kasuro 34 Opublikowano 4 lipca 2011 Opublikowano 4 lipca 2011 usuń uTorrent'a u torrenta juz nie używam. zreszta wczesniej chodził i było ok. pozatym co ma piernik do wiatraka? Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 4 lipca 2011 Opublikowano 4 lipca 2011 Ja kupiłem C2 od kogoś z foruma za 25pln ;d Używkami to ja se dupę wycieram 1 Cytuj
Gość ako Opublikowano 4 lipca 2011 Opublikowano 4 lipca 2011 (edytowane) Nie używasz czasem jakiegoś PeerBlocka lub czegoś podobnego? @Edziu: a co to, srajtaśmy w Łodzi nie ma? Edytowane 4 lipca 2011 przez ako Cytuj
kasuro 34 Opublikowano 4 lipca 2011 Opublikowano 4 lipca 2011 Nie używasz czasem jakiegoś PeerBlocka lub czegoś podobnego? @Edziu: a co to, srajtaśmy w Łodzi nie ma? nic a nic Cytuj
Stona 569 Opublikowano 4 lipca 2011 Opublikowano 4 lipca 2011 Ja kupiłem C2 od kogoś z foruma za 25pln ;d Używkami to ja se dupę wycieram Origin dzifko! @Ako Sranie w banie ten cały DX11 , jest taki microstuttering że w sumie odbiera chęć do gry w tym trybie. Mam +/- 30 fpsów a gra przycina co ok 2 sekundy. Z resztą , ciężko to opisać. Bez DX11 z teksturami HD można jeszcze pograć, choć nie wygląda to już tak ładnie. KUR*A JAK MNIE WKUR*IAJĄ KĄSOLOWE PORTY. Hot Pursuit wygląda jak gra sprzed 4lat. A kompletny brak AA [nawet przez stery się nie da do końca wymusić] to jakaś KPINA nic a nic Walnij "napraw połączenie lokalne" na połączeniu lokalnym. Miałem takiego zonka ostatnio i to pomogło. Nie pytaj ocebe, bo nie wiem dlaczego. Cytuj
Gość ako Opublikowano 4 lipca 2011 Opublikowano 4 lipca 2011 @Ako Sranie w banie ten cały DX11 , jest taki microstuttering że w sumie odbiera chęć do gry w tym trybie. Mam +/- 30 fpsów a gra przycina co ok 2 sekundy. Z resztą , ciężko to opisać. Bez DX11 z teksturami HD można jeszcze pograć, choć nie wygląda to już tak ładnie. Tak pytam właśnie, bo co prawda nie wiem jak C2, ale C1 jako gra był średni, i traktuję całą serię troche odgórnie jak benchmarki i pokaz możliwości. KUR*A JAK MNIE WKUR*IAJĄ KĄSOLOWE PORTY. Hot Pursuit wygląda jak gra sprzed 4lat. A kompletny brak AA [nawet przez stery się nie da do końca wymusić] to jakaś KPINA Rozwój wsteczny, jak pamiętem w Paradise to chyba nawet był AA w opcjach, a HP śmiga na ewolucji tego silnika? Dziwna polityka. Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 4 lipca 2011 Opublikowano 4 lipca 2011 Origin dzifko Nie powiedziałem, że pirat - powiedziałem że używka. Cytuj
django 549 Opublikowano 4 lipca 2011 Opublikowano 4 lipca 2011 http://store.steampo...d.com/app/18110 A o promocji na ten badziew nikt nie mówi. w to podobno nikt juz nie gra, nawet paczik (pipi)neli z botami Cytuj
Stona 569 Opublikowano 5 lipca 2011 Opublikowano 5 lipca 2011 Origin dzifko Nie powiedziałem, że pirat - powiedziałem że używka. Ja nie mówię że powiedziałeś. Chodzi mi o to, że co to za używka, jak i tak płyty nie mam, a gram na swoim koncie? o.O Cytuj
Gość ako Opublikowano 5 lipca 2011 Opublikowano 5 lipca 2011 (edytowane) <- Edek w tej chwili Stona, no tak się dać strollować, wiesz co Edytowane 5 lipca 2011 przez ako Cytuj
Gość szpic Opublikowano 5 lipca 2011 Opublikowano 5 lipca 2011 dżizys, ależ te promocje kiepskie są. Stalkery po 10 to dobry deal Cytuj
Gość Opublikowano 5 lipca 2011 Opublikowano 5 lipca 2011 Jak kogoś interesują 2. albo 3. ligowe produkcje. Cytuj
Gość ako Opublikowano 5 lipca 2011 Opublikowano 5 lipca 2011 Hell yeah, przecena na NFSy. Słitaśnie Cytuj
Gość szpic Opublikowano 5 lipca 2011 Opublikowano 5 lipca 2011 Jak kogoś interesują 2. albo 3. ligowe produkcje. ok cofam to co mowilem. 10zl jesli ktos ma juz inna kopie na steam... tak to 20 Cytuj
Suavek 4 806 Opublikowano 5 lipca 2011 Opublikowano 5 lipca 2011 Ależ Wy marudzicie. 2,5 Euro za każdą odsłonę Stalker to zła promocja? Deus Ex oraz Deus Ex: Invisible War po 2,5 Euro także złe? Albo King Arthur Collection za niecałe 5 Euro? Pewnie kupiły ludki co ciekawsze gry przy okazji innych promocji i teraz zrzędzą, że nie ma nic dla nich. Protip: to wcale nie oznacza, że "promocje kiepskie są". Cytuj
Gość szpic Opublikowano 5 lipca 2011 Opublikowano 5 lipca 2011 Ależ Wy marudzicie. 2,5 Euro za każdą odsłonę Stalker to zła promocja? Deus Ex oraz Deus Ex: Invisible War po 2,5 Euro także złe? Albo King Arthur Collection za niecałe 5 Euro? Pewnie kupiły ludki co ciekawsze gry przy okazji innych promocji i teraz zrzędzą, że nie ma nic dla nich. Protip: to wcale nie oznacza, że "promocje kiepskie są". poprawka. stalker jest za 5e tamto liczy sie tlko jesli juz wczesniej kupiles jakiegos stalkera Cytuj
Dante 450 Opublikowano 5 lipca 2011 Opublikowano 5 lipca 2011 Kupujesz podstawkę i dodatek po 2,50 albo sam dodatek za 5. And Yet It Moves jest całkiem interesujące. Cytuj
Suavek 4 806 Opublikowano 5 lipca 2011 Opublikowano 5 lipca 2011 (edytowane) poprawka.stalker jest za 5e tamto liczy sie tlko jesli juz wczesniej kupiles jakiegos stalkera Z tego co widzę Shadow of Chernobyl jest za 2,5 Euro, podobnie jak Clear Sky, podczas gdy tylko Call of Pripyat wymaga którejś z pozostałych odsłon na Steam jeśli chce się zakupić go za 2,5 Euro. Ja nie mam żadnej części, więc kupując całość wyniesie mnie to ~30zł. Edytowane 5 lipca 2011 przez Suavek Cytuj
Soq 226 Opublikowano 5 lipca 2011 Opublikowano 5 lipca 2011 Czyli kupować od razu wszystkie trzy części czy najpierw jedną a potem dwie pozostałe? Cytuj
Stona 569 Opublikowano 5 lipca 2011 Opublikowano 5 lipca 2011 Jak kogoś interesują 2. albo 3. ligowe produkcje. Ostatni STALKER to 2-3 ligowa produkcja? Nigga plz @Ako Za 40pln? Noł łej! Cytuj
rkBrain 28 Opublikowano 5 lipca 2011 Opublikowano 5 lipca 2011 NFS Hot Pursuit nie opłaca się brać. Na Allegro wersja pudełkowa jest już od 30 złotych. Cytuj
Gość ako Opublikowano 5 lipca 2011 Opublikowano 5 lipca 2011 + przesyłka, więc w sumie i tak ~50. Ja tam wziąłem, dopóki się nie dorobię porządnej kierownicy, to moje najlepsze wyjście jeżeli chodzi o ścigałki. Cytuj
Stona 569 Opublikowano 5 lipca 2011 Opublikowano 5 lipca 2011 21pln z przesyłką from UK :fck yeah: Ta gra nie jest tego warta. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi