Gość ako Opublikowano 3 lipca 2011 Opublikowano 3 lipca 2011 (edytowane) http://store.steampo...Summer2011Packs Na przykład Paradox COmplete Pack - cena normalna 704 ojro, cena po przecenie 75 ojro. A 2K Pack kusi, kusi No i nadal liczę, że któregoś dnia dadzą pakiet X-Com. A swoją drogą, dwie pierwsze części są dobrze przystosowane do gry na Windows XP, czy też trzeba się bawić jakimiś dosboxami? http://store.steampowered.com/sub/964/ Edytowane 3 lipca 2011 przez ako Cytuj
Velius 5 731 Opublikowano 3 lipca 2011 Opublikowano 3 lipca 2011 Myslalem i myslalem czy kupic ta magicke i wkoncu sie spoznilem z tym mysleniem i mi sie nie udalo. No ale i tak nie mam z kim w to grac wiec mala strata,teraz zobacze co nowego wrzuca na daily. Cytuj
Stona 569 Opublikowano 3 lipca 2011 Opublikowano 3 lipca 2011 Jak ktoś jeszcze nie ma, to Torczlajt. Resztę można zlać ciepłym moczem. Cytuj
Velius 5 731 Opublikowano 3 lipca 2011 Opublikowano 3 lipca 2011 Two Worlds II bym kupuil gdyby nie to ze mam wersje pudelkowa...torchlight mi nie przypadl do gustu,nuda na maxa. Transformers mnie zaintrygowalo bo zawsze chcialem w to zagrac na multi,ale teraz pewnie juz nikt w to nie gra ;p Cytuj
Gość ako Opublikowano 3 lipca 2011 Opublikowano 3 lipca 2011 No jak to, Modern Warfail 2 nie wyrwiesz? Za dwajścia ojro? Niedzielna lipa, co tu dużo mówić. Torczlajt blee bo to w końcu erpeg, kto by się w to bawił. AC za drogo, Sniper się nie opłaca, Kejn & Lyncz jakoś nie grzeje. Słabo Steam, słabo. Cytuj
molly 311 Opublikowano 3 lipca 2011 Opublikowano 3 lipca 2011 Myslalem i myslalem czy kupic ta magicke i wkoncu sie spoznilem z tym mysleniem i mi sie nie udalo. No ale i tak nie mam z kim w to grac wiec mala strata,teraz zobacze co nowego wrzuca na daily. Zj'ebałeś, pogralibyśmy. MW2 za 20 euro? Jakaś kpina. Cytuj
Mikes 65 Opublikowano 3 lipca 2011 Opublikowano 3 lipca 2011 Zgiftuje mi ktoś Torchlighta? Kasę będę mieć dopiero we wtorek a szkoda tych -80%, oddam. Cytuj
Velius 5 731 Opublikowano 3 lipca 2011 Opublikowano 3 lipca 2011 Stona przeprowadza jakies nielegelna interesy na gg,ciekawe jaka marze sobie zyczy :> @Legion jak faktycznie bedzie z kim grac to moge przeplacic i kupic ;p Ewentualnie liczyc na bis Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 3 lipca 2011 Opublikowano 3 lipca 2011 Torczlajt blee bo to w końcu erpeg, kto by się w to bawił wez nie obrazaj rpg zaliczajac do niego ten hack and slash. (ktory jest nudny bo za latwy ale ma sporo fajnych rozwiazan dla gatunku) Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 3 lipca 2011 Opublikowano 3 lipca 2011 @Legion jak faktycznie bedzie z kim grac to moge przeplacic i kupic ;p Ewentualnie liczyc na bis Za Magicke się nie da przepłacić, gra warta kasy Cytuj
Suavek 4 806 Opublikowano 3 lipca 2011 Opublikowano 3 lipca 2011 Resztę można zlać ciepłym moczem. Defense Grid 2,24€ Wyjdź, bo bluźnisz... No i jeśli ktoś jeszcze nie ma, to Dragon Age: Ultimate Edition za ~10€ to także świetna okazja. Sam natomiast myślę nad Transformers: War for Cybertron, bo w sumie taniej się tego nie dorwie, a nasze rodzime edycje potraktowane zostały dubbingiem, z tego co mi wiadomo. Cytuj
molly 311 Opublikowano 3 lipca 2011 Opublikowano 3 lipca 2011 Stona przeprowadza jakies nielegelna interesy na gg,ciekawe jaka marze sobie zyczy :> @Legion jak faktycznie bedzie z kim grac to moge przeplacic i kupic ;p Ewentualnie liczyc na bis Na pewno chętnie jeszcze raz przejdę całego co-opa w wolnym czasie. Ale tak jak Kazuun napisał - za Magicke nie da rady przepłacić. Kupiłem jakieś 2 tygodnie temu jak stała po 10 euro i nie żałuję, bo takie produkcje warto wspierać. @Suavek, ja na przykład tego Defense Grida zlewam ciepłym moczem. ;/ Cytuj
