Skocz do zawartości

Steam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z tym Brotherhoodem trochę przegięli. Czekałem na obniżkę tej gry a tu 25 euro. Właściwie z dzisiejszej oferty to wziąłbym tylko Kane & Lynch 2 ale już w to grałem. Gra jest trochę schematyczna i po dłuższym czasie monotonna ale starczy na 2 tygodnie intensywnej rozpierduchy. Jak ktoś nie grał to polecam za taką cenę.

Co więcej, dopłacając 2 Euro można mieć w pakiecie wraz z pierwszą i drugą częścią gry. Więc jeśli ktoś w ogóle nie miał do czynienia z AC, to ten pakiet jest już nawet opłacalny.

Opublikowano

Just Cause 2 (1080p, full detale, 4xAA) miazgaaaa. Kocham tą grę!

Niom, gierka jest naprawdę fpytkę. Po cichu mi się marzy taki wielki świat + multi ale z mechaniką z BFa + serwer na kilkaset osób ;D

Jedyne co mnie wkurza, to to, że nie można znaleźć ammo do gunów z DLC i co chwilę muszę je kupować od nowa ;/

Opublikowano (edytowane)

Po cichu mi się marzy taki wielki świat + multi ale z mechaniką z BFa + serwer na kilkaset osób ;D

Kilkaset osób nawet największy świat zmieniło by w perzynę jak byś miał zniszczenia z BFa ;)

Edytowane przez Kazuun
Opublikowano

Nie zrozumieliśmy się, chodziło mi o mechanikę pojazdów + pamperków. Świat i jego zasady działania mógłby zostać taki jak jest :)

Gość szpic
Opublikowano

Po cichu mi się marzy taki wielki świat + multi ale z mechaniką z BFa + serwer na kilkaset osób ;D

Kilkaset osób nawet największy świat zmieniło by w pierzynę jak byś miał zniszczenia z BFa ;)

i rownie szybko by ich szlag chwycil patrzac jak kazdy budynek wali sie tak samo ;)

juz predzej polaczenie zniszczen z Red Faction 1 + niszczenie budynkow z RF: Guerilla

Opublikowano

Nędza. Gdyby Serious Sam kosztował 5euro to można by to uznać za okazję a tak to nic prócz Trine nie jest warte uwagi. Franczyza Fallout żałosna - powinni zrobić paczkę z wszystkimi falloutami do trójki włącznie i puścić za jakieś 10euro.

@Kazuun

perzyna :)

Opublikowano

Warto się Bully zainteresować? ;)

Znowu nuda, Trine już mam, a reszta mnie nie interesuje. Doom 3 za 6.24, ID to się ceni, chyba kogoś tam pogrzało :teehee:

Opublikowano

wyslij im giftem to sie nie beda musieli zastanawiac.

O widzisz Edziu, jak to świat wyścielony jest dobrymi pomysłami :D

Opublikowano

Ahhh FFS!!!!!!!! *odwraca się* Matka, wychodzisz? Kup mi słownik! xD

PS:

Któryś z moich zaufanych i dobrych kolegów zastanawia się nad Frozen Synapse? xD

Za takie pieniądze. Noł fakin łej.

Opublikowano

w zimie ponad 100 gier w ciagu tygodnia

Rispekt :o To Ty już nie masz co kupować, a nie że promocje słabe :D

Ja nadal czekam na jakąś dobrą ścigałkę :(

Opublikowano

Bernałta mam, właśnie na NFSy i ewentualnie Race 07 Pack czekam, i wolał bym to jednak przez Steama załatwić a nie parę innych sklepów ;)

Opublikowano

No zobaczymy, poczekam do końca. Ja tam liczę że EA jednak wróci na Steam prędzej czy później, takich użyszkodników jak ja jest pewnie więcej ;)

Opublikowano

Ale to ponoć nie EA zdjęło Crysisa 2 tylko samo Valve z powodu jakichś tam licencji kolidujących z tymi od Crytek. Choć cholera wie jak to tam będzie.

Ani BFa ani Alicji nie ma i nie będzie na Steam więc..... kurde, chciałbym C2 on sale na Origins ;p

Opublikowano

Ale to ponoć nie EA zdjęło Crysisa 2 tylko samo Valve z powodu jakichś tam licencji kolidujących z tymi od Crytek. Choć cholera wie jak to tam będzie.

Ani BFa ani Alicji nie ma i nie będzie na Steam więc..... kurde, chciałbym C2 on sale na Origins ;p

Ja kupiłem C2 od kogoś z foruma za 25pln ;d