Skocz do zawartości

The Big Bang Theory

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

kurna ostatni odcinek dopiero na początku lutego. przeginają z tymi przerwami.

btw pamiętacie jak w poprzednim odcinku sheldon z raj'em poszli do obserwatorium i wytropili jakąś kometę? wczoraj było info, że własnie na tym uniwerku, gdzie pracują w serialu, wykryli prawdopodobnie 9 planetę układu słonecznego. niezły zbieg okoliczności, albo spisek illuminati  :unsure:

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

gdyby nie Sheldon były by mierne. tak są poprawne ale za bardzo przewidywalne. nowy odcinek całkiem spoko, parę dobrych motywów było.

Opublikowano

i koniec sezonu. przyznam że całkiem ok. dobry odcinek, nawet w formie po kilku suchych i nijakich. mam nadzieję że w 10 sezonie pociągną dalej temat bo jest potencjał.

Opublikowano

Wg mnie to wszystko popsuło się do kiedy ekipa nabrała większej śmiałości do dziewczyn. Mnie śmieszyła ta nieporadność a dziś już praktycznie nie mam się z czego śmiać. 

• Plusik 1
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

Podobno ten sezon ma byc inny niż poprzedni. Ciekawe czy zmierzają ku wiekiemu finałowi, czy jednak spróbują serial odświeżyć i nagaraja kolejne. Ostatnio na CC lecą weekendowe maratony z BBT, te pierwsze sezony to istna przepaść względem tych ostatnich.

Opublikowano

Ostatnio właśnie parę razy się nadziałem na te maratony CC i faktycznie, pierwsze sezony były przezabawne, ale to w sumie nic złego. Obecna forma też mi się podoba i w trakcie ostatniego epizodu nawet się zaśmiałem raz na głos  :turned:

Opublikowano

pierwsze sezony były przezabawne, ale to w sumie nic złego.

Nic złego? xD

W ostatnich 3 sezonach dało się bez zażenowania i ze śmiechem obejrzeć łącznie może z 10 odcinków, reszta do zaorania.

Opublikowano

Etam, są gorsze seriale komediowe. Big Banga akurat da się przełknąć.

jak chcecie coś mega żenującego, po czym po obejrzeniu jednej minuty poczujecie w ustach prawdziwy kawas to polecam Dwie spłukane dziewczyny. Przy tym Big Bang to arcydzieło i śmieszność 

Opublikowano

Etam, są gorsze seriale komediowe. Big Banga akurat da się przełknąć.

jak chcecie coś mega żenującego, po czym po obejrzeniu jednej minuty poczujecie w ustach prawdziwy kawas to polecam Dwie spłukane dziewczyny. Przy tym Big Bang to arcydzieło i śmieszność

Akurat trzy pierwsze sezony były bardzo dobre.
Opublikowano

w arrested development tak nie jest, ale nie wiem czy to sitcom tak czy siak obejrzyjcie sobie ad a nie to guano

Opublikowano

Ano nie jest, są takie, które robią się po prostu słabsze (nie wszystkie, bo Parki i Rekreacje były lepsze z sezonu na sezon). Jednak w przypadku 2BG to już nawet nie jest słabo, stało się po prostu mega żenująco i boleśnie 

Gość DonSterydo
Opublikowano

Przyjaciele trzymali poziom od pierwszego do ostatniego odcinka, ale tam akurat zwykła obyczajówka to było sedno serialu, natomiast w BBT jak się wróci do pierwszych 3 sezonów, to człowiek przypomina sobie, że serial został zbudowany na mocnym nerdingu, a gdy Leonard, Raj i Howard zaczęli wychodzić ze swoich skorup i pojawiły się pozostałe dziewczyny, to cały zamysł wziął w łeb.

Opublikowano

pooglądałem dziś 2 nowe odcinki 10 sezonu z obawą bo ostatnie sezony były słabsze

i o ile pierwszy odcinek nie urwał nic. to na drugim już pare raz sie mocno pośmiałem, co jest plusem. bo w 8 sezonie to sie zdarzyło pare razy na cały sezon

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

yep, bardzo dobry ep. dobrze w końcu widzieć wkład innych bo do tej pory Sheldon tylko robił. tym razem Amy fajnie dostarczyła + strój Penny  ^_^

spinoff z młodym Sheldonem może być mega jeśli dobrze dobiorą obsadę.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano (edytowane)

I jednak będą dwa kolejne sezony. 10 znowu bije rekordy oglądalności w USA. Piątka głównych aktorów, co by nie czuła, sie gorsza, od Przyjaciół dostanie około bańki za odcinek :obama:

Edytowane przez chris85
  • 6 miesięcy temu...