Opublikowano 10 lipca 201113 l Miałem sprawdzić tą terrarię ale teraz nagle cena podskoczyła do 5 euro. Tak samo jedno osiągnięcie ponownie wyleciało. Masz nauczkę, że jak coś jest mega tanio, to trza wyrywać Już parę razy była taka akcja. Albo komuś się coś pomyliło, albo jeszcze bardziej nakręcają koniunkturę .
Opublikowano 10 lipca 201113 l Chyba znowu wróciło to za wideo. Wczoraj miałem 12 z tego summer promotion dzisiaj już 13.
Opublikowano 10 lipca 201113 l Jak opublikować własny film na Steam? Gdzie się to "klika"? Bo ja nie wiem... ;-(
Opublikowano 10 lipca 201113 l Musisz połączyć z kontem youtube i wybrać z tego co masz tam.Nie wiem czy da się inaczej
Opublikowano 10 lipca 201113 l Jak opublikować własny film na Steam? Gdzie się to "klika"? Bo ja nie wiem... ;-( Klikasz na client Steama, potem prawy dolny róg na "siebie" by wyświetlić swój profil. Potem po prawej u górze z tego "niebieskiego menu" klikasz "Videos (0). Reszte już będziesz wiedział
Opublikowano 10 lipca 201113 l Było do przewidzenia. A w ogóle co Ty tu robisz, podobno komputer w kosmos wysadziłeś :potter:
Opublikowano 10 lipca 201113 l Nie ma dziś żadnych achie z gier (nie gier) do ticketsów? BO tam gdzie byłą ich lista wywala mi tylko info ze za 19h koniec etc bla bla bla....
Opublikowano 10 lipca 201113 l Nie ma dziś żadnych achie z gier (nie gier) do ticketsów? BO tam gdzie byłą ich lista wywala mi tylko info ze za 19h koniec etc bla bla bla.... Niestety nie ma
Opublikowano 12 lipca 201113 l OBniżka 75% dla Terrari była pomyłką... Za wczasu się zorientowali, że tracą pieniądze
Opublikowano 13 lipca 201113 l Widzę na Steamie pakiet Cthulhu Saves the World & Breath of Death VII za 1,79€ - http://store.steampowered.com/sub/8848/ Podobno całkiem fajne parodie jRPG. Nie długie, przez co cena uzasadniona, ale zabawne. Edytowane 13 lipca 201113 l przez Suavek
Opublikowano 13 lipca 201113 l Jestem online a nie łączy ze steam. Ktos coś może pomóc? Dalej bez zmian kotoś moze pomóc?
Opublikowano 13 lipca 201113 l Wejdź przez WWW i sprawdź czy tam możesz się zalogować. Mogę właśnie się zalogowałem.
Opublikowano 13 lipca 201113 l Może i banalne pytanie, ale Firewalla jakiegoś nie masz przypadkiem? Uzywałem na starym mieszkaniu jak i teraz comodo i chodziło wszystko> jeśli chodzi o windows firewall jest wyłączonyc a steam i tak został dodany do wyjatków.
Opublikowano 13 lipca 201113 l Wyłączałeś antywira? tez teraz to zrobilem chociaz jak pisałem wczesniej nie miało to znaczenia
Opublikowano 13 lipca 201113 l To masz wkoncu firewalla tego comodo czy cos? wylacz/odinstaluj i zobacz,moze sie pieprznal ;s
Opublikowano 14 lipca 201113 l To masz wkoncu firewalla tego comodo czy cos? wylacz/odinstaluj i zobacz,moze sie pieprznal ;s comodo to jest pakiet, jest wyłączony. odinstalowałem steam 2 razy i nic.
Opublikowano 14 lipca 201113 l Jeśli kogoś to interesuje (czyt. miał złudne nadzieje, że wygra), to podobno odbyło się już losowanie tego Summer Camp. Na /v/ ktoś się chwalił i w sumie przykre, że miał na liście mało warte duperele pokroju Monday Night Combat. Ktoś inny jednak miał dobry pomysł i wziął tę całą grę o pociągach ze wszystkimi DLC wartą ponad tysiąc € ;>.