Opublikowano 1 czerwca 201113 l Thief Deadly Shadows za 15zlTo chyba "promocja" tylko dla maniaków Steama, gdyż Thief Antologia (wszystkie trzy części) można było w różnych edycjach dostać za dużo mniejszą kwotę. Chyba nawet trylogia pojawiła się to jako pełniak w którymś CDA (pfe! pfe!).
Opublikowano 1 czerwca 201113 l Dzisiejszy daily deal to VVVVV. Kto lubi retro temu polecam. Dobra rzecz z przekozackim soundtrackiem, dobrymi patentami i niekiedy przegietym poziomem trudnosci.
Opublikowano 2 czerwca 201113 l Zaczął się weekend z Call of Duty: Black Ops - do 5 czerwca można grać w multi za darmo.
Opublikowano 6 czerwca 201113 l chyba miesiac czy dwa temu ;p a moze 3,ale jakos niedawno Edytowane 6 czerwca 201113 l przez Velius
Opublikowano 6 czerwca 201113 l Nie no tej, nie żeby Ci robił wyrzuty że przepłacasz, bo niektórzy w ogóle nie płacą
Opublikowano 6 czerwca 201113 l RF Guerilla za 2.5 ojro! Jak ktos nie gral na konsoli to tylko brac bo gra przednia!
Opublikowano 7 czerwca 201113 l shadowgrounds+shadowgrounds survivor+trine za 4.5 euro przez jeszcze 47 godzin z kawalkiem
Opublikowano 8 czerwca 201113 l Promocja dla tych, którzy przegapili Humble Frozenbyte Bundle. Za te same gry + 2 bonusowe można było zapłacić ile dusza zapragnie (tak, nawet jednego centa). Oczywiście przedstawiona w nawiasie opcja jest dla szukających okazji polaczków
Opublikowano 8 czerwca 201113 l Nie kminie, że co? To czemu nikt nie napisał o takiej świetnej promocji? ;/ Dałbym tego centa i miałbym gierki.
Opublikowano 9 czerwca 201113 l Ale to nie było ostatnio tego? Bo mi chodzi, że jeżeli znowu była ta promocja i nikt nie napisał to chamy z was Ale już się zarejestrowałem tam, najlepsze jest to, że ja w te gierki to nawet nie zagram pewnie, ale chce mieć
Opublikowano 9 czerwca 201113 l Też tak myślałem, ale Trine np bardzo wciąga. Takie Lost Vikings Tak samo Rivendż of Tajtans. Ogólnie jak za kilka dolców , to gierki są przednie.
Opublikowano 9 czerwca 201113 l Za Trine 2 to ja chętnie się wykrwawię 10-15 eu jak tylko wyjdzie. Trine 2 pewnie będzie miało cenę jak Trine w dniu premiery, czyli 20 EURO.
Opublikowano 9 czerwca 201113 l Bym se 'szczelił' tego packa z Trine (w sumie tylko dla tej jednej gry) ale zabawa solo mnie nie bawi, a local co-op... meh....
Opublikowano 9 czerwca 201113 l mnie raczej odstrasza to ze gra jest popsuta od momentu gdy mag dostaje czar to wyczarowywania platform ktorymi przelatuje nad wszystkimi zagadkami jak trine 2 nic nie usprawni poza grafika to tez dlugo bedzie czekac az kupie bo kupowac gre dla grafiki to roflmao
Opublikowano 11 czerwca 201113 l sorki za 2x post ale wole byscie zobaczyli zanim aukcja sie skonczy: http://allegro.pl/humble-bundle-trine-shadowgrounds-i-inne-steam-i1662719208.html?source=oo co o tym sadzicie? za dobre by byc prawdziwe?
Opublikowano 11 czerwca 201113 l Weekend deals: Resident Evil 5 - 60 zł Dead Rising 2 - 80 zł http://store.steampowered.com/sale/zombieweekend Ktoś tutaj może się przymierza do RE5? Ktoś kto lubi co-opy? Stonisław? Akosław? xD Edytowane 11 czerwca 201113 l przez Kazuun