Suavek 4 806 Opublikowano 14 lipca 2011 Opublikowano 14 lipca 2011 Nigdzie. Gdybyś wygrał, to byś już wiedział . Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 14 lipca 2011 Opublikowano 14 lipca 2011 Na /v/ ktoś się chwalił i w sumie przykre, że miał na liście mało warte duperele pokroju Monday Night Combat. Ktoś inny jednak miał dobry pomysł i wziął tę całą grę o pociągach ze wszystkimi DLC wartą ponad tysiąc € ;>. Czyli liczy się cena gry, a nie fun, jaki by nam teoretycznie sprawiły owe gry? Yhym.... nie no, racja. Lepiej wziąć grę o pociągu której bym w życiu nie odpalił bo droższa, tru tru... Cytuj
Suavek 4 806 Opublikowano 14 lipca 2011 Opublikowano 14 lipca 2011 Czyli liczy się cena gry, a nie fun, jaki by nam teoretycznie sprawiły owe gry? Yhym.... nie no, racja. Lepiej wziąć grę o pociągu której bym w życiu nie odpalił bo droższa, tru tru...Wiesz, breaking news, gier na Steamie jest wiele do wyboru i każdy powinien znaleźć coś dla siebie. Jeśli mam do wyboru jakąś nowość wartą kilkadziesiąt € - chociażby jakiś preorder - oraz duperel warty kilka € w promocji, to naturalnie lepiej wziąć coś droższego, a taniochę kupić normalnie. Nikt zresztą nie mówi nic o "grach których w życiu by się nie odpaliło". No i chyba sam przyznasz, że lekka szkoda w takiej sytuacji - ludzi biorących w tym udział było wielu, niektórzy z robili sobie nadzieje i zdobywali te kupony, a poszczęściło się komuś, kto miał na liście sporo staroci schodzących po kilka € . Cytuj
Stona 569 Opublikowano 14 lipca 2011 Opublikowano 14 lipca 2011 Może już te nowsze produkcje ma? Ogólnie nie ogarniam, to było losowanie a nie konkurs na bycie HC zdobywaczem acziwów Cytuj
Suavek 4 806 Opublikowano 14 lipca 2011 Opublikowano 14 lipca 2011 Ogólnie nie ogarniam, to było losowanie a nie konkurs na bycie HC zdobywaczem acziwów Im więcej achievementów/ticketów, tym większa szansa w losowaniu. Cytuj
Stona 569 Opublikowano 14 lipca 2011 Opublikowano 14 lipca 2011 Dobra, nie zrozumiałeś. Chodziło mi o to, że nie trzeba było być aczihore żeby coś wygrać Cytuj
Suavek 4 806 Opublikowano 14 lipca 2011 Opublikowano 14 lipca 2011 No dobra, ale z każdym kolejnym zwiększałeś swoje szanse, o to chodzi. Cytuj
Shankor 1 650 Opublikowano 22 lipca 2011 Opublikowano 22 lipca 2011 Deus Ex: Human Revolution za 36$ (wersja steam) http://www.greenmangaming.com/games/rpgs/deus-ex-human-revolution/ Cytuj
scuff 463 Opublikowano 22 lipca 2011 Opublikowano 22 lipca 2011 Deus Ex: Human Revolution za 36$ (wersja steam) http://www.greenmangaming.com/games/rpgs/deus-ex-human-revolution/ FACEB-JULY3-20PEC z tym kodem 28$ Cytuj
Suavek 4 806 Opublikowano 22 lipca 2011 Opublikowano 22 lipca 2011 Taka w sumie ciekawostka, jeśli ktoś jeszcze nie wie - Unreal Tournament 3 jest od pewnego czasu sprzedawany za śmieszną kwotę 10zł, a klucz gry można (choć wcale nie trzeba) zarejestrować na Steamie. Wydanie z platynowej kolekcji dodatkowo posiada jakiś tam poradnik oraz kolorowy mini-artbook. Tym samym myślę, że warto się ofertą zainteresować, jeśli ktoś tę grę by chciał mieć przypisaną do Steam. http://www.gram.pl/sklep_karta.asp?e=9wrjGe1 Cytuj
Mikes 65 Opublikowano 22 lipca 2011 Opublikowano 22 lipca 2011 Mam jakąś paromanię, nie kupiłym już gry której nie da się zarejestrować, to zbyt wygodne. Cytuj
scuff 463 Opublikowano 27 lipca 2011 Opublikowano 27 lipca 2011 (edytowane) http://www.humblebundle.com/ nowy hb, calkiem przyjemne gry są, można dodać całość na steama. Edytowane 27 lipca 2011 przez scuff Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 27 lipca 2011 Opublikowano 27 lipca 2011 tia a dzisiaj batman aa w przecenie 1 Cytuj
Suavek 4 806 Opublikowano 29 lipca 2011 Opublikowano 29 lipca 2011 http://store.steampowered.com/app/2600/ - Vampire: The Masquerade - Bloodlines za 5 Euro Słyszałem o tej grze wiele dobrego, i równie wiele złego - że niby gra równie ambitna i ciekawa co Deus Ex, ale pełna błędów, bugów i innych baboli. Czaiłem się na promocję i się doczekałem, ale wolę spytać wpierw, jak to jest z funkcjonalnością wersji Steam? Nie aby w innych źródłach było taniej czy coś... Używane wersje pudełkowe schodzą na eBay za ~50zł + cholernie droga przesyłka. Cytuj
