Kazuun 221 Opublikowano 27 grudnia 2011 Opublikowano 27 grudnia 2011 Kliknij swojego url'a którego dostałeś i tam będą Cytuj
Gość szpic Opublikowano 27 grudnia 2011 Opublikowano 27 grudnia 2011 Kliknij swojego url'a którego dostałeś i tam będą moj url przenosil mnie na strone główna. Musialem odzyskac klucze.... co ciekawe kupilem Bundle #4 a te dodatkowe gry byly zaznaczone jako bundle #3 xD Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 27 grudnia 2011 Opublikowano 27 grudnia 2011 Z tego powodu, że nie da się tego "nadrobić", więc musza dać każdemu. W tym sens, że da się "nadrobić"/dopłacić kasę. Wystarczy wejść na ten swój adres URL i tam pierwszy link ("Click here to increase your order amount!") pozwala nam dopłacić sumę jaką chcemy. Cytuj
Dante 433 Opublikowano 27 grudnia 2011 Opublikowano 27 grudnia 2011 (edytowane) Ktoś tam był zainteresowany dlc do Magicki za 4 dolce Amazon sprzedaje Magicka Complete a tam według doniesień ludzi ze steamgifts 12 dlc Edytowane 27 grudnia 2011 przez Dante Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 27 grudnia 2011 Opublikowano 27 grudnia 2011 W tym sens, że da się "nadrobić"/dopłacić kasę. Wystarczy wejść na ten swój adres URL i tam pierwszy link ("Click here to increase your order amount!") pozwala nam dopłacić sumę jaką chcemy. Hmm, tak? A to tego nie wiedziałem Ale average price rośnie stopniowo. W dniu w którym kupowałeś to mogły być np $2, a "dziś" to może być np $7. W tym sensie to też mogło by być niesprawiedliwe względem Ciebie, więc dostajesz nowości zawsze. Przynajmniej ja to tak rozumiem Cytuj
django 549 Opublikowano 27 grudnia 2011 Opublikowano 27 grudnia 2011 Dobra dauny, wy tu srutututu o jakis (pipi)ach a tu powazna rzecz sie dzieje. Chetny ktos na Wormy? Nie gralem od czasu "Armageddon" i bym chetnie rozwalil troche robali. W stepnie jestem na 4 pakiem - ja biore jedna, druga dla kumpla, dwie zostaja. Cytuj
Gość szpic Opublikowano 27 grudnia 2011 Opublikowano 27 grudnia 2011 Dobra dauny, wy tu srutututu o jakis (pipi)ach a tu powazna rzecz sie dzieje. Chetny ktos na Wormy? Nie gralem od czasu "Armageddon" i bym chetnie rozwalil troche robali. W stepnie jestem na 4 pakiem - ja biore jedna, druga dla kumpla, dwie zostaja. minute przed twoim postem kupilem xD Cytuj
Stona 569 Opublikowano 27 grudnia 2011 Opublikowano 27 grudnia 2011 Dobra dauny, wy tu srutututu o jakis (pipi)ach a tu powazna rzecz sie dzieje. Chetny ktos na Wormy? Nie gralem od czasu "Armageddon" i bym chetnie rozwalil troche robali. W stepnie jestem na 4 pakiem - ja biore jedna, druga dla kumpla, dwie zostaja. No licz mnie. Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 27 grudnia 2011 Opublikowano 27 grudnia 2011 (edytowane) Hmmm......... czyli mamy 3 już? Ile wychodzi za sztukę? Może bym się skusił wtedy [EDIT] Worms Reloaded, right? 13 euro na 4. Count me in, then Edytowane 27 grudnia 2011 przez Kazuun Cytuj
django 549 Opublikowano 27 grudnia 2011 Opublikowano 27 grudnia 2011 Lulz, wlasnie widze, ze Steam mi zjadl kase za Anomaly a gry nie dostalem. Bosko. As a result nie mam calej kwoty na Wormsy (w sensie za 4 sztuki). Stona czy Kazuun, jak ktorys moze to niech zakupi paczke :< Cytuj
Stona 569 Opublikowano 27 grudnia 2011 Opublikowano 27 grudnia 2011 (pipi), zawsze wszystko na mojej głowie? Edziu masz opcję? Bo ja w pracy siedzę i nie mam dostępu do stima :< Cytuj
