Opublikowano 14 lipca 201113 l Na /v/ ktoś się chwalił i w sumie przykre, że miał na liście mało warte duperele pokroju Monday Night Combat. Ktoś inny jednak miał dobry pomysł i wziął tę całą grę o pociągach ze wszystkimi DLC wartą ponad tysiąc € ;>. Czyli liczy się cena gry, a nie fun, jaki by nam teoretycznie sprawiły owe gry? Yhym.... nie no, racja. Lepiej wziąć grę o pociągu której bym w życiu nie odpalił bo droższa, tru tru...
Opublikowano 14 lipca 201113 l Czyli liczy się cena gry, a nie fun, jaki by nam teoretycznie sprawiły owe gry? Yhym.... nie no, racja. Lepiej wziąć grę o pociągu której bym w życiu nie odpalił bo droższa, tru tru...Wiesz, breaking news, gier na Steamie jest wiele do wyboru i każdy powinien znaleźć coś dla siebie. Jeśli mam do wyboru jakąś nowość wartą kilkadziesiąt € - chociażby jakiś preorder - oraz duperel warty kilka € w promocji, to naturalnie lepiej wziąć coś droższego, a taniochę kupić normalnie. Nikt zresztą nie mówi nic o "grach których w życiu by się nie odpaliło". No i chyba sam przyznasz, że lekka szkoda w takiej sytuacji - ludzi biorących w tym udział było wielu, niektórzy z robili sobie nadzieje i zdobywali te kupony, a poszczęściło się komuś, kto miał na liście sporo staroci schodzących po kilka € .
Opublikowano 14 lipca 201113 l Może już te nowsze produkcje ma? Ogólnie nie ogarniam, to było losowanie a nie konkurs na bycie HC zdobywaczem acziwów
Opublikowano 14 lipca 201113 l Ogólnie nie ogarniam, to było losowanie a nie konkurs na bycie HC zdobywaczem acziwów Im więcej achievementów/ticketów, tym większa szansa w losowaniu.
Opublikowano 14 lipca 201113 l Dobra, nie zrozumiałeś. Chodziło mi o to, że nie trzeba było być aczihore żeby coś wygrać
Opublikowano 14 lipca 201113 l No dobra, ale z każdym kolejnym zwiększałeś swoje szanse, o to chodzi.
Opublikowano 22 lipca 201113 l Deus Ex: Human Revolution za 36$ (wersja steam) http://www.greenmangaming.com/games/rpgs/deus-ex-human-revolution/
Opublikowano 22 lipca 201113 l Deus Ex: Human Revolution za 36$ (wersja steam) http://www.greenmangaming.com/games/rpgs/deus-ex-human-revolution/ FACEB-JULY3-20PEC z tym kodem 28$
Opublikowano 22 lipca 201113 l Taka w sumie ciekawostka, jeśli ktoś jeszcze nie wie - Unreal Tournament 3 jest od pewnego czasu sprzedawany za śmieszną kwotę 10zł, a klucz gry można (choć wcale nie trzeba) zarejestrować na Steamie. Wydanie z platynowej kolekcji dodatkowo posiada jakiś tam poradnik oraz kolorowy mini-artbook. Tym samym myślę, że warto się ofertą zainteresować, jeśli ktoś tę grę by chciał mieć przypisaną do Steam. http://www.gram.pl/sklep_karta.asp?e=9wrjGe1
Opublikowano 22 lipca 201113 l Mam jakąś paromanię, nie kupiłym już gry której nie da się zarejestrować, to zbyt wygodne.
Opublikowano 27 lipca 201113 l http://www.humblebundle.com/ nowy hb, calkiem przyjemne gry są, można dodać całość na steama. Edytowane 27 lipca 201113 l przez scuff
Opublikowano 29 lipca 201113 l http://store.steampowered.com/app/2600/ - Vampire: The Masquerade - Bloodlines za 5 Euro Słyszałem o tej grze wiele dobrego, i równie wiele złego - że niby gra równie ambitna i ciekawa co Deus Ex, ale pełna błędów, bugów i innych baboli. Czaiłem się na promocję i się doczekałem, ale wolę spytać wpierw, jak to jest z funkcjonalnością wersji Steam? Nie aby w innych źródłach było taniej czy coś... Używane wersje pudełkowe schodzą na eBay za ~50zł + cholernie droga przesyłka.
Opublikowano 29 lipca 201113 l Grałem w V:TMB niedługo po premierze. Klimat jest bardzo gęsty i fabuła jest w miarę ciekawa, świat jest niezwykle spójny, ALE właśnie liczne błędy i bugi sprawiały (tylko czasami), że gra była uciążliwa. Poza tym jest ona niedokończona, z tego co gdzieś czytałem wyjątkowo im się spieszyło z wydaniem jej na rynek i w efekcie jest (była jak grałem) trochę "kulawa". Ze steamem powinna działać ok, bo o ile się nie mylę chodzi na silniku Source. Ja tam polecam, ale trzeba się zaprzeć żeby nie zrezygnować przez oprawę i bugi.
