Skocz do zawartości

Steam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W "promocji" jest też Rage, ale oczywiście gierka jest niedostępna w naszym regionie, stąd puste miejsce. Podziękowania należą się naszej "koffanej" Cenedze.

PS. Nie, nie przestanę na nich zrzędzić...

Opublikowano

Moja kolekcja na steamie powiększyła się przez jesienną wyprzedaż o Limbo, Kane & Lynch 2 +DLC, Fallout Nev Vegas +DLC, ME2, Oddworld, Test Drive Unlimited 2. Czarnula przez jesienną wyprzedaż się kurzy :). Mimo zakupów zacząłem grać w Metro 2033. Czytałem książkę Dymitryja a gra dopełnia obraz w mojej głowie. Mogli by zrobić film na podstawie książki.

Fallout: NV dostałem jako gifta od znajomego za wielkiej wody. Tylko tam mieli chyba inne dlc niż w eu.

Opublikowano

Divinity 2 za 10€.

Czaję się na tę grę już od dłuższego czasu, ale niepokoi mnie nieco poniższe:

3rd-party DRM: SecuROM™

5 machine activation limit

Powie mi ktoś co to konkretnie oznacza? Czy, że gra może być aktywowana na maksymalnie 5 maszynach jednocześnie, czy też, że dostaję limit 5 aktywacji, a po jego wyczerpaniu gra idzie w cholerę(?).

Opublikowano

Dvinity nie polecam, gra udaje dobrą, a tak naprawdę to jest za(pipi)iście repetytywna i nudna przez to. Nie mam pojęcia skąd tak wysokie oceny :)

Anyway... ostatni dzień sale shitowy :( w ogóle się nie postarali, aby zakończyć wyprzedaż z wielkim bangiem :(

Opublikowano
Dvinity nie polecam, gra udaje dobrą, a tak naprawdę to jest za(pipi)iście repetytywna i nudna przez to. Nie mam pojęcia skąd tak wysokie oceny
FPSy też są powtarzalne... och, przepraszam, "repetytywne" - idzie się i szczela. Też nie mam pojęcia dlaczego tak wysokie oceny dostają...

Moje pytanie wciąż aktualne.

Wyprzedaż jak wyprzedaż - ciężko mówić czy shitowa czy nie, biorąc pod uwagę, że każdy kupi co innego. A jeśli ktoś już i tak ma pół katalogu wykupione, to nic dziwnego, że może nie widzieć nic dla siebie. ;>

Opublikowano (edytowane)

Dead space na origin wyrwałem za 5 euro, nawet nie zaczalem jeszcze grac a tu dead space 2 za 7 euro, bez kitu przez te wyprzedaze niedlugo bede mial pusty portfel. Bioshocka 2 bym jeszcze chetnie przygarnal.

Edytowane przez Fizz
Opublikowano

Tak, to już ostatni dzień.

Brak mi jakiegoś hiciora ostatniego dnia, który by trafił w mój gust. CO nie znaczy, że gierki dziś są złe. MTG, DSy - to nie są złe tytuły. Inna sprawa, ze sam nie wiem co bym chciał - brak mi pomysłu :)

Opublikowano

Niestety mam tam już mass effect, dead space i battlefieldy więc nie robi.

Kupiłem wczoraj Limbo i nie mogę go pobrać, ma ktoś taki error? W tygodniu jeszcze normalnie pobierałem dawn of war 2.

steamdv.jpg

Opublikowano (edytowane)

No ja mam na Origin C2 i BFa.... bo nie moge mieć na Steam. CO się da kupię na Steam w przyszłości.

Hammeruj. Tez wczoraj ściągałem toolsy do P2 i miałem to samo. Po prostu ludzie sporo rzeczy kupili w tych godzinach i ściągają. To nie wina danej gry a po prostu Steam. BO chyba nie powiecie że miliony osób ściągały Tools do Portala nagle xD

Edytowane przez Kazuun
Opublikowano

Dvinity nie polecam, gra udaje dobrą, a tak naprawdę to jest za(pipi)iście repetytywna i nudna przez to. Nie mam pojęcia skąd tak wysokie oceny :)

Anyway... ostatni dzień sale shitowy :( w ogóle się nie postarali, aby zakończyć wyprzedaż z wielkim bangiem :(

Ojj...wzbudzasz moj gniew sakiu:P.

Divinity II to jeden z najlepszych jesli nie najlepszy rpg na PC jak DLA MNIE,wiedzminy,skyrimy i inne nie wywarly na mnie takiego wrazenia jak Divinity II,gra jest prawie idealna i nie wiem co tam repetywnego,ja sie bawilem swietnie,przegrane na konsoli 80 godzin a na steamie ponad 100:) System walki idealny,silnik gamebryo daje rade,duzo smaczkow (uczucie zaszczucia) itp.

Gra mocno niedoceniona,glownie przez swojego poprzednika (tez Divinity II) ktory zasypywal graczy bugami i byl zje**ny,ta wersja jest usprawiona i gra sie cudownie.

Co do dzisiejszych wyprzedazy,Dead space 2 to dobry wybor a ja szczegolnie od siebie polecam Europa Universalis III,kozak gierka jesli sie lubi strategie,dyplomacje i duzo dlubania w menusach.

Opublikowano

Było w okresie świątecznym w zeszłym roku. Nie pamiętam czy dokładnie w boże narodzenie, ale na pewno w następnych dniach.

Z tym Dead Space (1) na PC to uprzedzam tylko, że gra nie jest najlepiej zoptymalizowana. Są problemy ze sterowaniem, a na monitorach 4:3 za przeproszeniem gówno widać. Oczywiście nic nie mam do samej gry, ale osobiście po zakupie przy okazji innej promocji jakoś za długo się tym nie nacieszyłem. A i w dodatku mdłości dostawałem wyjątkowo po zaledwie 10min grania (miewam tak przy niektórych pozycjach FPP/TPP, nie wiem od czego to zależy do końca).

@Velius

O co chodzi z tym DRMem Divinity 2? Bo nie wiem czy jest sens to brać, czy poczekać na jeszcze lepszą cenę. Kiedyś... gdzieś... może...