Skocz do zawartości

Steam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
BTW, ktoś wie, czy kupony można łączyć z deal'ami? Nigdzie nie znalazłem zaprzeczenia, więc....
Można, o ile nie jest napisane inaczej.

Gdyby ktoś chciał sprezentować kupon -50% na grę Valve (przed 19:00), to chętnie skorzystam. ;)

Opublikowano

Ach cholercia, nie doczytałem. Faktycznie. Myślałem, że da się to połączyć z dzisiejszą promocją -75% na Portal 2. ;) No trudno.

Co do samej możliwości - FAQ kuponów jasno mówi, że łączą się one z innymi promocjami, o ile nie jest zaznaczone inaczej w opisie produktu.

Opublikowano

Ja kcem jeszcze zniżke na Trine 2 i jestem zrobiony na całe święta ;]

Opublikowano

Wziąłem Orcs must die i to chyba mój najlepszy zakup "w ciemno" (bo np. takie Beat Hazard, Killing Floor czy Recettear, które również brałem, bo "dwa euro to nie pieniądz" mi nie przypasowały) - dawno nie grałem w coś tak fajnego. Szkoda tylko, że nie ma autofire, bo mi palec wskazujący odmawia posluszeństwa jak pojawiają się ogry.

no i wreszcie doczekałem się Just Cause II z dodatkami :D

Opublikowano

W ogóle, to mam kupon -33% Valve na wymianę, bo już wszystkie interesujące mnie gry od Valve mam...

Opublikowano

Jak masz dobrego kompa, to metro :)

Szczerze mówiąc bardziej mi zależy na klimacie, fabule, "przeżyciu" niż na efektach audiowizualnych (w ogóle mój laptop i tak by nie pociągnął na max detalach). Czyli bardziej się skłaniać ku Amnesia (i tak 'apropo' - to ona faktycznie jest taka straszna jak się o niej mówi)?

Opublikowano (edytowane)

Może babol jakiś. Ja właśnie zrobiłem Achieve'a z Orcs Must Die ale nie zaliczyło mi go do konkursu. Poczekamy, zobaczymy.

Btw. W dzisiejszej promocji m.in. Recettear. Fanom popierdółek pokroju Harvest Moon/Rune Factory oraz prostych hack'n'slashy zdecydowanie polecam. Sam się zastanowię też nad Chantelise za 2€, ale to już podobno typowy slasher.

EDIT:

Aaaaaaaand... it's dead Jim...

Za kilka godzin może da się to przeglądać. ;)

Edytowane przez Suavek
Opublikowano

No Chantelise tez mi sie jakos nie podoba z trailerow, raczej nie wezme. Recettear mam od autumn sale chyba.

Costume Quest, yay. Psychonauts, yay.

Opublikowano (edytowane)

Rok czekałem na promo na Recettear.!!!!! i się doczekałem. Wziąłem sobie do tego Metro 2033 bo taniej chyba nie da rady się wyrwać lol.

Przy okazji miałem dungeons of dredmor z bundle, odpaliłem i na pierwszym ekranie wszystkie itemy, które mi były potrzebne do zrobienia tego aczika, ale jeszcze mi go nie odświeżyło na stronie z furą prezentów....

edit:

lol drugi coal, bullshit :D , brat przed chwilą zgarnął kolekcję FEAR oO. Czuję się jakby wszystko wokoło zgarniali gry, a ja sam węgiel ;p

Edytowane przez sakiu