django 549 Opublikowano 27 grudnia 2011 Opublikowano 27 grudnia 2011 To do ktorej ty w tej pracy? Przecie do 21 jak nie dalej bedzie przecenka. Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 27 grudnia 2011 Opublikowano 27 grudnia 2011 http://steamcheeves.com/ (sorry jesli repost) A w styczniu znowu moze bede mial moj PC wiec bede bardziej aktywniejszy na steam/pc Cytuj
Stona 569 Opublikowano 27 grudnia 2011 Opublikowano 27 grudnia 2011 Ktoś to kupi czy muszę kombinować ze stimem na ubuntu? ;/ Cytuj
Suavek 4 696 Opublikowano 27 grudnia 2011 Opublikowano 27 grudnia 2011 Z dzisiejszej promocji polecam Sequence, kto jeszcze nie ma. Przyjemne połączenie gry muzycznej/rytmicznej i... RPG. A i achievement wpada zaraz na początku. Cytuj
Gość ako Opublikowano 27 grudnia 2011 Opublikowano 27 grudnia 2011 Dostałem -25% na aktiwiżyn, teraz to musze koniecznie kupić MW3. Wkurzają tylko ludzi z tymi kuponami. Cytuj
kubicz 189 Opublikowano 27 grudnia 2011 Opublikowano 27 grudnia 2011 (edytowane) Dostalem Dote 2 Hardware Survey, ktora wymienilem na Sonic Generations i jestem szczesliwy. byly tez dodawane wszystkim ktorzy kupili przed ogloszeniem ze go dodaja . do takich kubicz moze sie zalicza Do takich tez nie, bo jeszcze nie kupilem zadnego HIBa. Edytowane 27 grudnia 2011 przez kubicz Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 27 grudnia 2011 Opublikowano 27 grudnia 2011 ja za ostatnie 6 dostalem wegle i nie narzekam Cytuj
Gość szpic Opublikowano 27 grudnia 2011 Opublikowano 27 grudnia 2011 spoko mam juz 16 wegli i znizki na gry, ktore maja juz 2x wieksza znizke .... btw achiv w rise of imortals ile czasu zajmuje ? Cytuj
kubicz 189 Opublikowano 27 grudnia 2011 Opublikowano 27 grudnia 2011 btw achiv w rise of imortals ile czasu zajmuje ? Ten z Rise'a wymaga jednak troche czasu (40-60 minut) i farta, bo jak trafisz do slabej druzyny, to w zyciu nie uda ci sie zrobic 10 asyst. Jak wybierzesz tryb PvE (tylko ta mape gdzie jest 3 na 3), to nawet w 25 minut da sie go zrobic. Cytuj
Gość szpic Opublikowano 27 grudnia 2011 Opublikowano 27 grudnia 2011 btw achiv w rise of imortals ile czasu zajmuje ? Ten z Rise'a wymaga jednak troche czasu (40-60 minut) i farta, bo jak trafisz do slabej druzyny, to w zyciu nie uda ci sie zrobic 10 asyst. Jak wybierzesz tryb PvE (tylko ta mape gdzie jest 3 na 3), to nawet w 25 minut da sie go zrobic. poddalem sie po 5 minutach. Ta gre jest tak po(pipi)ana ze szkoda gadac. potrzebuje 3 rak aby grac. na qwe mam skille na myszce poruszanie sie a na strzalkach musze SAMEMU przewijac mape no (pipi) xD Cytuj
kubicz 189 Opublikowano 27 grudnia 2011 Opublikowano 27 grudnia 2011 poddalem sie po 5 minutach. Ta gre jest tak po(pipi)ana ze szkoda gadac. potrzebuje 3 rak aby grac. na qwe mam skille na myszce poruszanie sie a na strzalkach musze SAMEMU przewijac mape no (pipi) xD ? Przeciez tam mozna przesuwac mape uzywajac myszki. Moze cos kliknales i zablokowales kamere na bohaterze ? Cytuj
Gość szpic Opublikowano 27 grudnia 2011 Opublikowano 27 grudnia 2011 poddalem sie po 5 minutach. Ta gre jest tak po(pipi)ana ze szkoda gadac. potrzebuje 3 rak aby grac. na qwe mam skille na myszce poruszanie sie a na strzalkach musze SAMEMU przewijac mape no (pipi) xD ? Przeciez tam mozna przesuwac mape uzywajac myszki. Moze cos kliknales i zablokowales kamere na bohaterze ? nie wiem przymulalo okropnie w ciagu tych 5 minut ja i 2 moich towarzyszy nie znalezlismy zadnego przeciwnika to walic to ;p bedzie 1 wegiel mniej Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi