Skocz do zawartości

Steam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dostałem kupon -50% do dowolnej jednej gry od Valve ważny od 2 stycznia do 30 marca 2012. Ktoś jeszcze coś takiego dostał? oO
Tak, każdy, tylko co innego, bo to loteria. Ja dostałem ten sam kupon, ale -33%. Poczytajcie sobie szczegóły "konkursu".
Opublikowano

mi wczesniej pokazywalo ze metro jest przecenione o 00% po odswiezeniu ze jest niedostepne w moim regionie tak samo jak amnezia a potem ze obie o 75%

do tego nie dostalem nic do mojego inventory za wykonanie 2 objectivow.

i pomyslec ze taki cyrk bedzie codziennie po 19

Opublikowano
do tego nie dostalem nic do mojego inventory za wykonanie 2 objectivow.
Dostałeś. Po prostu nawet inventory nawala i czasem się po prostu nie wyświetla.

No ludzie, cierpliwości trochę...

Opublikowano

ten steam to się stał teraz bardziej skomplikowany niż gry na nim... Nie rozumiem już nic : (

Opublikowano (edytowane)

No ja sie skusiłem na portal 2, już ceny wchodzą poprawnie. Jeszcze liczę że pojawi się coś ciekawego przed świętami.

Edytowane przez MaroS
Opublikowano (edytowane)

Te obniżki się zmieniają codziennie? Bo widzę, że Terraria za 4,99 jest i się zastanawiam, czy aby nie poczekać, bo może daliby -75%.

A może są jacyś chętni na zakup Terrarii? 14,99 za czteropak.

Edytowane przez Manga Ryu
Opublikowano

Te obniżki się zmieniają codziennie? Bo widzę, że Terraria za 4,99 jest i się zastanawiam, czy aby nie poczekać, bo może daliby -75%.

Tak, codziennie nowe, jeszcze większe upusty na inne tytuły. I myślę, że z Terraria na pewno znowu będzie do wyrwania za 2,5Euro.

Opublikowano

lol. Dostalem -50% na jakies space pirates ;/

ale przy okazji

Gift: Half-Life 2: Episode One za free :D

Opublikowano

Może to i dziwne, ale jeśli komuś nie wyświetlają się wszystkie nagrody, to warto... odpalić Team Fortress 2/Portal 2/Spiral Knigts tylko celem przejrzenia inwentarza w grze, a następnie ponowne sprawdzenie zakładki Steam Inventory w kliencie. Od wczoraj nie widziałem nagrody za achievementa, a po dosłownie 30 sek odpaleniu P2 pojawiły mi się dwie sztuki węgla.

Przy okazji, czy jest jakaś lista z nagrodami? Nic nie mogę znaleźć poza notką, że za 7 sztuk węgla można coś tam sobie wybrać.

Opublikowano

a fakt tam jest excluded. no nic moze kiedys komus kupie z tego portal 2. przynajmniej wiem ze nie warto zamieniac wegli w prezent

skad macie ten węgiel? ja nic nie mam :/

i dostałem -50% na jakis szit indie wiec jestem podwójnie poszkodowany :D

Opublikowano

Dobra murzyny, wypisywac lepiej jakies ciekawe promocyje. Z tego co widzialem to Fable The Lost Chapters jest na Steamie, chyba ledwo co wrzucili. Cena dwa piecdziesiat, calkiem niezle. Watpie zeby bardziej przecenili na dailies.

Kupilem se Monster Trucka do Just Cause, to zdecydowanie jedna z rzeczy ktorej tej grze brakowalo : D

Opublikowano

Żeby wziąć udział w loterii trzeba mieć przynajmniej jedną grę płatną aktywowaną na koncie.

Brat ma gry z bundle, niby mu przeszło, ale do teraz jeszcze nic nie dostał. Ja robię zakupy od dawna z poziomu steam i kupon wpadł mi w ciągu minuty, w sumie to zaraz jak tylko kliknałem ekwipunek to już tam był.

Opublikowano

Nie mamy. Dostajesz kupony, albo węgiel.

Jak ktoś chcę, to mogę mu oddać ten 50% na Valve, albo zamienić na coś.

BTW. Jakby ktoś kupił sobie Portala 2, to ja bym chętnie w święta przeszedł co-op'a.

Ja się mogę na to pisać, bo czekałem na taką promocję portala od premiery ;)

Opublikowano

te kupony daja tylko raz czy co jakies czas bedzie te losowanie ?