Skocz do zawartości

Steam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kliknij swojego url'a którego dostałeś i tam będą ;)

moj url przenosil mnie na strone główna. Musialem odzyskac klucze....

co ciekawe kupilem Bundle #4

a te dodatkowe gry byly zaznaczone jako bundle #3 xD

Opublikowano

Z tego powodu, że nie da się tego "nadrobić", więc musza dać każdemu.

W tym sens, że da się "nadrobić"/dopłacić kasę. Wystarczy wejść na ten swój adres URL i tam pierwszy link ("Click here to increase your order amount!") pozwala nam dopłacić sumę jaką chcemy.

Opublikowano

W tym sens, że da się "nadrobić"/dopłacić kasę. Wystarczy wejść na ten swój adres URL i tam pierwszy link ("Click here to increase your order amount!") pozwala nam dopłacić sumę jaką chcemy.

Hmm, tak? A to tego nie wiedziałem ;)

Ale average price rośnie stopniowo. W dniu w którym kupowałeś to mogły być np $2, a "dziś" to może być np $7. W tym sensie to też mogło by być niesprawiedliwe względem Ciebie, więc dostajesz nowości zawsze. Przynajmniej ja to tak rozumiem :)

Opublikowano

Dobra dauny, wy tu srutututu o jakis (pipi)ach a tu powazna rzecz sie dzieje.

Chetny ktos na Wormy? Nie gralem od czasu "Armageddon" i bym chetnie rozwalil troche robali. W stepnie jestem na 4 pakiem - ja biore jedna, druga dla kumpla, dwie zostaja.

Opublikowano

Chetny ktos na Wormy? Nie gralem od czasu "Armageddon" i bym chetnie rozwalil troche robali. W stepnie jestem na 4 pakiem - ja biore jedna, druga dla kumpla, dwie zostaja.

minute przed twoim postem kupilem xD

Opublikowano

No licz mnie.

Opublikowano

Lulz, wlasnie widze, ze Steam mi zjadl kase za Anomaly a gry nie dostalem. Bosko. As a result nie mam calej kwoty na Wormsy (w sensie za 4 sztuki). Stona czy Kazuun, jak ktorys moze to niech zakupi paczke :<

Opublikowano

Z dzisiejszej promocji polecam Sequence, kto jeszcze nie ma. Przyjemne połączenie gry muzycznej/rytmicznej i... RPG. A i achievement wpada zaraz na początku. ;)

Opublikowano

Dostałem -25% na aktiwiżyn, teraz to musze koniecznie kupić MW3.

Wkurzają tylko ludzi z tymi kuponami.

Opublikowano (edytowane)

Dostalem Dote 2 Hardware Survey, ktora wymienilem na Sonic Generations i jestem szczesliwy. :)

byly tez dodawane wszystkim ktorzy kupili przed ogloszeniem ze go dodaja . do takich kubicz moze sie zalicza

Do takich tez nie, bo jeszcze nie kupilem zadnego HIBa. Edytowane przez kubicz
Opublikowano

spoko mam juz 16 wegli i znizki na gry, ktore maja juz 2x wieksza znizke ....

btw achiv w rise of imortals ile czasu zajmuje ?

Opublikowano

Ten z Rise'a wymaga jednak troche czasu (40-60 minut) i farta, bo jak trafisz do slabej druzyny, to w zyciu nie uda ci sie zrobic 10 asyst.

Jak wybierzesz tryb PvE (tylko ta mape gdzie jest 3 na 3), to nawet w 25 minut da sie go zrobic.

Opublikowano

Ten z Rise'a wymaga jednak troche czasu (40-60 minut) i farta, bo jak trafisz do slabej druzyny, to w zyciu nie uda ci sie zrobic 10 asyst.

Jak wybierzesz tryb PvE (tylko ta mape gdzie jest 3 na 3), to nawet w 25 minut da sie go zrobic.

poddalem sie po 5 minutach. Ta gre jest tak po(pipi)ana ze szkoda gadac. potrzebuje 3 rak aby grac.

na qwe mam skille na myszce poruszanie sie a na strzalkach musze SAMEMU przewijac mape no (pipi) xD

Opublikowano

poddalem sie po 5 minutach. Ta gre jest tak po(pipi)ana ze szkoda gadac. potrzebuje 3 rak aby grac.

na qwe mam skille na myszce poruszanie sie a na strzalkach musze SAMEMU przewijac mape no (pipi) xD

?

Przeciez tam mozna przesuwac mape uzywajac myszki. Moze cos kliknales i zablokowales kamere na bohaterze ?

Opublikowano

?

Przeciez tam mozna przesuwac mape uzywajac myszki. Moze cos kliknales i zablokowales kamere na bohaterze ?

nie wiem przymulalo okropnie w ciagu tych 5 minut ja i 2 moich towarzyszy nie znalezlismy zadnego przeciwnika to walic to ;p bedzie 1 wegiel mniej