Opublikowano 25 listopada 201113 l ja jak narazie skorzystalem pierwszego dnia z 75% na orcs must die + dlc i world of goo z drugiego dnia tylko VVVVVV bym bral gdybym jeszcze nie mial. Edytowane 25 listopada 201113 l przez Gattz
Opublikowano 25 listopada 201113 l @Gattz Dobry ruch. Ja kupiłem OMD jakiś czas temu za pełne 40 zł a i tak nie żałuję - miła giera
Opublikowano 25 listopada 201113 l Chyba sobie Serious Samy wezme, bo na 3 mnie nie stac a w zadnego nie gralem ._. Jak ktos z Biedronki Riddicka nie wzial to tez moze se kupic, tak to dosc meh.
Opublikowano 25 listopada 201113 l oplaca sie gta complete pack za 7.5e? btw jak juz kupilem gta 1/2/3/VC/SA wczesniej i teraz kupie complete pack to te gry wyzej dodadza sie drugi raz czy wawali jakis blad ze to juz mam ?
Opublikowano 25 listopada 201113 l Mnie kusi The Missing Link. Pewnie będzie prędzej czy później -75%, ale w sumie bym przeszedł w końcu. EDIT: oplaca sie gta complete pack za 7.5e?btw jak juz kupilem gta 1/2/3/VC/SA wczesniej i teraz kupie complete pack to te gry wyzej dodadza sie drugi raz czy wawali jakis blad ze to juz mam ? Opłacać się opłaca, o ile nie boisz się nędznej optymalizacji z jakiej słynie Rockstar. Jeśli nic się nie zmieniło, to gry które już masz będziesz mógł dać komuś jako gifta. Klucze, znaczy się. Ale mogę się mylić. Edytowane 25 listopada 201113 l przez Suavek
Opublikowano 25 listopada 201113 l Ta, orki dają radę Fajny klimat ORKOWIE psia jego mać! Orki to masz pływające w wodzie... takie czarno białe... wielkie stwory! GAD FAKIN DEM YT! DX:HR za drogo - poczekałbym na Winter - moze dadza -75% Poza tym to sam nie wiem na co bym chciał przecenę tak tbh. Może Dungeon Defender 4 pack ? Edytowane 25 listopada 201113 l przez Kazuun
Opublikowano 25 listopada 201113 l Ja liczę na Bastion i Batman GOTY przecenione o -75%. Szczególnie Batman, gdyż cenę zmniejszyli domyślną z 30€ do 20€. Zawsze to 10zł do przodu (nigdy nie brałem przy wcześniejszych promocjach). No i już wieczność chyba czekam na przecenę -75% pakietu X-Com. Dwie pierwsze części bym sobie odświeżył, ale ich podstawowa cena jest nieco przegięta. Tak patrzę na swój wishlist - Limbo pewnie przecenią do 2,5€. Puzzle Quest 2 bym nie pogardził, ale ten o dziwo w ogóle nie jest teraz przeceniony.
Opublikowano 25 listopada 201113 l Ooo, właśnie - LIMBO! Jak by było za -75% biorę z miejsca Za to że tak zwlekasz z Batmanem (a był tyyyyyle razy) powinieneś dostac kopala w dupala Podejrzewam, że skoro zmniejszyli cenę to nie dadzą aż takiej dużej obniżki %.
Opublikowano 25 listopada 201113 l Batmana co chwila przeceniali o -75%, więc pewnie przecenią raz jeszcze. Teraz przynajmniej zamiast 7,5€ będzie za 5€. ;> Zawsze to kilka piw. Tak samo chyba poczekam z Transformers: War for Cybertron, aż sequel wyjdzie i obniżą cenę jedynki.
Opublikowano 25 listopada 201113 l Ooo, właśnie - LIMBO! Jak by było za -75% biorę z miejsca Za to że tak zwlekasz z Batmanem (a był tyyyyyle razy) powinieneś dostac kopala w dupala Podejrzewam, że skoro zmniejszyli cenę to nie dadzą aż takiej dużej obniżki %. wczoraj limbo bylo -50% to teraz mieli by nagle dac -75?
Opublikowano 25 listopada 201113 l Ale to jest -50% aż do końca promocji, czyli 27 czy coś. Może się pojawić jako daily za więcej, 66%, 75%
Opublikowano 25 listopada 201113 l wczoraj limbo bylo -50% to teraz mieli by nagle dac -75?Limbo jest przecenione o 50% przez cały tydzień, ale nic nie stoi na przeszkodzie, by wrzucili to jako daily z obniżką 75%. Dlatego też z pewnymi zakupami lepiej się wstrzymać do samego końca wyprzedaży.
Opublikowano 25 listopada 201113 l wczoraj limbo bylo -50% to teraz mieli by nagle dac -75?Limbo jest przecenione o 50% przez cały tydzień, ale nic nie stoi na przeszkodzie, by wrzucili to jako daily z obniżką 75%. Dlatego też z pewnymi zakupami lepiej się wstrzymać do samego końca wyprzedaży. ja zauwazylem cos gorszego jeszcze 3 dni a ja mam 53 zl na koncie i przez weekend kasa nie dojdzie... zaskoczyli mnie ta wyprzedaza i jestem niegotowy wezme gta to zostanie ledwo 18zl
Opublikowano 25 listopada 201113 l Ja sobie odkładałem na Wintera powoli a tu tak dowalili Ponoć WInter ma way better deale niż Summer i wszystko inne. Tam to pewnie trochę kasy zejdzie
Opublikowano 25 listopada 201113 l Tylko -50% na DLC do Deusa... no co im szkodziło dać 75% ;p Nadal uważam, że więcej niż 3 euro to za to DLC jest za dużo ~_~ EDIT: Polecam The Path jak jeszcze ktoś nie ma bardzo fajna nietypowa gra, dostaje od niej takie pozytywne wibracje jak miałem od flower Edytowane 26 listopada 201113 l przez sakiu
Opublikowano 26 listopada 201113 l Steam coś chamsko zwiększa ceny produktów z promocji. Procent niby ten sam, ale cena domyślna leci w górę. King Arthur Collection zaraz po 19:00 był za 4€, a potem skoczyło aż do 10€. Serious Sam był za 3€, a teraz już za 4€, choć rzekomo nadal -90%.
Opublikowano 26 listopada 201113 l Czasami przeciez "poprawiaja" ceny. Tak jak kiedys z Terraria bylo na ktoryms sejlu.
Opublikowano 26 listopada 201113 l to musisz patrzeć co jakiś czas bo tam ceny tak skaczą za chwilę może być taniej niż było....
Opublikowano 26 listopada 201113 l ok pytalem supportu. Nie dostane podwojnych kopi jako gift, poprostu przepadna. Jako gift mozna jedynie dostac podwojne L4d2 hl2 oraz Dawn of war 2
Opublikowano 26 listopada 201113 l Serious Sama dale kupić się da za to 3 euro tylko że na główną wrzucili droższą wersję z SS z2001 jako bonusem.
Opublikowano 26 listopada 201113 l Czasami przeciez "poprawiaja" ceny. Tak jak kiedys z Terraria bylo na ktoryms sejlu.No tak nie do końca. W przypadku Terrarii po prostu zmniejszyli promocję z -75% do -50% (gra była ledwo po premierze w końcu). Cena była taka sama. Tutaj natomiast zwiększyli cenę standardową, pozostawiając procencik bez zmian, co trochę mogło zmylić. W sumie zabawne też, jak to KOTOR tylko o 50% przeceniony, podczas gdy można go było kupić za 2,5€ setki razy. Ciekawe skąd taka zmiana...
Opublikowano 26 listopada 201113 l Z tych indi soundtracków super jest impostor nostalgia, samo w sobie warte nawet tego dolara lol
Opublikowano 26 listopada 201113 l Jest i Limbo, 2,5€. Właśnie dlatego sugerowaliśmy wstrzymać się z zakupem.
Opublikowano 26 listopada 201113 l Ooo, właśnie - LIMBO! Jak by było za -75% biorę z miejsca Za to że tak zwlekasz z Batmanem (a był tyyyyyle razy) powinieneś dostac kopala w dupala Podejrzewam, że skoro zmniejszyli cenę to nie dadzą aż takiej dużej obniżki %. I oto jest. -75% edit: przeinstalowałem Steam na drugą partycję i nie mogę pobrać aktualizacji: "proszę spróbować później, serwis niedostępny". O co chodzi tak naprawdę? edit2: poszło po 30 minutach. Edytowane 26 listopada 201113 l przez whitesand