Gattz 217 Opublikowano 21 czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2011 raczej nie Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 21 czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2011 Czy jeśli stworzę nowe konto i kupię na nim grę to będę miał później możliwość przemigrowania jej na poprzednie, odzyskane konto? Na 100% NIE. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 21 czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2011 Wy tu gadu gadu, a na Steamie pojawił się patch do Magicki i.... Features: Added Player versus Player gameplay modes! Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 21 czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2011 Wy tu gadu gadu, a na Steamie pojawił się patch do Magicki i.... Features: Added Player versus Player gameplay modes! No widziałem że śię właśnie mi coś ściągało ale gdzie masz patch notesy ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 21 czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2011 No w opisie są, w bibliotece masz napisane. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 21 czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2011 No widziałem że śię właśnie mi coś ściągało ale gdzie masz patch notesy ? Proszzzzzz :* http://store.steampowered.com/news/5704/ Spory update generalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 21 czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2011 Dzienks akosław, właśnie zaje...chałeś mi 40 zł z portfela xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 21 czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2011 Ok. Założyłem konto na pomocy technicznej, wysłałem informację co i jak... i czekam. Swoją drogą dziwne rozwiązanie nastręczające problemów - mogli zrobić tak jak gmail tj. poprosić o podanie nr telefonu i na niego wysłać token. Dodatkowo nie wiem dlaczego do samego konta nie mogę zalogować się wklejając hasło. Korzystam z bazy haseł, która niejednokrotnie generuje ciągi zawierające miks od cyfr i liter przez znaki specjalne aż po ASCII niskiego poziomu i wszystkie hasła mam na zasadzie kopiuj/wklej a tutaj jeden jedyny steam wymaga abym wpisywał 20znakowe, losowo wygenerowane hasło. tak na marginesie - pytanie od całkiem zielonego w kwestii steam Nie wiem ile może potrwać oczekiwanie na odpowiedź ze strony supportu a jako, że mam obecnie odrobinę wolnego czasu to chciałem pograć w Terrarie. Czy jeśli stworzę nowe konto i kupię na nim grę to będę miał później możliwość przemigrowania jej na poprzednie, odzyskane konto? odzyskanie hasla zajmie ci z 2-3 dni. Bo teraz oni odpisza ( przewaznie nad ranem przychodza maile ), ze musisz jakos potwierdzic ze jestes wlascicielem konta. Czyli np jakis spis gier, zwiazany e-mail. lub tez jak sa dodane gry pudelkowe to zdjecie cd-keya z ticketem przeslanym przez nich ( trzeba go dopisac obok ) mi dopiero po takim czyms zresetowali haslo po tym jak zostalo konto skradzione Cytuj Odnośnik do komentarza
Gattz 217 Opublikowano 21 czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2011 Dzienks akosław, właśnie zaje...chałeś mi 40 zł z portfela xD Na GreenMan Gaming Magicka i DLC na wyprzedaży. tak zaznaczam ku przestrodze jakby inni tez nie czytali sasiednich tematow Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 21 czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2011 (edytowane) Dzienks akosław, właśnie zaje...chałeś mi 40 zł z portfela xD Wait, wydawało mi się że Magicke już miałeś? @up: fajno, ale to jednak kolejny program, kolejny serwis który dostaje moje dane, numer karty... a akurat 30zł to nie majątek, żeby to było warte zachodu... IMO oczywiście Edytowane 21 czerwca 2011 przez ako Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 21 czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2011 (edytowane) @Gattz I see what You did there 'Niestety" Magickę kupowałem jakiś czas temu, choć tez w promocji Ale 5 nowych DLC swoje kosztuje ;p Edytowane 21 czerwca 2011 przez Kazuun Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 21 czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2011 To DLC nas wykończy, mówię Wam Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 21 czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2011 To DLC nas wykończy, mówię Wam TY się martw o kompa do BFa ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 605 Opublikowano 21 czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2011 (edytowane) Dzienks akosław, właśnie zaje...chałeś mi 40 zł z portfela xD Na GreenMan Gaming Magicka i DLC na wyprzedaży. tak zaznaczam ku przestrodze jakby inni tez nie czytali sasiednich tematow @up: fajno, ale to jednak kolejny program, kolejny serwis który dostaje moje dane, numer karty... a akurat 30zł to nie majątek, żeby to było warte zachodu... IMO oczywiście Na GreenMan Gaming Magicka i DLC na wyprzedaży. Rejestruje sie na steamie. Ja tam biere. Mogłeś zacytować całość. Edytowane 21 czerwca 2011 przez Shankor Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 22 czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2011 Dzienks akosław, właśnie zaje...chałeś mi 40 zł z portfela xD Na GreenMan Gaming Magicka i DLC na wyprzedaży. tak zaznaczam ku przestrodze jakby inni tez nie czytali sasiednich tematow @up: fajno, ale to jednak kolejny program, kolejny serwis który dostaje moje dane, numer karty... a akurat 30zł to nie majątek, żeby to było warte zachodu... IMO oczywiście Na GreenMan Gaming Magicka i DLC na wyprzedaży. Rejestruje sie na steamie. Ja tam biere. Mogłeś zacytować całość. ? ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
Gattz 217 Opublikowano 22 czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2011 chodzi mu o to ze nie zacytowalem z "Rejestruje sie na steamie. Ja tam biere." informowalem ze gdzies indziej jest przecena a nie gdzie django kupi Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 22 czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2011 ahh Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 22 czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2011 (edytowane) O fakt, a ja też nie zauważyłem że tam jest w opisie "Requires Steam" Zmyliło mnie to wielkie "Instal Capsule" na tej stronie, myślalem że kolejny sofcik a'la Steam czy Impulse. TY się martw o kompa do BFa ;p Nie bój nic. 8) Chociaż pewnie zbliżająca się Summer Sale i tak nieco uszczupli mój budżet na ten rok. Edytowane 22 czerwca 2011 przez ako Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 22 czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2011 Nie bój nic.Chociaż pewnie zbliżająca się Summer Sale i tak nieco uszczupli mój budżet na ten rok. No tak, lipiec nadchodzi - akosław musi sobie sprawić nowe szorty i bikini na plażę Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 605 Opublikowano 22 czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2011 Miałem na myśli, że instaluje się przez Steam, nvm. Magicka kupiona (podstawka), w lipcu możemy pograć (w Borderlands też, tak Stona to do Ciebie). Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 647 Opublikowano 22 czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2011 Co to takiego ten Summer Sale, że wszyscy go tak mocno wyczekują, wręcz zakładając nowe tematy na forach Steam? Coś w stylu wyprzedaży świątecznych, czy jeszcze lepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 22 czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2011 Cos w tym stylu,codzien kilka super obnizek i promocji (czasem nawet -90%) i to na dobre tytuly,mozna sie ladnie oblowic. Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 647 Opublikowano 22 czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2011 Ale to jest pewne? Bo obiło mi się o uszy, że to tylko w zeszłym roku było, a we wcześniejszych już nie. No ale nie będę narzekał jeśli coś się faktycznie pojawi. Mam tylko nadzieję, że dadzą wreszcie obniżkę na serię X-Com, bo się czaję na dwie pierwsze części już od dłuższego czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 22 czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2011 Pewności nie ma, ale ostatnio Steam kipi róznego rodzaju promocjami, więc ja jestem dobrej myśli. Może już dziś za dokładnie 20 minut? Cytuj Odnośnik do komentarza
django 549 Opublikowano 22 czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2011 Raczej na przełomie lipca/sierpnia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi