sakiu 83 Opublikowano 10 stycznia 2012 Opublikowano 10 stycznia 2012 LOL.... sorki, nie mogłem się powstrzymać ..... :< Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 10 stycznia 2012 Opublikowano 10 stycznia 2012 3. sh1t bricks Minęły 24h od mojego posta, a ja wciąż mam punkt 3 in progress xD Cytuj
rinzen 966 Opublikowano 10 stycznia 2012 Opublikowano 10 stycznia 2012 Ta nagroda od samego początku była jakaś taka dziwna. To tak jakby wygrać dożywotnie dostawy karmy dla psów ale z zaznaczeniem braku możliwości odsprzedaży i braku psa. Teraz gość się cieszy, ludzie mu gratulują ale kurz opadnie i chłopak zostanie z dwoma tysiącami gier, których większości i tak nigdy nie uruchomi. wg mnie lepszą nagrodą by było gdyby dostał dożywotni voucher na np. 100 tytułów AAA. Oczywiście nie działa to tak na wyobraźnię ale przydatność większa. 1 Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 10 stycznia 2012 Opublikowano 10 stycznia 2012 @Rinek Pies (pipi)ał przydatność. Jaki szpan. Wpada kumpel, odpalasz Steam i masz 2,200+ gier na liście. Pytasz w co chce zagrać.... a on się spuszcza, mdleje, budzi, wymiotuje Samemu bym pewnie nie odpalił nic poza AAA tytułami tez, ale szpan szpanem. No i chyba to nie wlicza DLC, nie? Cytuj
Gość ako Opublikowano 10 stycznia 2012 Opublikowano 10 stycznia 2012 (edytowane) Jakby kogoś interesowała wartość tych wszystkich gierek: http://www.steamcalc...id/psychomantis Jedyne 18 900 dolarów. *sh1t bricks again* edyta: nie wiem na ile te wyliczenia są dobre, bo steamcalc wykrywa 1358 gier, a sam Steam twierdzi że jest tego 2235... Edytowane 10 stycznia 2012 przez ako Cytuj
Dante 433 Opublikowano 10 stycznia 2012 Opublikowano 10 stycznia 2012 steam liczy mody i dlc jako osobne pozycje a steamcalculator już chyba nie. Cytuj
django 549 Opublikowano 10 stycznia 2012 Opublikowano 10 stycznia 2012 Jakbym mial grac tylko w gry AAA to bym sie powiesil na wlasnym jelicie. 1 Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 10 stycznia 2012 Opublikowano 10 stycznia 2012 Jak bym miał grac tylko w indie to bym nie grał wcale. 1 Cytuj
django 549 Opublikowano 10 stycznia 2012 Opublikowano 10 stycznia 2012 To jestes super kul. Znajdz mi jeszcze gdzie napisalem, ze bym gral tylko w indie to Ci piatala przybije ziomek. Cytuj
Suavek 4 695 Opublikowano 10 stycznia 2012 Opublikowano 10 stycznia 2012 Podniecacie się tym Steamem jak nie wiem czym. 2000+ gier da +5 do e-penisa. Super. Ale teraz ani tego nie sprzeda, ani tego nie poprzechodzi wszystkiego choćby chciał, a z zakupu wszelkich nowości w kolejnych latach wcale zwolniony gość nie jest. Ja nie mam kiedy przejść tego co sam sobie kupiłem, a co tu dopiero gdyby ktoś mi dał cały katalog. Jasne, fajne by to było, ale trochę nie rozumiem tego spuszczania się nad samą ilością gierek, jak co niektórzy tutaj. Cytuj
Stona 569 Opublikowano 10 stycznia 2012 Opublikowano 10 stycznia 2012 Wiadomo że nie ma się co spuszczać. To tak jakby ktoś Ci dał całą stajnię ferrari. Z klauzulą że nie możesz ich sprzedać. C(pipi), ja bym się poczuł oszukany i nie cieszyłbym się w ogóle ;F Cytuj
Suavek 4 695 Opublikowano 10 stycznia 2012 Opublikowano 10 stycznia 2012 Ja po prostu nie rozumiem nad czym spuszczają się osoby, które NIE wygrały. Te teksty ze sraniem cegłami i temu podobne. Cytuj
Stona 569 Opublikowano 10 stycznia 2012 Opublikowano 10 stycznia 2012 No bo kolo miał szczęście i cieszymy się jego szczęściem. Mało polskie ale jednak :F <tak naprawdę to hejutję tego jankesa> Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 10 stycznia 2012 Opublikowano 10 stycznia 2012 Fakt wygrania 2200+ gier nie oznacza konieczności ich przejścia. Czy jak wygrasz porsche 911 to oznacza, że musisz się ścigać? Jak wygrasz 10 mln złotych w totka to oznacza, że musisz je wydać? Błędne myślenie. E-peen. Nie mam nic przeciwko temu by ktoś się chwalił przed kumplami ile ma gier na Steam. Sam bym się pochwalił jakiego miałem farta. Sprzedawanie konta. No tak, teraz koleś nie będzie mógł złamać termsów, bo nie znajdzie chętnego. Tragedia. Cytuj
