Skocz do zawartości

Steam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Thief Deadly Shadows za 15zl
To chyba "promocja" tylko dla maniaków Steama, gdyż Thief Antologia (wszystkie trzy części) można było w różnych edycjach dostać za dużo mniejszą kwotę. Chyba nawet trylogia pojawiła się to jako pełniak w którymś CDA (pfe! pfe!).
Opublikowano

Dzisiejszy daily deal to VVVVV. Kto lubi retro temu polecam. Dobra rzecz z przekozackim soundtrackiem, dobrymi patentami i niekiedy przegietym poziomem trudnosci.

Gość szpic
Opublikowano

RF Guerilla za 2.5 ojro! Jak ktos nie gral na konsoli to tylko brac bo gra przednia!

Opublikowano

Promocja dla tych, którzy przegapili Humble Frozenbyte Bundle. Za te same gry + 2 bonusowe można było zapłacić ile dusza zapragnie (tak, nawet jednego centa). Oczywiście przedstawiona w nawiasie opcja jest dla szukających okazji polaczków :good:

Opublikowano

Nie kminie, że co? To czemu nikt nie napisał o takiej świetnej promocji? ;/ Dałbym tego centa i miałbym gierki.

• Minusik 1
Opublikowano

Ale to nie było ostatnio tego? Bo mi chodzi, że jeżeli znowu była ta promocja i nikt nie napisał to chamy z was :P Ale już się zarejestrowałem tam, najlepsze jest to, że ja w te gierki to nawet nie zagram pewnie, ale chce mieć :D

Opublikowano

Też tak myślałem, ale Trine np bardzo wciąga. Takie Lost Vikings :)

Tak samo Rivendż of Tajtans. Ogólnie jak za kilka dolców , to gierki są przednie.

Opublikowano

mnie raczej odstrasza to ze gra jest popsuta od momentu gdy mag dostaje czar to wyczarowywania platform ktorymi przelatuje nad wszystkimi zagadkami

jak trine 2 nic nie usprawni poza grafika to tez dlugo bedzie czekac az kupie bo kupowac gre dla grafiki to roflmao