Opublikowano 7 stycznia 201213 l jak ktos ma amazonowy kupon i nie kupil jeszcze deus exa to moze wyrwac za 11$, jak nie to na greenmangaming bedzie niedlugo -75%, wszystko steamowe
Opublikowano 7 stycznia 201213 l jak nie to na greenmangaming bedzie niedlugo -75%, wszystko steamowe Hmm, a z tego co kojarzę to GMG ma sporo tytułów własnie niesteamowych. Kilka razy chciałem coś kupić, ale że nie do Steam to nie brałem.
Opublikowano 7 stycznia 201213 l Ma ktoś może zbędny kupon na Terrarię? Kuponu nie mam, ale została mi jeszcze jedna Terraria, puszczę za 20zł Edytowane 7 stycznia 201213 l przez Manga Ryu
Opublikowano 7 stycznia 201213 l jak nie to na greenmangaming bedzie niedlugo -75%, wszystko steamowe Hmm, a z tego co kojarzę to GMG ma sporo tytułów własnie niesteamowych. Kilka razy chciałem coś kupić, ale że nie do Steam to nie brałem. Chodziło mi tylko o deus exa, dzisiaj na GMG -75% bedzie. "Wszystko" czyli deus ex z amazona i z gmg
Opublikowano 7 stycznia 201213 l Q.U.B.E. nowa gra ala Portal, jest demo. Edytowane 7 stycznia 201213 l przez mataman
Opublikowano 8 stycznia 201213 l No i zużyłem mój kod do Amazon. Civilization V za 4 dolce. mam nadzieję, że dlc nie dodaje zbyt dużo do zabawy bo na steamie jest strasznie drogie.
Opublikowano 8 stycznia 201213 l Nie dodaje. DLC to śmiech na sali i ogólnie wszystko co dodaje to kilka cywilizacji i kilka map. Równie dobrze można sobie zassać mody przez menu gry
Opublikowano 8 stycznia 201213 l http://www.greenmangaming.co.uk/games/action/the-lord-of-the-rings-war-in-the-north/ 12$, pogralbym w coopa, chociaż dobrych recek to to nie zbiera
Opublikowano 8 stycznia 201213 l Opłaca się brać to Civilisation? I czy mi pójdzie? Bo na Shogunie się zawiodłem (mam pokaz slajdów). Intel Core i3 CPU M330 @ 2x2,16GHz 3GB ramu GeForce 310M EDIT: Poszukałem w necie, znalazłem jakąś stronkę sprawdzającą komputer i mówiącą, czy gra pójdzie. Shogun jest poniżej minimalnych u mnie, a Cywilizacja się łapie. Więc pozostaje pytanie: czy warto? Edytowane 8 stycznia 201213 l przez Manga Ryu
Opublikowano 8 stycznia 201213 l @Manga Ryu Na Twojej konfiguracji Cywilizacja pójdzie bez problemu. Tam nie ma 3D jak w Shogunie. Zalecana konfiguracja (ze steam): Processor: 1.8 GHz Quad Core CPU Memory: 4 GB RAM Graphics: 512 MB ATI 4800 series or better, 512 MB nVidia 9800 series or better. Edytowane 8 stycznia 201213 l przez art100
Opublikowano 8 stycznia 201213 l No więc nie bądź taki pewien Ofkoz pójść pójdzie i nie będzie pokazu slajdów aleeeeeeeeeeeee ta gra zjada dużo ramoli. Przy modach na wielką mapę zalecane jest 8GB o.O No i to mimo wszystko jest uboższa wersja IV więc jeśli wybierasz między tymi dwiema grami i nie ma dla Ciebie znaczenia że IV nie podepniesz pod STEAM [mówię o wersji z AMAZONa], to bierz IV.
Opublikowano 8 stycznia 201213 l Tej Civ5 radzę nie kupować Zablokowana dla US/Kanady, więc nawet nie opłaca się bawić w proxy itp itd bo i tak wywalą grę z listy.... co do blokady to wiem z doświadczenia bo właśnie kupiłem ją za 3,99 dolarów i mam bezużyteczny kod ;p ehhhhh
Opublikowano 8 stycznia 201213 l Kupiłem to spontanicznie.... pograłem 10 minut i doszedłem do wniosku, że gra mnie już nudzi (grałem dawno temu namiętnie).... pewnie nigdy więcej jej nie odpalę ~_~;; ehehe i mam nadzieję, że nie dostanę bana za jej zainstalowanie ;p choć w sumie wyczytałem, że klucze użyte od retailerów z innych regionów są z reguły usuwane z konta.... choć jakby mieli już to robić to mam nadzieję, że shoguna mi przy tym nie wywalą Nigdy więcej spontanki! screw this....
Opublikowano 9 stycznia 201213 l Nie. Istnieje groźba że gry aktywowane przez vpn zabierają. blokują konto. Tak było w przypadku Civilization V ale na przykład renegade Ops czy duke z Amazona jest ok.
Opublikowano 9 stycznia 201213 l Hmm, VPN sprawia, że Steam myśli, że jest kontem USA i bez tej kombinatorki gry się nie da zarejestrować, tiak? Edytowane 9 stycznia 201213 l przez Kazuun
Opublikowano 9 stycznia 201213 l Ta... Przy zakupie lub rejestracji klucza Steam robi region check po IP. Jak chcesz zarejestrować Civ5 np to możesz użyć soft HotSpot Shield, który ukrywa twoje prawdziwe dane na zewnątrz.
Opublikowano 9 stycznia 201213 l Ta... Przy zakupie lub rejestracji klucza Steam robi region check po IP. Jak chcesz zarejestrować Civ5 np to możesz użyć soft HotSpot Shield, który ukrywa twoje prawdziwe dane na zewnątrz. a co jesli np byles na wakacjach w las vegas i kupiles tone gier masz im wyslac skany biletów aby odbanowali ?
Opublikowano 9 stycznia 201213 l W ramach ciekawostki: http://steamcommunity.com/id/psychomantis/ Nie pisze o co kaman, bo pewnie każdy załapie (right? )
Opublikowano 10 stycznia 201213 l Aleosochozi? Steama używam tylko do instalowania i odpalania gier generalnie, więc nie ogarniam.
Opublikowano 10 stycznia 201213 l 1. Przypomnij sobie nagrodę główną w ostatnim losowaniu na Steam 2. Sprawdź listę gier na profilu, który podlinkował Kazuun 3. sh1t bricks