Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 8,9 tys.
  • Wyświetleń 704,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• No pewnie, bierz. Steam jest mega żeby popróbować masę różnych gier. Albo kupować i nigdy nawet nie odpalić. Robię tak od lat, bardzo polecam.

• Nie będziesz mi mówił co mam robić. Z(pipi)ane, nielogiczne rozwiązanie. Rynek zablokowany ale już 200E z portfela można wywalić i porozsyłać gifty. Typowe, wybiórcze , upierdliwe działanie. No ale za

• W sumie kupowałem kumplowi gifta, ale jak sobie przypomniałem, że nie masz gdzie mieszkać, to coś mnie za serce chwyciło.

Opublikowano

Tzn styka odwiedzić stronę gry, nie? Nie trza nic pisac, klikać tam etc...

Brink jest za darmola. Przez 3 dni.

A u mnie woła 5 euro. Gdzie masz niby że darmo?

Opublikowano

na steamowej stronie brinka jest taki wielki oczo(pipi)ny banner FREE WEEKEND a pod nim "Click Here to download and start playing. Must have Steam installed." :sorcerer:

Opublikowano

W weekend da się praktycznie zaliczyć całą grę. Potem można zadecydować czy chce się w to więcej grać i kupić czy skasować.

Opublikowano

borderlands goty 7euro a ja się spłukałem na wyprzedazy.

Opublikowano

A wracając do Steamgifts - jeśli kogoś interesuje "prawdziwość" tego - na 256 losowań wygrałem 1 grę.

Opublikowano

Dungeon Defenders - 75%

Od siebie dodam, ze gra warta nawet pelnej ceny (sam mam ja od premiery i przegrane ponad 200h).

Grzech nie kupic jej za pare Euro

Opublikowano

Nope ;)

Opublikowano

Ja jakoś nie jestem na to chętny. Nie wiem, nie pasuje mi klimat.

Opublikowano

Ja tez podziekuje, nie moje klimaty. ;)

Opublikowano

I mi cos wpadlo na SG. Wygralem Terrarie w 278 losowaniu. Czyli jednak mozna tam wygrywac. ;)

Opublikowano

Linek, już o tym było na forum, nawet ludzie gadali przez kilka postów, ze coś kupili - nie pamiętam który topic ;)

Opublikowano

Tak to jest, jak ostatnio mniej forum przeglądam, to i wątków nie kojarzę ;) W każdym razie - jeśli ktoś jeszcze nie wiedział, to teraz już wie na pewno :P

Opublikowano

Cholera ja bez kasy ;/

Opublikowano

Maks bedzie -50%, tak jak na Autumn Sale.

Opublikowano

Ja wziąłem, nie będe ryzykował, a przed świętami chyba komuś powiem żeby mi zmienił hasło do paypala.

Opublikowano
Ja wziąłem, nie będe ryzykował, a przed świętami chyba komuś powiem żeby mi zmienił hasło do paypala.
Zwykłą kartą też można płacić. ;) ;P

Wezmę jutro (dziś) tego Bastiona. -67% czy -75% to już nie taka znacząca różnica. Te kilka złotych przeboleję i wezmę póki jest, niż bym miał potem ryzykować, że jednak zmienią zdanie i wrócą do 50% na święta.