Shankor 1 650 Opublikowano 29 lipca 2011 Opublikowano 29 lipca 2011 Grałem w V:TMB niedługo po premierze. Klimat jest bardzo gęsty i fabuła jest w miarę ciekawa, świat jest niezwykle spójny, ALE właśnie liczne błędy i bugi sprawiały (tylko czasami), że gra była uciążliwa. Poza tym jest ona niedokończona, z tego co gdzieś czytałem wyjątkowo im się spieszyło z wydaniem jej na rynek i w efekcie jest (była jak grałem) trochę "kulawa". Ze steamem powinna działać ok, bo o ile się nie mylę chodzi na silniku Source. Ja tam polecam, ale trzeba się zaprzeć żeby nie zrezygnować przez oprawę i bugi. Cytuj
Suavek 4 806 Opublikowano 29 lipca 2011 Opublikowano 29 lipca 2011 Ja tam polecam, ale trzeba się zaprzeć żeby nie zrezygnować przez oprawę i bugi.Grałem w Buggerf... ekhm, Daggerfalla, bugi mi niegroźne ;>. Wolę się jednak upewnić czy jest jakieś niebezpieczeństwo, że bug uniemożliwi mi ukończenie gry, lub też zepsuje coś bardziej poważnie. Cytuj
Labtec 3 654 Opublikowano 29 lipca 2011 Opublikowano 29 lipca 2011 Suavek: jaki masz steam id, to dam znać jak zacznę grac w STO Cytuj
Suavek 4 806 Opublikowano 29 lipca 2011 Opublikowano 29 lipca 2011 Taki jak tutaj, tj. Suavek. W samego STO jednak gram normalnie, przez zwykłego klienta, a nie Steam. We właściwej grze jest to jednak bez znaczenia. Póki co się wstrzymaj jeszcze przez parę dni, bo ostatni patch mocno namieszał i gra pełna jest teraz małych, acz irytujących baboli. Nie wiem jak to przeszło przez testy, no ale cóż, trzeba czekać aż naprawią. Niemniej jednak w najbliższych tygodniach powinna się też zacząć inwazja Borg, z dodatkowymi misjami, nagrodami i zwiększonym EXP. Może być ciekawie. Cytuj
django 549 Opublikowano 29 lipca 2011 Opublikowano 29 lipca 2011 Ja sie w sumie zastanawiam nad tym VM tylko dlatego, ze ani grosz nie wyladuje w portfelu tworcow... wszystko leci do Activision. No, jeszcze ponad dwa dni intensywnego myslenia czy chcem wspierac szatana. Cytuj
Suavek 4 806 Opublikowano 29 lipca 2011 Opublikowano 29 lipca 2011 No, jeszcze ponad dwa dni intensywnego myslenia czy chcem wspierac szatana.Nie wiem jak Ty, ale ja gierki kupuję w pierwszej kolejności po to, aby w nie grać, będąc przy tym uczciwym. Kto faktycznie otrzyma za to pieniądze obchodzi mnie w naprawdę rzadkich przypadkach. A szatana będziesz wspierał kupując parę mapek do kol ow djuti za kilkanaście Euro. PS. Civilization 5 do rejestracji na Steam za 12$ - http://www.greenmangaming.com/games/strategy/sid-meiers-civilization-v/ Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 29 lipca 2011 Opublikowano 29 lipca 2011 (edytowane) FUCK NO. A ja ta gre kupilem ze znizka -33% podczas summer sale, bo myslalem ze nizej nie zejdzie (to byla pierwsza przecena od kilku lat....). Ja pierdziele, ale przeplacilem... Zaplacilem za to 53zl.. Heh @Suavek Nie przejmuj sie bugami. Do gry do tej pory wychodza fanowskie patche - jest naprawde do wyboru do koloru. Naprawiaja wszystkie bledy jakie byly w grze, oraz dodatkowo (jesli sie wybierze patch dajacy taka opcje - i sie z niej przy instalacji skorzysta) to nawet przywracaja do gry elementy usuniete przez tworcow, ktore ostatecznie nie znalazly sie w grze a mozna je bylo odnalesc w plikach gry. Edytowane 29 lipca 2011 przez Yabollek007 Cytuj
Suavek 4 806 Opublikowano 29 lipca 2011 Opublikowano 29 lipca 2011 (edytowane) Tak, przeczytałem, że fanowskie patche działają ze steamową wersją gry i głównie to zachęciło mnie do zakupu. Niemniej jednak zgodnie z innymi sugestiami (i przez własne widzimisię) za pierwszym razem spróbuję do gry podejść na czysto, by zobaczyć z czym to się je. Ale to kiedy indziej, bo za dużo tego ostatnio. EDIT: Ooo, a cóż to - http://store.steampowered.com/app/70420/?snr=1_4_4__106_1 - czyżby kolejna produkcja od twórców Recettear? Trochę drogo jak na razie, ale trzeba będzie się zainteresować przy okazji większej promocji. Edytowane 29 lipca 2011 przez Suavek Cytuj
django 549 Opublikowano 29 lipca 2011 Opublikowano 29 lipca 2011 No, jeszcze ponad dwa dni intensywnego myslenia czy chcem wspierac szatana.Nie wiem jak Ty, ale ja gierki kupuję w pierwszej kolejności po to, aby w nie grać jakby to bylo EA to az tak bym nie myslal, ale Acti to Acti. Przysiaglem sobie, ze zadnej gierki od nich nie kupie. Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 29 lipca 2011 Opublikowano 29 lipca 2011 Tyle ze to ty na tym tracisz - odmawiasz sobie zagrania w swietna, nietypowa gre. Ma dobry klimat, fabule, dialogi, nietypowy setting (ile mamy dobrych gier o wampirach?), wybory moralne, wplyw na fabule. 20zl to nie jest fortuna - trudno o lepiej wydana forse. W koncu to ostatnia gra Troiki, naprawde warto. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi