Opublikowano 22 stycznia 20169 l kurna ostatni odcinek dopiero na początku lutego. przeginają z tymi przerwami. btw pamiętacie jak w poprzednim odcinku sheldon z raj'em poszli do obserwatorium i wytropili jakąś kometę? wczoraj było info, że własnie na tym uniwerku, gdzie pracują w serialu, wykryli prawdopodobnie 9 planetę układu słonecznego. niezły zbieg okoliczności, albo spisek illuminati
Opublikowano 7 maja 20168 l nie wiem czy się zgodzicie ale kilka ostatnich odcinków trzyma poziom, nawet się kilka razy zaśmiałem na głos
Opublikowano 7 maja 20168 l Nie wiem bo z całego sezonu widziałem ze 4 odcinki i sobie podziękowałem. Najnowszy odcinek na ign dostał 4,5/10
Opublikowano 7 maja 20168 l najnowszego jeszcze nie widziałem, ale poprzednie były znośne, dużo lepsze od poprzedniego sezonu
Opublikowano 7 maja 20168 l gdyby nie Sheldon były by mierne. tak są poprawne ale za bardzo przewidywalne. nowy odcinek całkiem spoko, parę dobrych motywów było.
Opublikowano 15 maja 20168 l i koniec sezonu. przyznam że całkiem ok. dobry odcinek, nawet w formie po kilku suchych i nijakich. mam nadzieję że w 10 sezonie pociągną dalej temat bo jest potencjał.
Opublikowano 15 maja 20168 l Wg mnie to wszystko popsuło się do kiedy ekipa nabrała większej śmiałości do dziewczyn. Mnie śmieszyła ta nieporadność a dziś już praktycznie nie mam się z czego śmiać.
Opublikowano 20 września 20168 l sympatykom serialu przypominam, że ruszył kolejny sezon. pierwszy ep może być, teksty Sheldona jak zwykle robią najbardziej.
Opublikowano 21 września 20168 l Podobno ten sezon ma byc inny niż poprzedni. Ciekawe czy zmierzają ku wiekiemu finałowi, czy jednak spróbują serial odświeżyć i nagaraja kolejne. Ostatnio na CC lecą weekendowe maratony z BBT, te pierwsze sezony to istna przepaść względem tych ostatnich.
Opublikowano 21 września 20168 l Ostatnio właśnie parę razy się nadziałem na te maratony CC i faktycznie, pierwsze sezony były przezabawne, ale to w sumie nic złego. Obecna forma też mi się podoba i w trakcie ostatniego epizodu nawet się zaśmiałem raz na głos
Opublikowano 21 września 20168 l pierwsze sezony były przezabawne, ale to w sumie nic złego. Nic złego? xD W ostatnich 3 sezonach dało się bez zażenowania i ze śmiechem obejrzeć łącznie może z 10 odcinków, reszta do zaorania.
Opublikowano 21 września 20168 l Etam, są gorsze seriale komediowe. Big Banga akurat da się przełknąć. jak chcecie coś mega żenującego, po czym po obejrzeniu jednej minuty poczujecie w ustach prawdziwy kawas to polecam Dwie spłukane dziewczyny. Przy tym Big Bang to arcydzieło i śmieszność
Opublikowano 21 września 20168 l Etam, są gorsze seriale komediowe. Big Banga akurat da się przełknąć. jak chcecie coś mega żenującego, po czym po obejrzeniu jednej minuty poczujecie w ustach prawdziwy kawas to polecam Dwie spłukane dziewczyny. Przy tym Big Bang to arcydzieło i śmieszność Akurat trzy pierwsze sezony były bardzo dobre.
Opublikowano 21 września 20168 l Tak, oglądałem 1 i 2, było OK, a potem niestety straszna dupa - ten sam jeden żart i schematy od kilku lat.
Opublikowano 22 września 20168 l w arrested development tak nie jest, ale nie wiem czy to sitcom tak czy siak obejrzyjcie sobie ad a nie to guano
Opublikowano 23 września 20168 l Ano nie jest, są takie, które robią się po prostu słabsze (nie wszystkie, bo Parki i Rekreacje były lepsze z sezonu na sezon). Jednak w przypadku 2BG to już nawet nie jest słabo, stało się po prostu mega żenująco i boleśnie
Opublikowano 23 września 20168 l Przyjaciele trzymali poziom od pierwszego do ostatniego odcinka, ale tam akurat zwykła obyczajówka to było sedno serialu, natomiast w BBT jak się wróci do pierwszych 3 sezonów, to człowiek przypomina sobie, że serial został zbudowany na mocnym nerdingu, a gdy Leonard, Raj i Howard zaczęli wychodzić ze swoich skorup i pojawiły się pozostałe dziewczyny, to cały zamysł wziął w łeb.
Opublikowano 23 września 20168 l Przyjaciele trzymali poziom bo tam dopiero były schematy, ten serial to jeden wielki schemat.
Opublikowano 30 września 20168 l pooglądałem dziś 2 nowe odcinki 10 sezonu z obawą bo ostatnie sezony były słabsze i o ile pierwszy odcinek nie urwał nic. to na drugim już pare raz sie mocno pośmiałem, co jest plusem. bo w 8 sezonie to sie zdarzyło pare razy na cały sezon
Opublikowano 8 listopada 20168 l Najnowszy odcinek mnie mocno rozbawił. Ponoć potwierdzony jest spinoff serialu opowiadający o życiu 12 letniego Sheldona.
Opublikowano 8 listopada 20168 l yep, bardzo dobry ep. dobrze w końcu widzieć wkład innych bo do tej pory Sheldon tylko robił. tym razem Amy fajnie dostarczyła + strój Penny ^_^ spinoff z młodym Sheldonem może być mega jeśli dobrze dobiorą obsadę.
Opublikowano 21 marca 20178 l I jednak będą dwa kolejne sezony. 10 znowu bije rekordy oglądalności w USA. Piątka głównych aktorów, co by nie czuła, sie gorsza, od Przyjaciół dostanie około bańki za odcinek Edytowane 21 marca 20178 l przez chris85