Velius 5 730 Opublikowano 6 lipca 2011 Opublikowano 6 lipca 2011 Mysle czy by nie kupic tego packa Sims za 70 euro lol...:X Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 6 lipca 2011 Opublikowano 6 lipca 2011 Mysle czy by nie kupic tego packa Sims za 70 euro lol...:X Jak bym miał zbędne 3 stówy to bym wziął, myśle nad ciut mniejszym packiem ;p Cytuj
Velius 5 730 Opublikowano 6 lipca 2011 Opublikowano 6 lipca 2011 packiem czy tylko podstawka? bo 60zl za sims3 na steamie to niezla promocja patrzac na obecna "normalna" cene Cytuj
rkBrain 28 Opublikowano 6 lipca 2011 Opublikowano 6 lipca 2011 (edytowane) Ja nie miałem L4D 14 złotych to niedużo. Mam nadzieję, że ktoś jeszcze w to gra. Kurcze, GTAIV Complete Edition za 35 zł. Świetna cena ale tyle w to już grałem, że przesadziłbym jeśli kupiłbym tą grę znowu. Z drugiej strony na PC można sprawić by grafika wyglądała cholernie realistycznie. Mysle czy by nie kupic tego packa Sims za 70 euro lol...:X Ja bym za tą grę nawet 1 euro nie dał a co dopiero 70. Przecież to wychodzi ponad 250 złotych. Edytowane 6 lipca 2011 przez rkBrain Cytuj
Stona 569 Opublikowano 7 lipca 2011 Opublikowano 7 lipca 2011 Kupiłem se Kilink Fluor. Ktoś ma? Cytuj
Labtec 3 654 Opublikowano 7 lipca 2011 Opublikowano 7 lipca 2011 A gra w to ktoś? Edek kupił, ja kupiłem, Kubicz ma, wiec ekipa jest Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 7 lipca 2011 Opublikowano 7 lipca 2011 Ja ciorałem, ale ziomki mi się wysypali więc samemu nuda c'nie : ) Cytuj
Velius 5 730 Opublikowano 7 lipca 2011 Opublikowano 7 lipca 2011 Tez mam ale sam nie gram w horrory bo(pipi) po gaciach a proszek drogi 1 Cytuj
Suavek 4 806 Opublikowano 7 lipca 2011 Opublikowano 7 lipca 2011 Od kiedy Killing Floor to horror? Idzie się i 'szczela', tyle. Gra ciekawa, ale jeśli ktoś nie przepada za multi, to niech sobie odpuści, bo solo to nie ma najmniejszego sensu. King's Bounty z dzisiejszych promocji warte uwagi, jeśli ktoś lubi strategie. To takie połączenie HoMM i typowego RPG. 1 Cytuj
Stona 569 Opublikowano 7 lipca 2011 Opublikowano 7 lipca 2011 No, było za 5baksów na GOGu Chyba cały czas jest :] Cytuj
Suavek 4 806 Opublikowano 7 lipca 2011 Opublikowano 7 lipca 2011 No, było za 5baksów na GOGu Chyba cały czas jest :]Tylko podstawka (The Legend). Tutaj masz cały pakiet za 6 Euro. Cytuj
kubicz 191 Opublikowano 7 lipca 2011 Opublikowano 7 lipca 2011 Widze, ze nawet Stona ulegl magii Pana Fostera i zaopatrzyl sie w KFa. Bardzo dobry wybor, jestem z was dumny. A poniewaz KF w co-opie jest na 6, wiec nie bedzie problemu, ze siostry oszukaly Stone. Cytuj
Stona 569 Opublikowano 7 lipca 2011 Opublikowano 7 lipca 2011 Szczerze, to nie wiem ocebe z Fosterem XD Tak zerkałem co dają na stimie, obejrzałem filmik z gry i nawet fajnie to wygląda Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 7 lipca 2011 Opublikowano 7 lipca 2011 Szczerze, to nie wiem ocebe z Fosterem XD Olej to - takie jakieś zboczenie Kubicza. Nie wdawajmy się w szczegóły Cytuj
Velius 5 730 Opublikowano 7 lipca 2011 Opublikowano 7 lipca 2011 Od kiedy Killing Floor to horror? Sa tajne eksperymenty? Sa Sa potwory? Sa Jest klimat? Jest Ja(pipi) w gacie zawsze jak Flesh Pound na mnie idzie wiec horror Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 7 lipca 2011 Opublikowano 7 lipca 2011 (edytowane) No ku'rwa Andrzej Latara na wyższych poziomach jest przeje'bany ; DDD Edytowane 7 lipca 2011 przez _Be_ Cytuj
rkBrain 28 Opublikowano 7 lipca 2011 Opublikowano 7 lipca 2011 Za cholerę nie mogę zrozumieć sensu/konceptu tych promocji. Jednego dnia masz grę za 14 złotych a następnego za 60. Akurat w przypadku Steam wszyscy o tych promocjach wiedzą ale w przypadku innych serwisów/ sklepów już nie koniecznie. Kwestia szczęścia czy się trafi na jakąś promocję czy nie bo nikt nie będzie codziennie przeszukiwał całego internetu, żeby w jakimś tam sklepie dorwać grę taniej. Z resztą macie linka poniżej. Wczoraj kupiłem L4D2 za 14 złotych a ktoś na aukcji wydał na tą grę 100. http://allegro.pl/left-4-dead-2-pc-nowa-sklep-i1699082781.html Cytuj
Stona 569 Opublikowano 7 lipca 2011 Opublikowano 7 lipca 2011 Może lubi gry w pudełkach? Nikt Ci nie karze przeszukiwać netu, wbijasz tutaj i wiesz Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 7 lipca 2011 Opublikowano 7 lipca 2011 Za cholerę nie mogę zrozumieć sensu/konceptu tych promocji. Wczoraj kupiłem L4D2 za 14 złotych a ktoś na aukcji wydał na tą grę 100. Jak na mój gust to sobie sam odpowiedziałeś xD Cytuj
Texz 670 Opublikowano 7 lipca 2011 Opublikowano 7 lipca 2011 (edytowane) Na /V/ rozdawali darmowe kody na Dwarfs, załapałem się. Pewnie są kradzione. Cała moja kupiona kolekcja... http://www.facebook.com/pages/Dwarfs/164630316910800 A co mi tam, gram Edytowane 7 lipca 2011 przez Texz Cytuj
Gość ako Opublikowano 7 lipca 2011 Opublikowano 7 lipca 2011 Szczerze mówiąc, to ten killing floor wyglada troche jak produkcja klasy b Cytuj
django 549 Opublikowano 7 lipca 2011 Opublikowano 7 lipca 2011 Troche tak jest, ogolnie malo tam do zrobienia. Jedynie naparzanie sie z falami, ale mila odmiana od L4D czasami. Zwlaszcza feeling broni w KF "robi" Cytuj
rinzen 966 Opublikowano 7 lipca 2011 Opublikowano 7 lipca 2011 @ako Jeśli jeszcze nie kupiłeś to nie trać niepotrzebnie gotówki. Niby tylko 15pln ale mimo wszystko żałuję. Mogłem te pieniądze potargać - przynajmniej to by było jakieś nowe doświadczenie. Mechanika tej gry jest okropna - wszystko jest ślamazarne i zamulone a cała rozgrywka ogranicza się do wybijania hord maszkar, które IDĄ do Ciebie parkowym krokiem a Ty masz je wybijać brońmi, które kupisz u babki rzucającej niezbyt zabawnymi tekstami. Właśnie - kupić; startujesz z pistolecikiem a zarabiasz fragując. Giniesz - tracisz. Jeśli zginąłeś a Twoi towarzysze przeżyli to w następnej rundzie możesz sobie pogwizdać, bo przeciwnicy giną pod ogniem karabinów i strzelb a Ciebie stać jedynie na kolejne naboje do pistoletu. Pół rozgrywki przesiedziałem jako duch, bo oczywiście nie ma opcji respawnowania albo defib - zabawa pełną gębą kiedy jedyne co możesz to oglądać swoich towarzyszy, którzy szukają ostatniego dziwaka z fali; tak, szukają bo tu nie ma tak jak w L4D, tutaj musisz wybić wszystkich co do jednego bo inaczej sprzedawca nie otworzy sklepiku (w którym dokupisz kolejne naboje do pistoletu, bo znowu zginąłeś i nie masz na nic gotówki). Plusem spectatora jest to, że można sobie popatrzeć na ruchy modeli - ludziki chodzą jakby miały zatwardzenie i dodatkowe kilo kitu między nogami. Najciekawsze w tym wszystkim, że nawet nie czułem irytacji grając w ten tytuł. Pewnie dlatego, że palmę pierwszeństwa przejęło zażenowanie, że w 2009 roku ktoś zrobił coś tak słabego. Oczekiwałem tytułu podobnego do Painkiller (nawet tematyka zbliżona), otrzymałem CounterStrike we wczesnej fazie alfa. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi