Opublikowano 24 czerwca 201014 l dodali acziwmenty do CSS. właśnie dziś zauważyłem, trzeba będzie ponabijać trochę przez weekend
Opublikowano 24 czerwca 201014 l gralem pol godzinki, wylaczylem, a jak wlaczylem znowu, zobaczylem ze nic sie nie zapisalo
Opublikowano 24 czerwca 201014 l zaje,biste promocje na steamie killing floor za 3coś euro, Trine za 4 i wiele wiele innych. Polecam i pozdrawiam Piotr Fronczewski
Opublikowano 25 czerwca 201014 l no właśnie przeglądam, przez następne kilka dni trzeba będzie sprawdzać steam czy czegoś nie brakuje do kolekcji w dobrej cenie
Opublikowano 26 czerwca 201014 l Kupiłem Overlord + Overlord: Raising Hell + Overlord II za 4 euro... Promocja już się niestety skończyła
Opublikowano 26 czerwca 201014 l Tylko dzisiaj: Resident Evil 5 - 9,50? Ghostbusters - 4,00? GTA: Episodes from Liberty City - 10,49? Galcon Fusion - 2,25? Alpha Protocol - 33,49? Aliens vs. Predator Classic - 0,75? Lead and Gold - 5,10? Serious Sam HD: Double Pack - 7,50? Miazga. Ghostbusters, podobno oficjalnie nie wydawane w Polsce, za około 16,50 zł. Do tego AvP za ok. 4,13 zł. Szkoda tylko że akurat kasy nie mam, wziąłbym chyba z połowę tych tytułów :<
Opublikowano 27 czerwca 201014 l złapałem już Ghostbusters i Call Of Duty pack, teraz czekam 7 godzin na następne przeceny hehe
Opublikowano 29 czerwca 201014 l no coś słabe są te przeceny ostatnie 2 dni, zobaczymy za 6 godzin czy coś się to zmieni
Opublikowano 3 lipca 201014 l OMG ostatnio się napalałem na Portala a teraz za piątaka jest O_O! Niesamowite promocje są na tym Steamie, aż żal kupować konto premium na rapidzie jak za to można mieć 3 Portale .
Opublikowano 5 lipca 201014 l To nawet gry za darmola dają O_O? No cóż, piątak to prawie jak za darmo, szczególnie że płaciłem resztkami z PayPala których i tak nie mogę wyciągnąć .
Opublikowano 17 lipca 201014 l Od poniedzialku gra "Alien Swarm" bedzie za free http://store.steampowered.com/app/630/
Opublikowano 23 lipca 201014 l Szukam kompanów na kilka partyjek w Alien Swarm właśnie. Zapraszać do znajomych jak co - gazer1991 . Dzisiaj z ciekawości ściągnąłem, myślałem, że na moim rzęchu mi nie pójdzie a tu niespodzianka . A gra sama w sobie jest nadzwyczaj miodna, tak na kilka(naście)wieczorów . Edytowane 23 lipca 201014 l przez MysteryGaz
Opublikowano 24 lipca 201014 l Jaki program do nagrywanie gier ze steam ? taki który DZIAŁA. chce nagrac gameplay z gry age of chivalry, ale komenda "record" crashuje gre. Nie chce tez frapsa i jego kolosalnych rozmiarów.
Opublikowano 30 lipca 201014 l Od poniedzialku gra "Alien Swarm" bedzie za free http://store.steampowered.com/app/630/ Nawet niezła ta gierka, w sam raz do nabicia kilkuset killów w 30 minut. Chwilkę pograłem i mi się nawet spodobało, prosta naparzanka do ogarnięcia w 3 minuty. Fajnie odstresowuje. Dobrze widziałem, że w grze jest tylko 7 plansz?
Opublikowano 31 lipca 201014 l Dobrze widziałem, że w grze jest tylko 7 plansz? Yep. Ale liczę że niedługo się jakieś nowe kampanie pojawią, stworzone przez użyszkodników... bo z tego co wiem, narzędzia do modowania gry Valve udostępnia.
Opublikowano 7 sierpnia 201014 l http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1373361 Tu jest topic z misjami użyszkodników.
Opublikowano 7 września 201014 l Czuję się trochę jak archeolog, ale uprzejmie informuję, że dzisiaj promocja na Company of Heroes. Podstawka 1,99 ojro, full pakiet 11,50 (przecenione z 45,99!). Zainstalowałem niedawno i czekam na jakieś ciekawe gry, ale na razie nie ma nic, co by mnie interesowało ;/