Skocz do zawartości

Steam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

http://store.steampo...Summer2011Packs

Na przykład Paradox COmplete Pack - cena normalna 704 ojro, cena po przecenie 75 ojro. A 2K Pack kusi, kusi :D

No i nadal liczę, że któregoś dnia dadzą pakiet X-Com. A swoją drogą, dwie pierwsze części są dobrze przystosowane do gry na Windows XP, czy też trzeba się bawić jakimiś dosboxami?

http://store.steampowered.com/sub/964/

Edytowane przez ako
Opublikowano

Myslalem i myslalem czy kupic ta magicke i wkoncu sie spoznilem z tym mysleniem i mi sie nie udalo. No ale i tak nie mam z kim w to grac wiec mala strata,teraz zobacze co nowego wrzuca na daily.

Opublikowano

Two Worlds II bym kupuil gdyby nie to ze mam wersje pudelkowa...torchlight mi nie przypadl do gustu,nuda na maxa. Transformers mnie zaintrygowalo bo zawsze chcialem w to zagrac na multi,ale teraz pewnie juz nikt w to nie gra ;p

Opublikowano

No jak to, Modern Warfail 2 nie wyrwiesz? Za dwajścia ojro?

Niedzielna lipa, co tu dużo mówić. Torczlajt blee bo to w końcu erpeg, kto by się w to bawił. AC za drogo, Sniper się nie opłaca, Kejn & Lyncz jakoś nie grzeje. Słabo Steam, słabo.

Opublikowano

Myslalem i myslalem czy kupic ta magicke i wkoncu sie spoznilem z tym mysleniem i mi sie nie udalo. No ale i tak nie mam z kim w to grac wiec mala strata,teraz zobacze co nowego wrzuca na daily.

Zj'ebałeś, pogralibyśmy. :)

MW2 za 20 euro? Jakaś kpina. :D

Opublikowano

Stona przeprowadza jakies nielegelna interesy na gg,ciekawe jaka marze sobie zyczy :>

@Legion jak faktycznie bedzie z kim grac to moge przeplacic i kupic ;p Ewentualnie liczyc na bis

Opublikowano
Resztę można zlać ciepłym moczem.

Defense Grid 2,24€

Wyjdź, bo bluźnisz...

No i jeśli ktoś jeszcze nie ma, to Dragon Age: Ultimate Edition za ~10€ to także świetna okazja.

Sam natomiast myślę nad Transformers: War for Cybertron, bo w sumie taniej się tego nie dorwie, a nasze rodzime edycje potraktowane zostały dubbingiem, z tego co mi wiadomo.

Opublikowano

Stona przeprowadza jakies nielegelna interesy na gg,ciekawe jaka marze sobie zyczy :>

@Legion jak faktycznie bedzie z kim grac to moge przeplacic i kupic ;p Ewentualnie liczyc na bis

Na pewno chętnie jeszcze raz przejdę całego co-opa w wolnym czasie. ;) Ale tak jak Kazuun napisał - za Magicke nie da rady przepłacić. Kupiłem jakieś 2 tygodnie temu jak stała po 10 euro i nie żałuję, bo takie produkcje warto wspierać.

@Suavek, ja na przykład tego Defense Grida zlewam ciepłym moczem. ;/

Opublikowano

Zlewaj. Ja się przy nim bawiłem świetnie i zdecydowanie lepiej niż przy wielu innych Tower Defense. Za taką cenę jak najbardziej jestem skłonny polecić.

Opublikowano

Za Magicke się nie da przepłacić, gra warta kasy ;)

Zdecydowanie. Musim kiedyś pyknąć, w przerwie między zabijaniem zombiaków i siedzeniem w czołgu.

Opublikowano

Kłamiesz, Kubicz i Szakira nie mają kolegów :teehee:

Kurde, przez te egzaminy mnie najlepsze rzeczy ominą, jak się okaże że wrócę w czwartek wieczór a Wy już będziecie mieli wszystkie kampanie na expercie, to ktoś za to zginie :D

• Plusik 1
Opublikowano

Kurde, przez te egzaminy mnie najlepsze rzeczy ominą, jak się okaże że wrócę w czwartek wieczór a Wy już będziecie mieli wszystkie kampanie na expercie, to ktoś za to zginie

No właśnie na TS trwa dysputa, żeby Cię wykluczyć z towarzystwa bo jesteś, hmm..... non-reliable xD

Opublikowano (edytowane)

Z tym Brotherhoodem trochę przegięli. Czekałem na obniżkę tej gry a tu 25 euro. Właściwie z dzisiejszej oferty to wziąłbym tylko Kane & Lynch 2 ale już w to grałem. Gra jest trochę schematyczna i po dłuższym czasie monotonna ale starczy na 2 tygodnie intensywnej rozpierduchy. Jak ktoś nie grał to polecam za taką cenę.

Nieźle nabijają ludzi w butelkę. Jak ktoś kupił Lost Planet:Colonies to nieźle się przejechał. Nie wydaje mi się, żeby ktoś w to jeszcze grał po sieci a singleplayer jest niegrywalny.

Była już jakaś promocja na gry Bethesdy w poprzednie dni?

Edytowane przez rkBrain
Gość _Be_
Opublikowano

kane und lynch 2 na 2 tygodnie? cos tam slyszalem ze szybciej na 5 godzin i nawet to jest za dlugo jak na rozrywke tej klasy

Ale multi calkiem ok.

Opublikowano

No właśnie. Multiplayer jest świetny ale szybko się nudzi. Gra popada w schemat i po tygodniu nic już cię nie zaskoczy. Mapy są dosyć duże ale zbyt proste w swojej budowie. Gra jest świetna ale starcza na góra dwa tygodnie.

Opublikowano

Ja ostatnim dniami na Steamie zapopatrzyłem się w Id Sotfware Pack, wszystkie DOOMY, KŁEJKI, Heretyki etc... w jednym pakiecie. Jestem w niebie :teehee:

Oprócz tego Super Meat Boy już na zapas będę pogrywać na Macu i Just Cause 2 (1080p, full detale, 4xAA) miazgaaaa. Kocham tą grę!