Suavek 4 806 Opublikowano 3 lipca 2011 Opublikowano 3 lipca 2011 Zlewaj. Ja się przy nim bawiłem świetnie i zdecydowanie lepiej niż przy wielu innych Tower Defense. Za taką cenę jak najbardziej jestem skłonny polecić. Cytuj
Gość ako Opublikowano 3 lipca 2011 Opublikowano 3 lipca 2011 Za Magicke się nie da przepłacić, gra warta kasy Zdecydowanie. Musim kiedyś pyknąć, w przerwie między zabijaniem zombiaków i siedzeniem w czołgu. Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 3 lipca 2011 Opublikowano 3 lipca 2011 Musim kiedyś pyknąć, w przerwie między zabijaniem zombiaków i siedzeniem w czołgu. Dziś pyknąłem z Kubiczem, Shakirą i ich kolegą trochę. Ale Kubicz w to ssie xD Cytuj
Gość ako Opublikowano 3 lipca 2011 Opublikowano 3 lipca 2011 Kłamiesz, Kubicz i Szakira nie mają kolegów Kurde, przez te egzaminy mnie najlepsze rzeczy ominą, jak się okaże że wrócę w czwartek wieczór a Wy już będziecie mieli wszystkie kampanie na expercie, to ktoś za to zginie 1 Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 3 lipca 2011 Opublikowano 3 lipca 2011 Kurde, przez te egzaminy mnie najlepsze rzeczy ominą, jak się okaże że wrócę w czwartek wieczór a Wy już będziecie mieli wszystkie kampanie na expercie, to ktoś za to zginie No właśnie na TS trwa dysputa, żeby Cię wykluczyć z towarzystwa bo jesteś, hmm..... non-reliable xD Cytuj
rkBrain 28 Opublikowano 3 lipca 2011 Opublikowano 3 lipca 2011 (edytowane) Z tym Brotherhoodem trochę przegięli. Czekałem na obniżkę tej gry a tu 25 euro. Właściwie z dzisiejszej oferty to wziąłbym tylko Kane & Lynch 2 ale już w to grałem. Gra jest trochę schematyczna i po dłuższym czasie monotonna ale starczy na 2 tygodnie intensywnej rozpierduchy. Jak ktoś nie grał to polecam za taką cenę. Nieźle nabijają ludzi w butelkę. Jak ktoś kupił Lost Planet:Colonies to nieźle się przejechał. Nie wydaje mi się, żeby ktoś w to jeszcze grał po sieci a singleplayer jest niegrywalny. Była już jakaś promocja na gry Bethesdy w poprzednie dni? Edytowane 3 lipca 2011 przez rkBrain Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 3 lipca 2011 Opublikowano 3 lipca 2011 kane und lynch 2 na 2 tygodnie? cos tam slyszalem ze szybciej na 5 godzin i nawet to jest za dlugo jak na rozrywke tej klasy Cytuj
Mikes 65 Opublikowano 3 lipca 2011 Opublikowano 3 lipca 2011 świetna gierka imo, klimat to czołówka tej generacji Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 3 lipca 2011 Opublikowano 3 lipca 2011 kane und lynch 2 na 2 tygodnie? cos tam slyszalem ze szybciej na 5 godzin i nawet to jest za dlugo jak na rozrywke tej klasy Ale multi calkiem ok. Cytuj
rkBrain 28 Opublikowano 4 lipca 2011 Opublikowano 4 lipca 2011 No właśnie. Multiplayer jest świetny ale szybko się nudzi. Gra popada w schemat i po tygodniu nic już cię nie zaskoczy. Mapy są dosyć duże ale zbyt proste w swojej budowie. Gra jest świetna ale starcza na góra dwa tygodnie. Cytuj
django 549 Opublikowano 4 lipca 2011 Opublikowano 4 lipca 2011 Była już jakaś promocja na gry Bethesdy w poprzednie dni? Oblivion był Cytuj
Texz 670 Opublikowano 4 lipca 2011 Opublikowano 4 lipca 2011 Ja ostatnim dniami na Steamie zapopatrzyłem się w Id Sotfware Pack, wszystkie DOOMY, KŁEJKI, Heretyki etc... w jednym pakiecie. Jestem w niebie Oprócz tego Super Meat Boy już na zapas będę pogrywać na Macu i Just Cause 2 (1080p, full detale, 4xAA) miazgaaaa. Kocham tą grę! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi