Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Miałem sprawdzić tą terrarię ale teraz nagle cena podskoczyła do 5 euro. Tak samo jedno osiągnięcie ponownie wyleciało.

Masz nauczkę, że jak coś jest mega tanio, to trza wyrywać :) Już parę razy była taka akcja. Albo komuś się coś pomyliło, albo jeszcze bardziej nakręcają koniunkturę .

• Odpowiedzi 8,9 tys.
  • Wyświetleń 706,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• No pewnie, bierz. Steam jest mega żeby popróbować masę różnych gier. Albo kupować i nigdy nawet nie odpalić. Robię tak od lat, bardzo polecam.

• Nie będziesz mi mówił co mam robić. Z(pipi)ane, nielogiczne rozwiązanie. Rynek zablokowany ale już 200E z portfela można wywalić i porozsyłać gifty. Typowe, wybiórcze , upierdliwe działanie. No ale za

• W sumie kupowałem kumplowi gifta, ale jak sobie przypomniałem, że nie masz gdzie mieszkać, to coś mnie za serce chwyciło.

Opublikowano

Jak opublikować własny film na Steam? Gdzie się to "klika"? Bo ja nie wiem... ;-(

Opublikowano

Jak opublikować własny film na Steam? Gdzie się to "klika"? Bo ja nie wiem... ;-(

Klikasz na client Steama, potem prawy dolny róg na "siebie" by wyświetlić swój profil. Potem po prawej u górze z tego "niebieskiego menu" klikasz "Videos (0). Reszte już będziesz wiedział ;)

Opublikowano

Było do przewidzenia.

A w ogóle co Ty tu robisz, podobno komputer w kosmos wysadziłeś :potter:

Opublikowano

gdybym nie mial juz magicki to kupilbym complete pack za 8 ojro =/

Opublikowano

nieaktualne

Edytowane przez Rik

Opublikowano

Nie ma dziś żadnych achie z gier (nie gier) do ticketsów? BO tam gdzie byłą ich lista wywala mi tylko info ze za 19h koniec etc bla bla bla....

Opublikowano

Nie ma dziś żadnych achie z gier (nie gier) do ticketsów? BO tam gdzie byłą ich lista wywala mi tylko info ze za 19h koniec etc bla bla bla....

Niestety nie ma

Opublikowano

OBniżka 75% dla Terrari była pomyłką...

Za wczasu się zorientowali, że tracą pieniądze ;)

Opublikowano

Widzę na Steamie pakiet Cthulhu Saves the World & Breath of Death VII za 1,79€ - http://store.steampowered.com/sub/8848/

Podobno całkiem fajne parodie jRPG. Nie długie, przez co cena uzasadniona, ale zabawne.

Edytowane przez Suavek

Opublikowano

beztytuufdz.png

Jestem online a nie łączy ze steam. Ktos coś może pomóc?

Dalej bez zmian kotoś moze pomóc?

Opublikowano

Wejdź przez WWW i sprawdź czy tam możesz się zalogować.

Opublikowano

Wejdź przez WWW i sprawdź czy tam możesz się zalogować.

Mogę właśnie się zalogowałem.

Opublikowano

Może i banalne pytanie, ale Firewalla jakiegoś nie masz przypadkiem?

Opublikowano

Może i banalne pytanie, ale Firewalla jakiegoś nie masz przypadkiem?

Uzywałem na starym mieszkaniu jak i teraz comodo i chodziło wszystko> jeśli chodzi o windows firewall jest wyłączonyc a steam i tak został dodany do wyjatków.

Opublikowano

Wyłączałeś antywira?

tez teraz to zrobilem chociaz jak pisałem wczesniej nie miało to znaczenia

Opublikowano

To masz wkoncu firewalla tego comodo czy cos? wylacz/odinstaluj i zobacz,moze sie pieprznal ;s

Opublikowano

To masz wkoncu firewalla tego comodo czy cos? wylacz/odinstaluj i zobacz,moze sie pieprznal ;s

comodo to jest pakiet, jest wyłączony. odinstalowałem steam 2 razy i nic.

Opublikowano

Jeśli kogoś to interesuje (czyt. miał złudne nadzieje, że wygra), to podobno odbyło się już losowanie tego Summer Camp. Na /v/ ktoś się chwalił i w sumie przykre, że miał na liście mało warte duperele pokroju Monday Night Combat. Ktoś inny jednak miał dobry pomysł i wziął tę całą grę o pociągach ze wszystkimi DLC wartą ponad tysiąc € ;>.