Gość Opublikowano 2 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 Brał już ktoś jakieś nagrody za Tickety? Wybranie nagrody zabiera tickety ze słoika do losowania na koniec Summer Camp? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 2 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 (edytowane) Brał już ktoś jakieś nagrody za Tickety? Wybranie nagrody zabiera tickety ze słoika do losowania na koniec Summer Camp? Kolega mówił, że nie, masz 4, kupisz coś za 3, to nadal masz 4 szanse a nie 1. Ale żeby kupić coś następnego, to musisz dozbierać kolejne 2. Nie wiem na ile to prawda, ale jestem skłonny mu uwieRZyć Edytowane 2 Lipca 2011 przez Kazuun Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 2 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 Uwierzyć, chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gattz 217 Opublikowano 2 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 prawda to prawda. jak zamienisz na nagrody to nie zjada Ci ticketow ze sloika. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 2 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 Uwierzyć, chyba. Tak, już mnie kubicz na Steam opierdzielił za to xD Cholera, ale byki walę ostatnimi czasy Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 2 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 Do szkoły wracać a nie w gierki grać! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gattz 217 Opublikowano 2 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 (edytowane) tak to jest jak w szkolach nie ucza jezyka polskiego tylko literaturo znawstwo ps. magica complete pack 8,49€ Edytowane 2 Lipca 2011 przez Gattz Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 2 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 mysle nad magicka complete pack,fable 3 i hoard hmm... Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 2 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 mysle nad magicka complete pack Jak nie kupisz Magicki za taką cenę, to będziesz, no offence, osioł - najlepszy deal chyba dziś Fable 3 ponoć takie se, nudnawe i bez polotu. Choć samemu nie grałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 2 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 Fable bym sobie darował, bo z tego co widziałem , to raczej słabe jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 628 Opublikowano 2 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 Nikt nie wspomina o Plants vs Zombies? Brać i nie grzeszyć więcej kto jeszcze nie ma. Gra niepozorna, ale cholernie wciągająca i przezabawna. Fable 3? 80zł za przereklamowaną gierkę bez polotu, a kolejne euro za bzdurne DLC? No poważnie... poczekajcie parę lat a będą za prawie darmo to rozdawać pewnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 2 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 Bo każdy już chyba kupił w poprzednich promocjach to PvsZ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 2 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 Hm, jak nie kupiłem to mam czuć się gorszy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 2 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 Hm, jak nie kupiłem to mam czuć się gorszy? Zdecydowanie! Tę grę warto mieć choćby dla samych creditsów i songa jaki leci w ich trakcie Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 2 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 Ej, super ten steam. Nie wiedziałem, że jest wersja na Maca. Teraz sobie mogę kupić HL2 za 1,5 euro. Masakra. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 2 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 Jak to mawiają, lepiej późno niż wcale Jest nawet bardziej super, jak kupisz na Maka, to na PC też dostaniesz. Cytuj Odnośnik do komentarza
django 549 Opublikowano 2 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 Szkoda, ze Steam na maka jest taki niestabilny... Dziala to jak chce. Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Szkoda, ze Steam na maka jest taki niestabilny... Dziala to jak chce. Przesiadłem się z Maka na PC (Win7) i ściągam Just Cause 2 z ponad trzema restartami klienta. Nawet już nie liczę... Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 595 Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Dziubki, co mają Magicke, mam pytanie. Otóż pojawił się taki problem, że po 10 minutach gra zaczyna klatkować i w miarę upływu czasu animacja traci klatki. Nie wiecie, od czego? Dzieje się tak od momentu kupienia Vietnamu. ;-( Cytuj Odnośnik do komentarza
kubicz 187 Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Magicka Complete Pack i DLC (Pan Foster dzifffki!) do Killing Floora zakupione. ^_^ Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Dziubki, co mają Magicke, mam pytanie. Otóż pojawił się taki problem, że po 10 minutach gra zaczyna klatkować i w miarę upływu czasu animacja traci klatki. Nie wiecie, od czego? Dzieje się tak od momentu kupienia Vietnamu. ;-( Masz tak regularnie Shakira, czy stało się raz? Bo może jakiś cichy update Windy się załączył itp. Ja nigdy tak nie miałem prawdę mówiąc. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Ja też nie, i żadna osób z którymi grałem nic takiego nie wspominała. Podrasuj procesor na setkę Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 595 Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Uruchomiłem w oknie i gra się w miarę dobrze. Dropy ustępują przy przejściu do następnej lokacji... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ako Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 (edytowane) No, przeglądnąłem wszystkie katalogi wydawców, i jak nie będzie daily deal na NFS'y i GTR, to uznam summer sale za nieudany Swoją drogą brał ktoś katalogi wydawców? Oszczędności rzędu 630 ojro na niektórych, lol. Edytowane 3 Lipca 2011 przez ako Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 No, przeglądnąłem wszystkie katalogi wydawców, i jak nie będzie daily deal na NFS'y i GTR, to uznam summer sale za nieudany Swoją drogą brał ktoś katalogi wydawców? Oszczędności rzędu 630 ojro na niektórych, lol. zarzuc jakims linkiem Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi