Opublikowano 22 czerwca 201113 l Ktoś poza mną liczy na Portal 2? Liczę, że wraz z premierą DLC dadza jakąś łądną cenę... -50% było by marzeniem.
Opublikowano 22 czerwca 201113 l ale DLC jest chyba dla ludzi ktorzy kupia ten kontroler ruchu od Razera? Czy cos mi umknelo?
Opublikowano 23 czerwca 201113 l ale DLC jest chyba dla ludzi ktorzy kupia ten kontroler ruchu od Razera? Czy cos mi umknelo? Eeee, wha... what? Pierwsze słyszę o jakimś kontrolerze... Ja słyszałem, ze latem ma wyjśc darmowe DLC dajace misje do singla oraz co-opa.
Opublikowano 23 czerwca 201113 l http://store.steampo....com/news/5682/ Te DLC jest eksluzywne dla osób które kupią tego Razera. A ponadto ma wyjść (w lecie) darmowe DLC dla wszystkich, dodające "poziomy/mapy" do singla i co-op'a.
Opublikowano 23 czerwca 201113 l Magicka całkiem fajna i przede wszystkim zabawna. Do ostatniego poziomu doszedłem samemu, bez innych graczy, i jakoś przesadnie trudno nie było. Nie wiem jednak jak jest z ostatnim bossem, gdyż nie mogę się zmobilizować, aby do gry wrócić po przerwie. Ogólnie zakup polecam - całkiem oryginalna i wciągająca pozycja. Sporo parodii różnych filmów, gier i innych. W promocji jak najbardziej warto.
Opublikowano 23 czerwca 201113 l @Suavek podziwiam i jednocześnie jestem zdziwiony jak diabli. Ta gra solo nie ma sensu prawie imho. Cała jej moc tkwi w co-opie który to często jest mało kooperacyjny
Opublikowano 24 czerwca 201113 l Team Fortress 2 staje się darmowe: http://www.gamikaze.pl/PC/Aktualnosci/Team_Fortress_2_darmowe.aspx Jak dla mnie świetna wiadomość, sam miałem kupić Orange Boxa by sobie pograć w TF, a tak to mogę się z zakupem wstrzymać bo obecnie gł. na TF2 mi zależało.
Opublikowano 24 czerwca 201113 l Od zawsze stronilem od steam'a ale wczoraj bylem "zmuszony" zainstalowac go ze wzgledu na demko DNF. Pytanie do ludzi obeznanych - czy mozna zmienic katalog docelowy instalowanych ze steama gier? Instalke mam na C ale gierki chcialbym wrzucac na inna partycje. Jesli jest taka opcja to gdzie?
Opublikowano 24 czerwca 201113 l A nie mogłeś sobie od razu zainstalować na innej partycji? ;> Chyba nie ma takiej opcji i musisz przeinstalować STEAMa.
Opublikowano 24 czerwca 201113 l Od zawsze stronilem od steam'a ale wczoraj bylem "zmuszony" zainstalowac go ze wzgledu na demko DNF. Pytanie do ludzi obeznanych - czy mozna zmienic katalog docelowy instalowanych ze steama gier? Instalke mam na C ale gierki chcialbym wrzucac na inna partycje. Jesli jest taka opcja to gdzie? Chyba nie ma. Gry się domyślnie instalują tam gdzie masz Steam - next time nie instalowac na C Mam ten sam ból ;p
Opublikowano 24 czerwca 201113 l Nie, gry zawsze instalują się do folderu Steama. Przy czym jak zainstalujesz Steama na innej partycji, to potem możesz dane ze starego przenieść i nie będzie trzeba gier ponownie ściągać. Przynajmniej kiedyś tak się dało EDIT: hahaha, 3 posty o tym samym w tej samej minucie. lulz. Edytowane 24 czerwca 201113 l przez ako
Opublikowano 24 czerwca 201113 l Team Fortress 2 za darmo. Could this be real??? Kurde, dla tej jednej gry byłbym nawet gotów w końcu zastąpić mojego 8-letniego PC czymś nowszym. edit: nawet i mógłbym wyłożyć $ na tą grę. W moim przypadku rozchodzi się o sprzęt. Edytowane 24 czerwca 201113 l przez DarealRadexHEJOO
Opublikowano 24 czerwca 201113 l Popatrzaj po forach na konfigi pod DX8. Jest coś takiego chyba, wtedy gra odpali nawet na 8letnim sprzęcie [CHYBA].
Opublikowano 24 czerwca 201113 l od premiery brink czailem sie na jakas obnizke tf2 a tu prosze taka mila niespodzianka.
Opublikowano 24 czerwca 201113 l @Suavek podziwiam i jednocześnie jestem zdziwiony jak diabli. Ta gra solo nie ma sensu prawie imho. Cała jej moc tkwi w co-opie który to często jest mało kooperacyjny Skoro bawiłem się nieźle samemu, to jednak sens jest. Nikt z moich znajomych gry nie miał, a rozgrywka z obcymi ludkami niezbyt mnie interesuje. A tak przynajmniej nikt mi broni nie zakosi po zgonie (karabin ;p). Szkoda tylko, że sama gra pełna była rozmaitych błędów i bugów. Przynajmniej wtedy co sam grałem, bo ostatnio zdaje się wyszedł jakiś większy patch.
Opublikowano 24 czerwca 201113 l Możemy kiedyś się zgadać na mumblu i pomęczyć Magickę, powbijać acziki, współpracować drużynowo w smażeniu trzeciego itp...
Opublikowano 24 czerwca 201113 l No w lipcu możemy grać! Jestem chętny! Ja! Ja! Co do TF2 to teraz czekamy, aż dadzą Portal 2 za darmo.
Opublikowano 24 czerwca 201113 l na to nie licz. TF2 dali zeby multi byl jeszcze bardziej popularny i by sciagnac nowe latwe fragi takie jak ja. portal 2 nie jest oparte na multi wiec forget it. (jak juz to bym wolal hl2 ep1 i 2 ale to tez sie nei stanie)
Opublikowano 24 czerwca 201113 l TFa dali za darmo zeby miec wiecej frajerow ktorzy moga kupic cos w ich sklepie. Za pare lat moze i Portala 2 dadza za darmo, ale po co czekac? Ja tam od 2 lat gram sobie w fortressa i absolutnie nie zaluje wydanej kasy
Opublikowano 24 czerwca 201113 l Portal 1 przez 1 dzien czy cos byl za free Co do TF2, fajnie. Serwery sa mega przeciazone Przez chwile sam myslalem, ze limited offer czy cos (vide Portal 1) i 8min meczylem, aby w koncu zaskoczylo sciaganie.
Opublikowano 25 czerwca 201113 l Taka ciekawostka - http://www.siliconera.com/2011/06/25/final-fantasy-vii-and-final-fantasy-viii-are-on-steam-but-not-for-download/