Skocz do zawartości

Steam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Jeszcze przez 19h można wyrwać GTA: San Andreas za 10zł.

http://store.steampowered.com/app/12120/

często wszystkie GTA gry są na przecenie...ja tak kupiłem i bardziej bym polecił (od dzielnie tylko kupiłem episodes from liberty city w dniu wyjścia)

Wygląda na to, że rozpoczyna się Summer Sale. Jeszcze na stronie głównej nie wszystko jest oporządzone, ale są już pierwsze przeceny. Ot mi się rzuciło np. w oczy - http://store.steampowered.com/sub/964/

Buy X-COM: Complete Pack

Steam Summer Sale 2011

14,99€

10,04€

Niemniej jednak liczyłem na więcej niż 33% w tym przypadku...

Lol, mnie się strona nie chce załadować teraz. xD

Jak kilka minut temu patrzyłem to na liście przecen widniało 150 pozycji, ale się nie przyglądałem, poczekam aż zrobią layout promocyjny.

looooool, teraz jest "wyświetlanie 1 - 25 z 1333"

Edytowane przez Gość
Srogo pojechali z tym xcomem. Ja kupiłem chyba za 20zików

W sumie możesz kupić pierwsze 2 części za 7E ;) Reszta jest chja warta.

Wiem, nawet rozważałem zakup tylko dwóch pierwszych części (pozostałe nawet gdybym miał to pewnie nigdy bym nie zagrał), ale mimo wszystko spodziewałem się 50-75%

Ogólnie jeszcze chyba nie wszystkie ceny są ostateczne. Problemy ze stroną ogólnie, trzeba chyba jeszcze poczekać. No ale to było do przewidzenia.

Widzę Recettear: An Item Shop's Tale jest za niecałe 4 Euro. Chyba się skuszę, bo podobno bardzo przyjemne.

EDIT:

Możliwe też, że wiele gier przeceniono na te 33%, a 50-75% będzie dopiero w jeden określony dzień.

Edytowane przez Suavek
Ktos tam wspomnial czy kupowac Reccetear,jak cos to polecam max za(pipi)ista gierka warta kazdych pieniedzy :o
Wiele osób polecało, a i oceny dobre. Z tego co widzę to taki miks hack'n'slasha z grą typu sim w klimatach jRPG. Ale dziś już nie pogram, bo jutro obrona. Goodie... Może chociaż jakieś nowe ciekawe promocje będą na mnie czekać po powrocie ;p.