django 549 Opublikowano 31 grudnia 2010 Opublikowano 31 grudnia 2010 W zasadzie bardziej mi chodzilo, ze wszystko chodzi ultra-plynnie na najwyzszych detalach. A w grze przeciez sporo sie dzieje. No cóż, jeszcze pomysle w sumie. W IV troche gralem na konsoli, ale nie do konca podobalo mi sie powazne potraktowanie serii. Chociaz za 35zł... Cytuj
Stona 569 Opublikowano 31 grudnia 2010 Opublikowano 31 grudnia 2010 IMHO za 35 pln się opłaca. Taniej nie znajdziesz. A to znowu wielkie narzekanie to też przeginka. Ja skończyłem zarówno podstawkę jak i dodatki i jedyne co jest naprawdę z(pipi)ane, to latanie helikopterem. Poza tym, sam fun [choć przyznaję, że mam porządny PieC kaflowy koło biurka i gra mi działała dobrze ] Cytuj
Suavek 4 805 Opublikowano 31 grudnia 2010 Opublikowano 31 grudnia 2010 Stona, sprawa jest prosta - jeśli firma wielokrotnie już pokazała, że porty ich gier na PC są po prostu kiepskie, wymagające, zabugowane lub problematyczne na określonych konfiguracjach, to ja naprawdę nie mam ochoty czegoś takiego kupować, nawet za tak śmieszną cenę. No bo co z tego, że będę miał kompletne GTA4, w którego prawdopodobnie i tak sobie nie pogram, lub też po prostu bym wolał to uczynić na konsoli? Okazja okazją, ale myślę, że więcej radochy sprawi mi wspomniany wyżej Plants vs Zombiez ;>. Przynajmniej nie będzie się krzaczył graficznie ani wołał o podłączenie pada, którego nie da się skonfigurować, czy coś . No i w sumie mówiłem już o tym wcześniej - kupowanie czegokolwiek tylko dlatego, że "jest tanio" raczej mija się z celem. Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 31 grudnia 2010 Opublikowano 31 grudnia 2010 Port faktycznie zbyt dobry nie jest, aczkolwiek patche oddalily go od miana tragicznego. Mialem okazje opalic GTA przed patchami na moim kompie (core 2 duo 2.2 ghz, 2gb ram, 512 karta graficzna, windows xp) - chodzilo i wygladalo to gorzej niz na konsoli. Mialem nie kupowac GTA IV na PC, ale ta promocja mnie jednak skusila (teraz mam wszystkie czesci GTA na steamie ). Wyglada to calkiem niezle, tak czy siak porownywalnie z konsola. W tescie benchmark wykazalo mi srednia ilosc 26 fpsow. Nie jest to mega duzy wynik, ale mozna spokojnie pograc. Cytuj
Stona 569 Opublikowano 31 grudnia 2010 Opublikowano 31 grudnia 2010 Dżiz, ale ja mówię jak ja to widzę. Kupiłem i odpaliłem bez problemu, działało stabilnie, grałem na myszy, bo padem nie umiem celować. Ciąć cięło w niektórych momentach ale wyglądało lepiej niż na PS3 u kumpla. Gra sprawiła mi frajdę, więc ją polecam. Bylo to w czasach, jak miałem jeszcze 8800GTS i już wtedy dało się grać, więc jakiejś wielkiej padaki nie ma, szczególnie po tych kilku patchach. Cytuj
Gość ako Opublikowano 31 grudnia 2010 Opublikowano 31 grudnia 2010 Cień Czernobyla i Zew Prypeci za 5 ojrosów. Chyba warto? Cytuj
Suavek 4 805 Opublikowano 31 grudnia 2010 Opublikowano 31 grudnia 2010 A nie było przypadkiem jakiejś części pomiędzy tymi dwoma? Cytuj
Gość ako Opublikowano 1 stycznia 2011 Opublikowano 1 stycznia 2011 No była jeszcze Clear Sky, dlaczego nie ma w paczce - nie wiem Cytuj
Agent_Man 165 Opublikowano 1 stycznia 2011 Opublikowano 1 stycznia 2011 No była jeszcze Clear Sky, dlaczego nie ma w paczce - nie wiem Pewnie był jakiś limit na babole z gatunku "Gamebreaker" i dlatego też CSa nima ; ) Cytuj
Velius 5 718 Opublikowano 1 stycznia 2011 Opublikowano 1 stycznia 2011 Ha,divinity II jest moje,czekalem na tan sale od poczatku swiat! Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 1 stycznia 2011 Opublikowano 1 stycznia 2011 Hah - ja z kolei czekalem na Jedi Knight Collection i Hitman Collection za -75%. No i sie doczekalem Cytuj
Suavek 4 805 Opublikowano 1 stycznia 2011 Opublikowano 1 stycznia 2011 (edytowane) Ha,divinity II jest moje,czekalem na tan sale od poczatku swiatHę? 20 Euro to niby jakaś okazja? http://sklep.wirtus.pl/produkt/611968A zapewne będzie za parę miesięcy jeszcze tańsze, tak jak podstawka staniała do ~25zł jakiś czas temu. Tak jak przypuszczałem - promocja Half-Life'ów. Wziąłem Anthology za 3 Euro, gdyż Orange Box posiadam. Edytowane 1 stycznia 2011 przez Suavek Cytuj
Velius 5 718 Opublikowano 2 stycznia 2011 Opublikowano 2 stycznia 2011 Owszem to jest okazja poniewaz moge ta gre miec na steamie a z tego co wiem nie mozna klucza z divinity przypisac do steama. Podstawka staniala do 25zl poniewaz byla prawie nie grywalna z powodu bugow,firma sie rozlazla na dwie czesci,tamci zostali z podstawka,ci zrobili dragon saga remastered bez bugow. A nawet jesli spadnie,chce grac teraz a nie czekac rok na jakas marna obnizke na steamie bo nawet jakby dali -75% to te 20zl mnie juz nie urzadza. Wezme pewnie osbie jeszcze settlersow bo zawsze chcialem to pograc tylko zastanawiam sie czy warto brac gold edition czy jednak normal? Cytuj
Ruther 158 Opublikowano 2 stycznia 2011 Opublikowano 2 stycznia 2011 Settlersi są dosyć specyficzni. Polecam najpierw zapoznać się z demem. Wersja Gold dodaje tylko jedną mapę i możliwość customizowania wyglądu zamków. Nie wiem czy się opłaca. Cytuj
Trundle 1 Opublikowano 2 stycznia 2011 Opublikowano 2 stycznia 2011 Kurde moze wezme tez do divinity, zacialem sie kiedys w podstawce i olalem, ale gra jest calkiem fajna Cytuj
Velius 5 718 Opublikowano 3 stycznia 2011 Opublikowano 3 stycznia 2011 Kupilem to Divinity w promocji i...wiedzialem ze to byla sluszna decyzja. Za(pipi)ista gra,wciagnalem sie jak nie wiem co i jak pomysle ze 100h zabawy przedemna to cieszy mi sie morda. Wczoraj policzylem ile wydalem hajsu na dealsy to wole nie pokazywac rachunku swojej drugiej polowce bo wylece z chaty;/ Cytuj
Suavek 4 805 Opublikowano 3 stycznia 2011 Opublikowano 3 stycznia 2011 Hmm, choć śledziłem promocje od początku do końca, to zakupiłem jedynie Burnouta oraz Half-Life Anthology. Kumplowi w ramach gifta wziąłem Puzzle Quest, a sam otrzymałem Plants vs Zombies, ale tych nie liczę. W sumie jestem z siebie dumny, że tak łatwo nie uległem "dla zasady". I tak nie byłoby kiedy grać ;>. Niemniej jednak polecam wspomniane Plants vs Zombies, póki jeszcze jest w promocji. Jeśli ktoś lubi popierdółki tudzież gierki pokroju Tower Defense, to to będzie wyborem idealnym. Cytuj
django 549 Opublikowano 3 stycznia 2011 Opublikowano 3 stycznia 2011 ja chyba zrobie najazd dla Gabe'a na dom bo sie spłukałem... CivCity: Rome [bo Cywilizacja] dwa Deus Exy Mirror's Edge Misadventures of P.B. Winterbottom [mniej niż jeden euro!] dwa Monkey Island Special Edition Portal dla znajomego Civilization IV Complete Star Wars Jedi Knight Pack [dzieki bogu za promocje wczoraj] Super Meat Boy Team Fortress 2 dla znajomego Time Gentlemen, Please & Ben There, Dan That [dwupack point&clicków za 2 euro, może być ciekawe] VVVVVV [pisałem o tym wcześniej już, polecam] Cytuj
RoL 578 Opublikowano 3 stycznia 2011 Opublikowano 3 stycznia 2011 Wzialem tylko KotOR za niecale 9zl (szkoda, ze dwojki nie bylo). Zaluje troche, ze nie kupilem Flatoutow i Machinarium, bo kosztowaly grosze, ale pewnie i tak bym pogral pare minut i nara xD Cytuj
Stona 569 Opublikowano 3 stycznia 2011 Opublikowano 3 stycznia 2011 Flaty są (pipi), machinarium jest fajne Cytuj
