sam sitkom o nerdach, star treku komiksach i grach video nie sprzedałby się tak dobrze. 

Są teraz niestety takie odcinki jak ten ostatni podczas którego ani razu się nie zaśmiałem, to smutne.  :angry: