Skocz do zawartości

Steam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak sobie mówiłem, że jak wpadnie Batman z -75% to go wezmę, ale jak już jest to się zastanawiam czy ja będę w tę grę grać biorąc pod uwagę, że ostatnio tych gier na steam to się namnożyło ......

Opublikowano (edytowane)

Dziś w promocji (m.in.) Bastion, lecz niestety tylko -66%. Tak więc osoby, które zakupiły grę podczas jesiennej promocji nic nie straciły. ;)

Swoją drogą, zapowiada się interesująca gierka, tyle co zdążyłem pograć.

EDIT:

Tak źle jak dziś to Steam nie działał nawet w dniu rozpoczęcia promocji zimowych.

EDIT2:

Achievement z Rusty Hearts, który jest zablokowany w połowie Europy. Będzie burza... (ale wciąż można poprzez kombinację grę zainstalować i zdobyć achieve'a - mnie wpadł właśnie).

Edytowane przez Suavek
Opublikowano

EDIT2:

Achievement z Rusty Hearts, który jest zablokowany w połowie Europy. Będzie burza... (ale wciąż można poprzez kombinację grę zainstalować i zdobyć achieve'a - mnie wpadł właśnie).

No to podaj te kombinacje. :P

Opublikowano (edytowane)

Nie znam. Poszukaj w guglu, na pewno gdzieś będzie. Tu chodzi chyba o dodanie czegoś do URL, aby zainstalować gierkę, czy tam dodać do biblioteki. Ja mam RH zainstalowane od momentu, gdy pojawiło się na Steam i nie wywalałem go od tamtego czasu. Mogę grać, achievementy wpadają normalnie (w tym świąteczny) itp. ale przeglądać strony itp. już się nie da.

Swoją drogą, zablokowane czy nie - fajna gierka, naprawdę. Polecałem ją już wiele razy, ale ten fail steamowy zapewne zniechęcił potencjalnych graczy do sprawdzenia (i zamiast tego w jakieś Immortale się bawią...).

EDIT:

Z forum Steam - steam://install/36630

Edytowane przez Suavek
  • Plusik 2
Opublikowano

Kto nie ma Rock of Ages to bo karte kredytową marsz. Bardzo fajna gierka ze świetnym klimatem.

Zastanawiam sie nad Anomaly jeszcze, ale cos mi PayPal swiruje...

Opublikowano (edytowane)

W tym całym świątecznym evencie dostałem HL2, którego już mam, chętnie się na coś zamienię, pisać na PW jakby co.

Edytowane przez Kre3k
Opublikowano
Zastanawiam sie nad Anomaly jeszcze, ale cos mi PayPal swiruje...
Ze swojej strony polecam. Bardzo fajny odwrócony tower defense o dość pomysłowej realizacji. Jedynie "fabuła" trochę mnie już denerwuje.
Opublikowano

Panowie, skleroza mnie dopadła. Czy ostatni Deus Ex: HR był już w któryś dzień Winter Sale? Czy jeszcze nie?

Był ... niestety nie dali DLC... te -33% to mogą sobie o kant ** obić ... jak nie spadnie do 75% to nigdy nie kupię ;p

Dzisiaj skusiłem się na Bastion i Beat Hazard .... w Hazard zrobiłem aczik i wpadło L4D GOTY lmao .... pierwsza niezła rzecz :)

Opublikowano

ja nie wiem co za serwery Oni tam maja, ale achivy moge robic dopiero nastepnego dnia ok 18 bo wczesniej caly czas "przeciazone serwery" ostatniego dnia to bedzie istny armagedon jak znow dowala jakas gre f2p majaca z 5gb

Opublikowano

Jeśli kupowałeś poprzednie Humble Indie Bundle, to sprawdź czy nie masz jeszcze kodów do wykorzystania. Dodawane były "bundle w bundlach" jako Steam Keye, ale mało kto z nich korzystał ;)

Opublikowano

ok jak odebrac te dodatkowe keye ? bo ja kupowalem na poczatku w widze ze cos teraz dodali...

Opublikowano

w mailu po zakupie masz linka do swojej strony z kodami, jak dodali coś nowego to tam są wszystkie

w mailu do nich nie ma zadnego linka poza tymi co przenosza na strone główną.

a po moim zakupie dodali soundtracki i 1 gre :/