Velius 5 718 Opublikowano 4 stycznia 2011 Opublikowano 4 stycznia 2011 A ja zaszalalem i po rozeznaniu sie z kontem bankowym uznalem ze ostro przesadzilem i mnie ponioslo...no ale mam grania na rok chociaz. Lista zakupionych gier...a jeszcze sporo giftow z okazji swiat poszlo do kumpli: Indie Brain Pack Indie Beat Pack Toki Tori Delve Deeper Faerie Solitaire Port Royale 2 Freedom Pack Magnetis Patricians and Merchants Champions Online Neverwinter Nights 2: Platinum Grotesque Tactics: Evil Heroes Indie Fright Pack Swarm Arena Zeno Clash The Settlers 7 - Gold Edition Mafia II Betrayal of Jimmy DLC Mafia II DLC - Jimmys Vendetta Mafia II DLC Joe's Adventures Divinity II - Dragon Knight Saga Supreme Commander 2 Guardians of Graxia Map Pack Guardians of Graxia Hegemony: Philip of Macedon Kane and Lynch 2 - Dog Days Plants vs. Zombies Greed Corp Swords and Soldiers HD King's Bounty: Collection Mount and Blade Complete Rush Power of Defense Puzzle Quest 2 Killing Floor - Outbreak Character Pack Lara Croft GOL Blue Toad Murder Files Overlord Complete Pack King Arthur Pack Torchlight Borderlands DLC: Dr. Ned Borderlands DLC: The Secret Armory of General Knoxx Borderlands DLC Claptrap Borderlands DLC: Mad Moxxi Lead and Gold: Gangs of the Wild West - Four Pack Deathspank Railworks Battlefield Bad Company 2 Specact DLC Recettear: An Item Shop's Tale Bully: Scholarship Edition Humble Indie Bundle The Secret of Monkey Island Gift Puzzle Quest Prince of Persia Prince of Persia: Sands of Time Prince of Persia: Two Thrones Prince of Persia: The Warrior Within Sid Meier's Pirates! Winterbottom Battlefield Bad Company 2 Standard Edition Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 4 stycznia 2011 Opublikowano 4 stycznia 2011 lol ja sobie sprawiłem tylko mirror's edge i wiedźmina bo kosztowały grosze ;p Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 4 stycznia 2011 Opublikowano 4 stycznia 2011 A ja zaszalalem i po rozeznaniu sie z kontem bankowym uznalem ze ostro przesadzilem i mnie ponioslo...no ale mam grania na rok chociaz. Lista zakupionych gier...a jeszcze sporo giftow z okazji swiat poszlo do kumpli: Indie Brain Pack Indie Beat Pack Toki Tori Delve Deeper Faerie Solitaire Port Royale 2 Freedom Pack Magnetis Patricians and Merchants Champions Online Neverwinter Nights 2: Platinum Grotesque Tactics: Evil Heroes Indie Fright Pack Swarm Arena Zeno Clash The Settlers 7 - Gold Edition Mafia II Betrayal of Jimmy DLC Mafia II DLC - Jimmys Vendetta Mafia II DLC Joe's Adventures Divinity II - Dragon Knight Saga Supreme Commander 2 Guardians of Graxia Map Pack Guardians of Graxia Hegemony: Philip of Macedon Kane and Lynch 2 - Dog Days Plants vs. Zombies Greed Corp Swords and Soldiers HD King's Bounty: Collection Mount and Blade Complete Rush Power of Defense Puzzle Quest 2 Killing Floor - Outbreak Character Pack Lara Croft GOL Blue Toad Murder Files Overlord Complete Pack King Arthur Pack Torchlight Borderlands DLC: Dr. Ned Borderlands DLC: The Secret Armory of General Knoxx Borderlands DLC Claptrap Borderlands DLC: Mad Moxxi Lead and Gold: Gangs of the Wild West - Four Pack Deathspank Railworks Battlefield Bad Company 2 Specact DLC Recettear: An Item Shop's Tale Bully: Scholarship Edition Humble Indie Bundle The Secret of Monkey Island Gift Puzzle Quest Prince of Persia Prince of Persia: Sands of Time Prince of Persia: Two Thrones Prince of Persia: The Warrior Within Sid Meier's Pirates! Winterbottom Battlefield Bad Company 2 Standard Edition ja tylu gier przez 3lata bym nie ograł O_O Cytuj
piecia997 39 Opublikowano 4 stycznia 2011 Opublikowano 4 stycznia 2011 Ja też troszkę zaszalałem, ale na pewno nie aż tak ;p Torchlight Civilization 3 Complete Half Life Half Life: Blue Shift Half Life: Opposing Force CS 1.6 Left 4 Dead 2 Stalker: Cień Czarnobyla Stalker: Zew Prypeci W sumie kilka z tego już miałem na innym koncie bądź niesteamowe, ale... cena zbyt kusząca ;] Cytuj
django 549 Opublikowano 4 stycznia 2011 Opublikowano 4 stycznia 2011 Nadal nie rozumiem dlaczego nie przecenią Stalkera Clear Sky. Ten dwupack dorwałem już na promocji pare miesięcy temu, ale CS dalej stoi 10€... GAAAAAAAAAAAAAAABEEEEEEEEEE Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi