Skocz do zawartości

Steam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Ja nie miałem L4D :) 14 złotych to niedużo. Mam nadzieję, że ktoś jeszcze w to gra.

Kurcze, GTAIV Complete Edition za 35 zł. Świetna cena ale tyle w to już grałem, że przesadziłbym jeśli kupiłbym tą grę znowu. Z drugiej strony na PC można sprawić by grafika wyglądała cholernie realistycznie.

Mysle czy by nie kupic tego packa Sims za 70 euro lol...:X

Ja bym za tą grę nawet 1 euro nie dał a co dopiero 70. Przecież to wychodzi ponad 250 złotych.

Edytowane przez rkBrain
Gość _Be_
Opublikowano

Ja ciorałem, ale ziomki mi się wysypali więc samemu nuda c'nie : )

Opublikowano

Od kiedy Killing Floor to horror?

Idzie się i 'szczela', tyle.

Gra ciekawa, ale jeśli ktoś nie przepada za multi, to niech sobie odpuści, bo solo to nie ma najmniejszego sensu.

King's Bounty z dzisiejszych promocji warte uwagi, jeśli ktoś lubi strategie. To takie połączenie HoMM i typowego RPG.

• Minusik 1
Opublikowano

Widze, ze nawet Stona ulegl magii Pana Fostera i zaopatrzyl sie w KFa. Bardzo dobry wybor, jestem z was dumny. A poniewaz KF w co-opie jest na 6, wiec nie bedzie problemu, ze siostry oszukaly Stone. :P

Gość _Be_
Opublikowano (edytowane)

No ku'rwa Andrzej Latara na wyższych poziomach jest przeje'bany ; DDD

Edytowane przez _Be_
Opublikowano

Za cholerę nie mogę zrozumieć sensu/konceptu tych promocji. Jednego dnia masz grę za 14 złotych a następnego za 60. Akurat w przypadku Steam wszyscy o tych promocjach wiedzą ale w przypadku innych serwisów/ sklepów już nie koniecznie. Kwestia szczęścia czy się trafi na jakąś promocję czy nie bo nikt nie będzie codziennie przeszukiwał całego internetu, żeby w jakimś tam sklepie dorwać grę taniej.

Z resztą macie linka poniżej. Wczoraj kupiłem L4D2 za 14 złotych a ktoś na aukcji wydał na tą grę 100.

http://allegro.pl/left-4-dead-2-pc-nowa-sklep-i1699082781.html

Opublikowano

Szczerze mówiąc, to ten killing floor wyglada troche jak produkcja klasy b ;)

Opublikowano

Troche tak jest, ogolnie malo tam do zrobienia. Jedynie naparzanie sie z falami, ale mila odmiana od L4D czasami. Zwlaszcza feeling broni w KF "robi"

Opublikowano

@ako

Jeśli jeszcze nie kupiłeś to nie trać niepotrzebnie gotówki. Niby tylko 15pln ale mimo wszystko żałuję. Mogłem te pieniądze potargać - przynajmniej to by było jakieś nowe doświadczenie. Mechanika tej gry jest okropna - wszystko jest ślamazarne i zamulone a cała rozgrywka ogranicza się do wybijania hord maszkar, które IDĄ do Ciebie parkowym krokiem a Ty masz je wybijać brońmi, które kupisz u babki rzucającej niezbyt zabawnymi tekstami. Właśnie - kupić; startujesz z pistolecikiem a zarabiasz fragując. Giniesz - tracisz. Jeśli zginąłeś a Twoi towarzysze przeżyli to w następnej rundzie możesz sobie pogwizdać, bo przeciwnicy giną pod ogniem karabinów i strzelb a Ciebie stać jedynie na kolejne naboje do pistoletu.

Pół rozgrywki przesiedziałem jako duch, bo oczywiście nie ma opcji respawnowania albo defib - zabawa pełną gębą kiedy jedyne co możesz to oglądać swoich towarzyszy, którzy szukają ostatniego dziwaka z fali; tak, szukają bo tu nie ma tak jak w L4D, tutaj musisz wybić wszystkich co do jednego bo inaczej sprzedawca nie otworzy sklepiku (w którym dokupisz kolejne naboje do pistoletu, bo znowu zginąłeś i nie masz na nic gotówki). Plusem spectatora jest to, że można sobie popatrzeć na ruchy modeli - ludziki chodzą jakby miały zatwardzenie i dodatkowe kilo kitu między nogami.

Najciekawsze w tym wszystkim, że nawet nie czułem irytacji grając w ten tytuł. Pewnie dlatego, że palmę pierwszeństwa przejęło zażenowanie, że w 2009 roku ktoś zrobił coś tak słabego. Oczekiwałem tytułu podobnego do Painkiller (nawet tematyka zbliżona), otrzymałem CounterStrike we wczesnej fazie alfa.