Skocz do zawartości

The Big Bang Theory

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Gość DonSterydo
Opublikowano (edytowane)

Obejrzałem ostatni odcinek 8 sezonu na Comedy Central i zorientowałem się, że nie ma jeszcze następnego  :whyyy:

Będzie ogień, generalnie nie widzę by to się zamknęło w 10 sezonach. A tak na marginesie, to druga połowa 8 sezonu trzyma poziom :)

PS. Para Leonard i Penny to kalka 1:1 relacji Rossa i Rachel :)

Edytowane przez DonSterydo
  • 2 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Widzę, że wszyscy oglądają :pawel:

Nie no, ja też zrezygnowałem (oprócz obejrzenia po pijaku dwóch pierwszych odcinków).

Ale chyba obejrzę najnowszy, ponieważ podobno, Pajgi oddychaj,

Sheldon zaruchał

o_O'

Opublikowano (edytowane)

Ja polecę z tym nowym sezonem raczej z sentymentu. Wiarę w ten serial straciłem jakieś dwa sezony temu. Przydało by się nowe sitcomowe GOTY, na miarę przyjaciół, pierwszych sezonów BBT czy Dwóch i pół.

Edytowane przez chris85
Opublikowano

Pierwsze 3-4 odc nowego sezonu sa mega słabe, ale tak chyba od 5 wraca stary doby Big Bang serio!

Można sie pośmiać, stary dobry Sheldon, odcinek jak chcieli kupić Helium mistrzostwo, "I promise this is the last time"  :D

Odcinek ostatni ze Star Wars troche niżej, ale 7/10

Opublikowano

ostatnio włączyłem 3 pierwsze sezony po raz 3 i dalej beka jest niezła. A ten nowy sezon, no lepszy od poprzedniego, Penny odrastają włosy nie wygląda już jak Justin Bieber, a i czasem 3 razy z rzędu można się zaśmiać. Tylko, po ostatnim odcinku to już cały serial stracił jakby sens początkowy, bo wszystkim chłopakom wiedzie się lepiej niż nie jednemu nie nerdowi :D

Gość DonSterydo
Opublikowano

Obejrzałem 9 odcinek 9 sezonu... Sheldon ty matole XD

Gość DonSterydo
Opublikowano

Znajdę na necie odcinki z 9 sezonu z lektorem? Ojciec oglądał wyrywkowo i chciał zobaczyć wszystkie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dla mnie to Kobiety wszystko popsuły głównie Bernadetta, i Amy bo Penny była od początku pasująca do paczki tym że totalnie do nich nie pasowała :D I teraz obok perypetii kilku nerdów serial dzieli swój czas sprawiedliwie dla kobiet. 

Opublikowano

Szczerze mówiąc, to nie pamiętam, kiedy inny serial tak bardzo podupadł na jakości.

Nawet w Dexterze czy True Blood nie było pomiędzy pierwszym a ostatnim sezonem tak wielkiej różnicy (tak, wiem, że Big Bang nie jest w ostatnim sezonie, ale porównuję).