Skocz do zawartości

Steam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

kupujecie? ja kcem! ale szybko pisac odpowiedz, bo zaraz kupie sam za 5 erło <bogacz> :D (tą nie goty wersje jakbyco kupie zara <niecierpliwy>)

kupiłem i to GOTY, KTO GRA, KTO GRA?! bo ja nawet nie wiem o co w tym chodzi, slyszalem ze fajne to kupiłem :D czekam na dałnlołd

Edytowane przez Oran
Opublikowano

Ja grałem na PS3 w tą gre sam troche monotonne idz wykonaj zadania i przyjdz po nagrode... na tym polega cała gra ;). Co prawda nie miałem wersji GOTY z dodatkami ale podstawke ale grać mi się grało dość fajnie. Lubie chodzić i zbierać itemy ;P

Opublikowano

No ale w to trzeba grać po multi. Samemu to padaka straszna. Ja grałem z Szakirą , ale nie skończyłem, więc możemy pograć trochę razem. Myślę że 4 się nas zbierze.

Opublikowano

Nie wiem co dokładnie rozumiesz przez akt, domyślam się, że chodzi o miejscówki z Bounty Boardami. Jeżeli tak, to są bodajże 4, ale aktami bym tego nie nazwał. Mi przejście gry (podstawki) zajęło mniej więcej 10-11h, ale tak około połowę z pomocą Shankora, który miał wyższy lvl, także samodzielne przejście to pewnie jakieś paręnaście godzin.

Jakby ktoś chciał coś pograć to dawajcie znać na steamie.

Opublikowano (edytowane)

No ja miałem pomoc, a to co przechodziłem sam to w większości mogłem lecieć z pamięci bo kiedyś grałem już trochę w Borderlands na kąsoli. Potem pomógł Shankor, a jak przechodziłem końcówkę(sam) to miałem już dobre bronie i szybko poszło ;p

Edytowane przez Rik
Opublikowano

Nudne to :x Grałem online z jakimiś randomami i... ciągła młócka niby coś a'la diablo ale... nie wiem, nudność, może jeszcze mi podejdzie... Nie ma VoIP w grze?

Opublikowano

Raczej czysty FPS, troche krycia sie po cieniach, te sprawy. Raczej nie wesola napierdalanka, a troszeczke bardziej ambitniejszy reprezentant gatunku.

Ksiazka > gra oczywiscie. W grze sporo pozmieniali po prostu, no, ale jakos trzeba bylo. W ksiazce to Artem chyba z dwa razy strzela i tyle.

Ogolnie ksiazka jest bardzo fajna, polecam. "Sequel" juz troche gorszy bo "inny". Wiecej rozkmin o naturze czlowieka a mniej posepnego Metra. No i Artem nie jest glownym bohaterem co troche mocno ssie.

Opublikowano (edytowane)

Ale jest tam ciekawa fabuła, historia? Ciężki klimat? Gra próbuje być horrorem/survival-horrorem? Czy po prostu zwykła rzeźnia potworów?

Edytowane przez MBeniek
Opublikowano

Tej, ta gra kosztuje 11pln. Nawet gdyby w fabule pojawiały się różowe wróżki, to i tak warto za tę cenę sprawdzić jedną z bardziej wymagających technicznie PeCetowych gierek ;)

Opublikowano

Sam nie gralem to nie powiem dokladnie, ale widzialem jak kumpel ogarnial i klimat jest - to na pewno.

A poza tym - to co powiedzial Mendrek2 - dziesiec zlotych szescdziesiat groszy ludzie.