Suavek 4 695 Opublikowano 10 stycznia 2012 Opublikowano 10 stycznia 2012 Nie mówię o sprzedawaniu konta, a poszczególnych gier (np. gdyby nagrodą były jakieś edycje pudełkowe). Wszystko jest przypisane, więc pomimo wygranej wiele tych pozycji to nic innego jak śmieć dla takiej osoby - liczba, tudzież wspomniane dowartościowanie swego ego. Osobiście posiadam na Steam zaledwie małą cząstkę całości, a i wśród tego mam pełno pozycji, których wiem, że nigdy nie odpalę. Gdyby ktoś mi dał wspomniany katalog, to poza wybranymi tytułami, które mnie interesują nawet bym nie wiedział co z tym wszystkim zrobić. Powód do radości? Jasne, w końcu to niesamowite szczęście pośród tylu użytkowników. Nawet poszpanować by można było na forach internetowych jak ktoś widzi jakąś dumę w gierkach komputerowych. Nadal nie widzę tu jednak powodu do jakiejś ekscytacji z punktu widzenia "przegranego". A gdybym wygrał na loterii nagrodę pieniężną, to gwarantuję, że znalazłbym setki, jeśli nie tysiące pomysłów na jej przeznaczenie. Na gierki Steam co najwyżej bym sobie popatrzył. W niektóre może nawet pograł. ;p Cytuj
Stona 569 Opublikowano 10 stycznia 2012 Opublikowano 10 stycznia 2012 No spoczkom, napisz jeszcze z dwa elaboraty jak bardzo masz na to wy(pipi)ane 2 Cytuj
Suavek 4 695 Opublikowano 10 stycznia 2012 Opublikowano 10 stycznia 2012 (edytowane) A co, wolisz jakże wiele wnoszące do dyskusji teksty o "sraniu cegłami", czy coś o "(pipi)onym zjadaczu hamburgerów" ? ;> Offtopy i jednozdaniowe posty od rzeczy zdają się być ostatnio domeną działu PC. Edytowane 10 stycznia 2012 przez Suavek Cytuj
Stona 569 Opublikowano 10 stycznia 2012 Opublikowano 10 stycznia 2012 Tak to już jest, jak wy(pipi)ano jedynego moda któremu zależało na tej ostoi PeCetowego grania w tym centrum kĄsolowego spamu 1 Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 10 stycznia 2012 Opublikowano 10 stycznia 2012 (edytowane) Ja jakbym to wygrał to bym codziennie inną grę włączał Nie musiałbym nic na steam kupować przez parę lat.... Edytowane 10 stycznia 2012 przez sakiu Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 10 stycznia 2012 Opublikowano 10 stycznia 2012 ja bym sie cieszyl juz z samej dziesiatki wishlisty a co dopiero 2k wiecej napewno zawierajaca tytuly ktore warto wyprobowac podoba mi sie ze wygral majac tak malo wegielkow. in da face tym co farmili z kilku kont by miec ponad 100 Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 10 stycznia 2012 Opublikowano 10 stycznia 2012 Ja bym się nawet cieszył z pierwszej pozycji na WL. Nigdy w życiu nic nie wygrałem, to.... xD Cytuj
Gość ako Opublikowano 10 stycznia 2012 Opublikowano 10 stycznia 2012 Podniecacie się tym Steamem jak nie wiem czym. 2000+ gier da +5 do e-penisa. Super. Ale teraz ani tego nie sprzeda, ani tego nie poprzechodzi wszystkiego choćby chciał, a z zakupu wszelkich nowości w kolejnych latach wcale zwolniony gość nie jest. Nieprawda! 2000+ gierek daje +15 do e-penisa i +100 do e-fejmu. Well worth it! A tak serio, nikt się nie podnieca, po prostu gość wygrał, ciekawa sprawa sprawdzić ile to wszystko jest warte, tyle. No i chyba można sobie pogadać o unikatowym na skalę światową koncie na Steamie, nie? No a my - cóż, pozostaje jeszcze steamgifts ;p Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 11 stycznia 2012 Opublikowano 11 stycznia 2012 Pany, jak ktoś chce to za 10zł mogę oddać gift L4D GOTY, bo nie mam co z tym zrobić.... w ogóle mnie nie jara ta pozycja.... Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 11 stycznia 2012 Opublikowano 11 stycznia 2012 Dustforce - platformówka w stylu SMB, tylko, że zamiast Meat Boy'a mamy dozorcę z miotłą : http://www.youtube.com/watch?v=KZcpK3OU_bA Premiera 17 stycznia, cena - 10$ (u nas pewnie 10 Euro) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi