Kazuun 221 Opublikowano 22 czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2011 Ktoś poza mną liczy na Portal 2? Liczę, że wraz z premierą DLC dadza jakąś łądną cenę... -50% było by marzeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza
django 549 Opublikowano 22 czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2011 ale DLC jest chyba dla ludzi ktorzy kupia ten kontroler ruchu od Razera? Czy cos mi umknelo? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 23 czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2011 ale DLC jest chyba dla ludzi ktorzy kupia ten kontroler ruchu od Razera? Czy cos mi umknelo? Eeee, wha... what? Pierwsze słyszę o jakimś kontrolerze... Ja słyszałem, ze latem ma wyjśc darmowe DLC dajace misje do singla oraz co-opa. Cytuj Odnośnik do komentarza
django 549 Opublikowano 23 czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2011 http://store.steampowered.com/news/5682/ Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 23 czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2011 http://store.steampo....com/news/5682/ Te DLC jest eksluzywne dla osób które kupią tego Razera. A ponadto ma wyjść (w lecie) darmowe DLC dla wszystkich, dodające "poziomy/mapy" do singla i co-op'a. Cytuj Odnośnik do komentarza
django 549 Opublikowano 23 czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2011 W lecie czasu Valve? To sobie poczekacie : D Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 23 czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2011 Nie gram w tą Magice, ale ten trailer jest genialny. xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 647 Opublikowano 23 czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2011 Magicka całkiem fajna i przede wszystkim zabawna. Do ostatniego poziomu doszedłem samemu, bez innych graczy, i jakoś przesadnie trudno nie było. Nie wiem jednak jak jest z ostatnim bossem, gdyż nie mogę się zmobilizować, aby do gry wrócić po przerwie. Ogólnie zakup polecam - całkiem oryginalna i wciągająca pozycja. Sporo parodii różnych filmów, gier i innych. W promocji jak najbardziej warto. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 23 czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2011 @Suavek podziwiam i jednocześnie jestem zdziwiony jak diabli. Ta gra solo nie ma sensu prawie imho. Cała jej moc tkwi w co-opie który to często jest mało kooperacyjny Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 24 czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2011 Team Fortress 2 staje się darmowe: http://www.gamikaze.pl/PC/Aktualnosci/Team_Fortress_2_darmowe.aspx Jak dla mnie świetna wiadomość, sam miałem kupić Orange Boxa by sobie pograć w TF, a tak to mogę się z zakupem wstrzymać bo obecnie gł. na TF2 mi zależało. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 295 Opublikowano 24 czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2011 Od zawsze stronilem od steam'a ale wczoraj bylem "zmuszony" zainstalowac go ze wzgledu na demko DNF. Pytanie do ludzi obeznanych - czy mozna zmienic katalog docelowy instalowanych ze steama gier? Instalke mam na C ale gierki chcialbym wrzucac na inna partycje. Jesli jest taka opcja to gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 24 czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2011 A nie mogłeś sobie od razu zainstalować na innej partycji? ;> Chyba nie ma takiej opcji i musisz przeinstalować STEAMa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 24 czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2011 Od zawsze stronilem od steam'a ale wczoraj bylem "zmuszony" zainstalowac go ze wzgledu na demko DNF. Pytanie do ludzi obeznanych - czy mozna zmienic katalog docelowy instalowanych ze steama gier? Instalke mam na C ale gierki chcialbym wrzucac na inna partycje. Jesli jest taka opcja to gdzie? Chyba nie ma. Gry się domyślnie instalują tam gdzie masz Steam - next time nie instalowac na C Mam ten sam ból ;p 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 24 czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2011 (edytowane) Nie, gry zawsze instalują się do folderu Steama. Przy czym jak zainstalujesz Steama na innej partycji, to potem możesz dane ze starego przenieść i nie będzie trzeba gier ponownie ściągać. Przynajmniej kiedyś tak się dało EDIT: hahaha, 3 posty o tym samym w tej samej minucie. lulz. Edytowane 24 czerwca 2011 przez ako 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
DarealRadexHEJOO 2 184 Opublikowano 24 czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2011 (edytowane) Team Fortress 2 za darmo. Could this be real??? Kurde, dla tej jednej gry byłbym nawet gotów w końcu zastąpić mojego 8-letniego PC czymś nowszym. edit: nawet i mógłbym wyłożyć $ na tą grę. W moim przypadku rozchodzi się o sprzęt. Edytowane 24 czerwca 2011 przez DarealRadexHEJOO Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 24 czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2011 Popatrzaj po forach na konfigi pod DX8. Jest coś takiego chyba, wtedy gra odpali nawet na 8letnim sprzęcie [CHYBA]. Cytuj Odnośnik do komentarza
DarealRadexHEJOO 2 184 Opublikowano 24 czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gattz 217 Opublikowano 24 czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2011 od premiery brink czailem sie na jakas obnizke tf2 a tu prosze taka mila niespodzianka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 647 Opublikowano 24 czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2011 @Suavek podziwiam i jednocześnie jestem zdziwiony jak diabli. Ta gra solo nie ma sensu prawie imho. Cała jej moc tkwi w co-opie który to często jest mało kooperacyjny Skoro bawiłem się nieźle samemu, to jednak sens jest. Nikt z moich znajomych gry nie miał, a rozgrywka z obcymi ludkami niezbyt mnie interesuje. A tak przynajmniej nikt mi broni nie zakosi po zgonie (karabin ;p). Szkoda tylko, że sama gra pełna była rozmaitych błędów i bugów. Przynajmniej wtedy co sam grałem, bo ostatnio zdaje się wyszedł jakiś większy patch. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 24 czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2011 Możemy kiedyś się zgadać na mumblu i pomęczyć Magickę, powbijać acziki, współpracować drużynowo w smażeniu trzeciego itp... Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 605 Opublikowano 24 czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2011 No w lipcu możemy grać! Jestem chętny! Ja! Ja! Co do TF2 to teraz czekamy, aż dadzą Portal 2 za darmo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gattz 217 Opublikowano 24 czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2011 na to nie licz. TF2 dali zeby multi byl jeszcze bardziej popularny i by sciagnac nowe latwe fragi takie jak ja. portal 2 nie jest oparte na multi wiec forget it. (jak juz to bym wolal hl2 ep1 i 2 ale to tez sie nei stanie) Cytuj Odnośnik do komentarza
django 549 Opublikowano 24 czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2011 TFa dali za darmo zeby miec wiecej frajerow ktorzy moga kupic cos w ich sklepie. Za pare lat moze i Portala 2 dadza za darmo, ale po co czekac? Ja tam od 2 lat gram sobie w fortressa i absolutnie nie zaluje wydanej kasy Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 24 czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2011 Portal 1 przez 1 dzien czy cos byl za free Co do TF2, fajnie. Serwery sa mega przeciazone Przez chwile sam myslalem, ze limited offer czy cos (vide Portal 1) i 8min meczylem, aby w koncu zaskoczylo sciaganie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 647 Opublikowano 25 czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 czerwca 2011 Taka ciekawostka - http://www.siliconera.com/2011/06/25/final-fantasy-vii-and-final-fantasy-viii-are-on-steam-but-not-for-download/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi