Gość Ofsajd Opublikowano 1 lipca 2011 Opublikowano 1 lipca 2011 (edytowane) ja zakupiłem podstawke Borderlandsów za 20zeta Edytowane 1 lipca 2011 przez Ofsajd Cytuj
Labtec 3 654 Opublikowano 1 lipca 2011 Opublikowano 1 lipca 2011 portal 2 za 25E wiec moim zdaniem bardzo slaba promocja Wiesz jak Summer i Christmas Sales działa? wszystko jest normalnie przecenione po 30%, potem dopiero sa tzn Dzienne Okazje które maja duże przeceny, a najlepiej to wyrwać Complete Valve Pack jak ktoś nie ma jeszcze Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 1 lipca 2011 Opublikowano 1 lipca 2011 a najlepiej to wyrwać Complete Valve Pack jak ktoś nie ma jeszcze Niekoniecznie, bo mnie nie interesuje z tego packa nic poza Portalem 2 Cytuj
Labtec 3 654 Opublikowano 1 lipca 2011 Opublikowano 1 lipca 2011 a najlepiej to wyrwać Complete Valve Pack jak ktoś nie ma jeszcze Niekoniecznie, bo mnie nie interesuje z tego packa nic poza Portalem 2 To kup Portal 2 za te 59$ i dostaniesz za darmo prawie 20 gier Cytuj
Gość Opublikowano 1 lipca 2011 Opublikowano 1 lipca 2011 (edytowane) Nie za halo te promocje, w święta były lepsze. Oby w ostatni dzień nie zrypali jak w święta zarzucając bestsellery z poprzednich dni. Póki co sobie tylko punkty nabijam za głupawe zadania. Nich mi ktoś kto gra w Team Fortress powie, czy to można zrobić na własną rękę? Escape the Heat - Jump into a pool of refreshing water while on fire Edytowane 1 lipca 2011 przez Gość Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 1 lipca 2011 Opublikowano 1 lipca 2011 (edytowane) O lol, Valve tak zrobilo ta glowna strone sklepiku ze cala jest poswiecona summer sale - nie widac daily dealu, ktory wg. mnie jest naprawde warty uwagi (jak dla mnie najlepsza okazja z wszystkich rzeczy ktore sa dzisiaj przecenione). A mianowicie, Star Wars Battlefront 2 za 2,24 euro ! Swoja droga zgadzam sie ze poki co kiepawe te promocje - do tej pory nic z tej wyprzedazy jeszcze nie kupilem bo albo gry mnie nie interesuja, albo maja za wysoka cene. Czekam na obnizke ceny Mass Effect 2. Ale jak znowu dadza -50% to sie w(pipi)ię bo ta gra nie jest tyle warta. Od wyprzedazy bozonarodzeniowej czekam az ta gra bedzie miala przecene -75%. Jak teraz takiej nie bedzie miala to trudno, dalej bede czekac. Na gwiazdke to juz na pewno dadza te -75%. Edit: Z tego co widze to jako daily deal sa tez inne gry SW, np. Star Wars Empire at War za 5 euro. Edytowane 1 lipca 2011 przez Yabollek007 Cytuj
Labtec 3 654 Opublikowano 1 lipca 2011 Opublikowano 1 lipca 2011 Activision to największe chytrusy jakie istnieją..daily deal 33% Black Ops ^_^ Cytuj
Gość Ofsajd Opublikowano 1 lipca 2011 Opublikowano 1 lipca 2011 hehe jakoś w tygodniu było GTA:SA za 5E, nie kupiłem bo nie chciało mi się zakładać konta na PayPalu... a dzisiaj Paczka GTA, GTA2, GTA3, GTA VC, GTA SA za 7E xD Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 1 lipca 2011 Opublikowano 1 lipca 2011 (edytowane) @Yabbo Nie kumam trochę tego. Czekasz na grę od co najmniej pół roku itp a uważasz ze 30 zł to drogo i nie jest tyle warta? To ile by Ci pasowało? 5 zł? Edytowane 1 lipca 2011 przez Kazuun Cytuj
Suavek 4 806 Opublikowano 1 lipca 2011 Opublikowano 1 lipca 2011 Ja wczoraj kupiłem Recettear i tyle co grałem zapowiada się naprawdę przyjemna zabawa. Coś w stylu serii Rune Factory z NDS. Dziś widzę Star Wars: Empire at War Gold Pack - chyba się zdecyduję, bo wiele dobrego o tej serii słyszałem. No i nadal liczę, że któregoś dnia dadzą pakiet X-Com. A swoją drogą, dwie pierwsze części są dobrze przystosowane do gry na Windows XP, czy też trzeba się bawić jakimiś dosboxami? PS. To gdzie ukryli te daily deal? Battlefronta znalazłem w wyszukiwarce, ale osobnej podstrony z dailies jakoś nie widzę. Tymczasem przeglądanie tej ich listy Specials niezbyt mi się widzi, bo nie zawsze się wczytuje poprawnie. Cytuj
Velius 5 730 Opublikowano 1 lipca 2011 Opublikowano 1 lipca 2011 Ja wczoraj kupiłem Recettear i tyle co grałem zapowiada się naprawdę przyjemna zabawa. Coś w stylu serii Rune Factory z NDS. Dziś widzę Star Wars: Empire at War Gold Pack - chyba się zdecyduję, bo wiele dobrego o tej serii słyszałem. No i nadal liczę, że któregoś dnia dadzą pakiet X-Com. A swoją drogą, dwie pierwsze części są dobrze przystosowane do gry na Windows XP, czy też trzeba się bawić jakimiś dosboxami? PS. To gdzie ukryli te daily deal? Battlefronta znalazłem w wyszukiwarce, ale osobnej podstrony z dailies jakoś nie widzę. Tymczasem przeglądanie tej ich listy Specials niezbyt mi się widzi, bo nie zawsze się wczytuje poprawnie. No Recettear jest swietne,naleza sie brawa teamowi ktory wzial sie za tlumaczenie gierki z jap na eng i wydanie jej poza japonia. Ja niestety przeszedlem gre w 2 dni bo sie tak wciagnalem,udalo mi sie splacic dlug ostatniego dnia akurat na styk Cytuj
kubicz 191 Opublikowano 1 lipca 2011 Opublikowano 1 lipca 2011 (edytowane) Nich mi ktoś kto gra w Team Fortress powie, czy to można zrobić na własną rękę? Escape the Heat - Jump into a pool of refreshing water while on fire Nie mozna, bo ktos z druzyny przeciwnej musi Cie podpalic. Latwe do zrobienia, gdyz masa ludzi gra Pyro. Polecam do tego acza mape Freight. Edytowane 1 lipca 2011 przez kubicz Cytuj
Stona 569 Opublikowano 1 lipca 2011 Opublikowano 1 lipca 2011 No i nadal liczę, że któregoś dnia dadzą pakiet X-Com. A swoją drogą, dwie pierwsze części są dobrze przystosowane do gry na Windows XP, czy też trzeba się bawić jakimiś dosboxami? Gry odpalają się spod dosboxa. Ale działa to bez żadnej konfiguracji, no chyba że chcesz sobie coś pozmieniać Przecież przed chwilą była promocja na Xcomy. Cytuj
Gość Opublikowano 1 lipca 2011 Opublikowano 1 lipca 2011 Nich mi ktoś kto gra w Team Fortress powie, czy to można zrobić na własną rękę? Escape the Heat - Jump into a pool of refreshing water while on fire Nie mozna, bo ktos z druzyny przeciwnej musi Cie podpalic. Latwe do zrobienia, gdyz masa ludzi gra Pyro. Polecam do tego acza mape Freight. A może jakaś ustawka forumowa? Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 1 lipca 2011 Opublikowano 1 lipca 2011 (edytowane) @Yabbo Nie kumam trochę tego. Czekasz na grę od co najmniej pół roku itp a uważasz ze 30 zł to drogo i nie jest tyle warta? To ile by Ci pasowało? 5 zł? Za 30zl to jeszcze bym kupil, ale nie za 40zl w momencie kiedy w wersji pudelkowej mozna to dostac za 25zl... A juz w szczegolnosci nie bede placil 40zl wiedzac, ze w USA maja po normalnej cenie 30zl. Po prostu chce ta gre miec na Steamie, ale nie do tego stopnia zeby placic prawie 2x tyle. @Suavek Wlasnie przez wyszukiwarke sie natknalem na te deale przez przypadek. Edytowane 1 lipca 2011 przez Yabollek007 Cytuj
Dante 450 Opublikowano 1 lipca 2011 Opublikowano 1 lipca 2011 (edytowane) Nich mi ktoś kto gra w Team Fortress powie, czy to można zrobić na własną rękę? Escape the Heat - Jump into a pool of refreshing water while on fire Nie mozna, bo ktos z druzyny przeciwnej musi Cie podpalic. Latwe do zrobienia, gdyz masa ludzi gra Pyro. Polecam do tego acza mape Freight. A może jakaś ustawka forumowa? Jak co to ja chętnie się na to piszę. Warto brać za te tickety Alien Breed? Edytowane 1 lipca 2011 przez Dante Cytuj
Suavek 4 806 Opublikowano 1 lipca 2011 Opublikowano 1 lipca 2011 Przecież przed chwilą była promocja na Xcomy.No jest nadal te 33%, ale cicho liczę, że któregoś dnia dadzą zniżkę na cały pakiet przynajmniej 50%. Jak nie, to zobaczę i albo poczekam na inną okazję, albo kupię tylko dwa pierwsze X-Com. Na tej samej zasadzie już wczoraj Kotor był przeceniony z 10 do ~6,5 Euro, a dziś jest w promocji dziennej za 2,5. Dlatego myślę, że lepiej się wstrzymać z niektórymi zakupami. A nuż będą jeszcze tańsze przed 10 lipca. Cytuj
Velius 5 730 Opublikowano 1 lipca 2011 Opublikowano 1 lipca 2011 Btw,wy recznie szukacie promocji? Jak cos to polecam: http://www.steamgamesales.com/?sort=savings&order=desc Sortujcie sobie wedlug ceny,upustu % itp Cytuj
kubicz 191 Opublikowano 1 lipca 2011 Opublikowano 1 lipca 2011 Warto brać za te tickety Alien Breed? Sciagnij demo i sam sprawdz. Ja olalem AB i za kupony kupilem DLC do Killing Floora. Cytuj
Dante 450 Opublikowano 1 lipca 2011 Opublikowano 1 lipca 2011 Już chciałem Heroes V kupić a tu patrze, że na koncie US jest za 5$ z dodatkami i jeszcze jedną gierką u nas 26 eurosów podobny pakiet. Trzeba szybko znaleźć znajomego za wielką wodą. Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 2 lipca 2011 Opublikowano 2 lipca 2011 fakt heroesi V sa dosc dziwni na steam pakiet podstawki i 2 dodatki: 26 euro jak mowisz ale podstawka + dodatek + dodatek to juz tylko 8.75 euro jesli kupic oddzielnie kazda czesc. Cytuj
Gość szpic Opublikowano 2 lipca 2011 Opublikowano 2 lipca 2011 Magicka 3.4e BC2 7.5 e plants vs zombies 3.4e dark siders 5 e dobre dzisiejsze deal'e Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 2 lipca 2011 Opublikowano 2 lipca 2011 (edytowane) Mam pytanie, jak kupie dodatek Vietnam chociaż nie mam podstawki na Steam tylko normalną 'bez steam' to będzie działać? (trochę chaotycznie napisałem ale wiadomo o co chodzi) Klikasz na Vietnam i na wieeeeeelkim polu jest napisane: "Downloadable Content Requires the base game Magicka on Steam in order to play." Aaaa, sek, wróć, Ty o BFa pytasz xD Nie, nie będzie - do pudełkowej wersji trza Ci wersję Viethamu z EA Store z tego co pamiętam Edytowane 2 lipca 2011 przez Kazuun Cytuj
Velius 5 730 Opublikowano 2 lipca 2011 Opublikowano 2 lipca 2011 Powinno dzialac,vietnam to cd key,wpisujesz go jak jestes w menu glownym gry wiec po co ci do tego steam. Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 2 lipca 2011 Opublikowano 2 lipca 2011 Buy Battlefield: Bad Company 2 Vietnam *Vietnam requires the Steam version of the base game Battlefield: Bad Company 2 to play. Wydaje mi się, że ktoś już pisał o tym gdzieś tu na forum i się naciął. Pozostało mu kupić Vietnam na EA store/allegro albo dokupić BF:BC2 na Steam żeby działało. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi