Skocz do zawartości

Steam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pogralem kilka rund w mw3 i zgadzam sie w 100% z tym, co napisal rinek.

Pierwsze, co powie po wlaczeniu gracz BF3:"(pipi)a, jakie to brzydkie", a w BF3 gram przeciez na najnizszych mozliwych ustawieniach. Naprawdę, gra jest brzydka jak dwie noce, hl2 mial lepszą grafikę.

Drugą rzeczą, którą powie batylfildziarz, to: "Jajebie, tu nic się nie dzieje!". Rly, na polu szachowym jest więcej akcji niż w tej grze. Nie ma żadnych wybuchów, żadnych zawaleń, nic nie świszczy nad glową, nic nie warczy. Pod względem akcji mecz 8vs8 dorownuje Squad Rushowi 4vs4 w bf3, chociaż...no nie wiem.

W dodatku gra nawet nie stara się wytworzyc iluzji gry o jakąkolwiek stawke.

Chyba jedynym powodem, dla którego fan CoDa miałby nie grać w BF3 są wymagania sprzętowe i branie na serio napiny na linii tych dwóch FPSów. Trzymajcie się od (pipi) z daleka, lepiej sciagnać ET albo TF2.

Pisała to osoba, która onegdaj zagrywala się godzinami w COD 1, 2,4, mw2.

Opublikowano

Eeee, nie miałem styczności z MW3, ale nie powiesz mi chyba, że jest aż TAKA różnica między nim a BF3 jeżeli chodzi o wizualia....

Grałem na max detalach. Zresztą, odczucie brzydoty jest dla każdego kwestią indywidualną, więc w twoim wypadku różnica może nie być tak duża.

Opublikowano

No to czy się coś komuś podoba, czy nie to faktycznie jest kwestia osobista.... ale jak mówisz, zę BF3 musisz mieć na Low, a tutaj grasz na Max, to o czymś świadczy...

...o tym jak genialnie jest zoptymalizowany CoD i jak badziewnie BF3!

Opublikowano

A może świadczy to o tym Edziu, jak STARYM endżinem jest ten napędzający CoD'a? No wybacz ale jak zobaczyłem filmik z MW3 z multi to myślałem że (pipi)nę ze śmiechu takie to plastikowe jest. Taka grafa była fajna ale 4 lata temu.

Opublikowano

Czy da się na Steam jednocześnie coś pobierać i grać w co innego? Za każdym razem jak uruchamiam gierkę, to przerywane jest ściąganie. Gdy przy Alt+Tab próbuję ręcznie je uruchomić, to nie reaguje.

Opublikowano

Tak, choć nie defaultowo.

Odpalasz Steam, odpalasz download czego tam chcesz, odpalasz grę normalnie, pauzuje CI download, po czym w trakcie gry odpalasz Library i klikasz Unpause na downloadzie.

Bo to nie tyle co nie da się ściągać podczas grania, co odpalenie gry po prostu pauzuje download.

Opublikowano

To kolejne pytanie pseudo-techniczne - czy da się w bibliotece gier wyłączyć jakoś wyświetlanie własnych screenshotów jako tło danej gry? Mam zwyczaj robić i uploadować jedynie jakieś zabawne czy jajcarskie screeny, ale niezbyt ciekawie mi się one prezentują po kliknięciu na konkretny tytuł. ;) Tak jak normalnie są jakieś losowe zrzuty, tak od momentu wrzucenia screenshota widzę tylko swoje potworki.

Wcześniej mnie to nie raziło, ale teraz zrobiłem screena jednej postaci w Skyrim będącej swego rodzaju easter-eggiem i teraz jej morda straszy mnie przed każdym uruchomieniem gry. ;)

Gość Oran
Opublikowano

zrob innego screena :potter: bo nie mam pojęcia czy się da to wyłączyć, podejrzewam, że w .cfg jakimś na 100% tak, ale w opcjach chyba nie ma takiej możliwości.