Opublikowano 29 lipca 201113 l Ja tam polecam, ale trzeba się zaprzeć żeby nie zrezygnować przez oprawę i bugi.Grałem w Buggerf... ekhm, Daggerfalla, bugi mi niegroźne ;>. Wolę się jednak upewnić czy jest jakieś niebezpieczeństwo, że bug uniemożliwi mi ukończenie gry, lub też zepsuje coś bardziej poważnie.
Opublikowano 29 lipca 201113 l Taki jak tutaj, tj. Suavek. W samego STO jednak gram normalnie, przez zwykłego klienta, a nie Steam. We właściwej grze jest to jednak bez znaczenia. Póki co się wstrzymaj jeszcze przez parę dni, bo ostatni patch mocno namieszał i gra pełna jest teraz małych, acz irytujących baboli. Nie wiem jak to przeszło przez testy, no ale cóż, trzeba czekać aż naprawią. Niemniej jednak w najbliższych tygodniach powinna się też zacząć inwazja Borg, z dodatkowymi misjami, nagrodami i zwiększonym EXP. Może być ciekawie.
Opublikowano 29 lipca 201113 l Ja sie w sumie zastanawiam nad tym VM tylko dlatego, ze ani grosz nie wyladuje w portfelu tworcow... wszystko leci do Activision. No, jeszcze ponad dwa dni intensywnego myslenia czy chcem wspierac szatana.
Opublikowano 29 lipca 201113 l No, jeszcze ponad dwa dni intensywnego myslenia czy chcem wspierac szatana.Nie wiem jak Ty, ale ja gierki kupuję w pierwszej kolejności po to, aby w nie grać, będąc przy tym uczciwym. Kto faktycznie otrzyma za to pieniądze obchodzi mnie w naprawdę rzadkich przypadkach. A szatana będziesz wspierał kupując parę mapek do kol ow djuti za kilkanaście Euro. PS. Civilization 5 do rejestracji na Steam za 12$ - http://www.greenmangaming.com/games/strategy/sid-meiers-civilization-v/
Opublikowano 29 lipca 201113 l FUCK NO. A ja ta gre kupilem ze znizka -33% podczas summer sale, bo myslalem ze nizej nie zejdzie (to byla pierwsza przecena od kilku lat....). Ja pierdziele, ale przeplacilem... Zaplacilem za to 53zl.. Heh @Suavek Nie przejmuj sie bugami. Do gry do tej pory wychodza fanowskie patche - jest naprawde do wyboru do koloru. Naprawiaja wszystkie bledy jakie byly w grze, oraz dodatkowo (jesli sie wybierze patch dajacy taka opcje - i sie z niej przy instalacji skorzysta) to nawet przywracaja do gry elementy usuniete przez tworcow, ktore ostatecznie nie znalazly sie w grze a mozna je bylo odnalesc w plikach gry. Edytowane 29 lipca 201113 l przez Yabollek007
Opublikowano 29 lipca 201113 l Tak, przeczytałem, że fanowskie patche działają ze steamową wersją gry i głównie to zachęciło mnie do zakupu. Niemniej jednak zgodnie z innymi sugestiami (i przez własne widzimisię) za pierwszym razem spróbuję do gry podejść na czysto, by zobaczyć z czym to się je. Ale to kiedy indziej, bo za dużo tego ostatnio. EDIT: Ooo, a cóż to - http://store.steampowered.com/app/70420/?snr=1_4_4__106_1 - czyżby kolejna produkcja od twórców Recettear? Trochę drogo jak na razie, ale trzeba będzie się zainteresować przy okazji większej promocji. Edytowane 29 lipca 201113 l przez Suavek
Opublikowano 29 lipca 201113 l No, jeszcze ponad dwa dni intensywnego myslenia czy chcem wspierac szatana.Nie wiem jak Ty, ale ja gierki kupuję w pierwszej kolejności po to, aby w nie grać jakby to bylo EA to az tak bym nie myslal, ale Acti to Acti. Przysiaglem sobie, ze zadnej gierki od nich nie kupie.
Opublikowano 29 lipca 201113 l Tyle ze to ty na tym tracisz - odmawiasz sobie zagrania w swietna, nietypowa gre. Ma dobry klimat, fabule, dialogi, nietypowy setting (ile mamy dobrych gier o wampirach?), wybory moralne, wplyw na fabule. 20zl to nie jest fortuna - trudno o lepiej wydana forse. W koncu to ostatnia gra Troiki, naprawde warto.