Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Chyba to rozpracowałem - screeny wyświetlane są, jeśli na dysku znajdują się odpowiednie pliki obrazów. Nie ma to związku z tym, co się wrzuciło do clouda. Wystarczy w managerze wybrać "show on disc" i usunąć niechciane zrzuty ekranu, a z powrotem zaczną pojawiać się domyślne obrazy.

To tak w ramach ciekawostki. ;)

• Odpowiedzi 8,9 tys.
  • Wyświetleń 704,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• No pewnie, bierz. Steam jest mega żeby popróbować masę różnych gier. Albo kupować i nigdy nawet nie odpalić. Robię tak od lat, bardzo polecam.

• Nie będziesz mi mówił co mam robić. Z(pipi)ane, nielogiczne rozwiązanie. Rynek zablokowany ale już 200E z portfela można wywalić i porozsyłać gifty. Typowe, wybiórcze , upierdliwe działanie. No ale za

• W sumie kupowałem kumplowi gifta, ale jak sobie przypomniałem, że nie masz gdzie mieszkać, to coś mnie za serce chwyciło.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Orcs Must Die w promocji -75%. Było wiele razy, ale gra na tyle niepozorna, że pewnie nie każdy to kupił. Sam wziąłem to dopiero przy n-tej promocji i nie żałuję ani złotówki. Ba, uważam, że gierka warta jest o wiele więcej. Zręcznościówka + coś w stylu tower defense. Frajda pierwszorzędna.

Opublikowano

Ja dałem full price swego czasu i tez nie żałuję ;)

Ofc moje szczeście... 3 dni później byłą promocja -50% xD

Opublikowano

Dzieki, trafilo mi sie na dobry klucz!

Dodatkowe DLC jakie mialem razem z kluczem:

Advanced Technology Pack

Elite Gear Pack

Opublikowano

biblioteka->gry-> aktywuj kod ?

Opublikowano

Jak ktos ma na zbyciu cd keya do bety dota 2, to bardzo chetnie bym przyjal :< email farmeros666@yahoo.pl <ok>

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Post dotyczący tego co robi Steam (wg GOG.com) więc rzucam tutaj:

Topic:

Czy te wszystkie sale (summer, winter, weekend deal etc) szkodzą graczom czy nie?

http://www.steamgifts.com/forum/xTGOU/gog-heavy-steam-discounts-are-bad-for-gamers

http://www.rockpapershotgun.com/2012/04/06/gog-talks-preserving-value-of-games-slow-death-of-drm/#more-102864

Jak ktoś ma ochotę, to zapraszam na odrobinkę lektury ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Space Marine w DailyDeal za 7 ojro, czyli ~30zł. Dobry deal!

Opublikowano

Pomyłka mała, ale przy okazji pytanko: jak wyglądają płatności na Steamie. Tzn. bezpośrednio po zakupie ściąga się gra i należności, czy aby ściągnąć tytuł należy poczekać na zaksięgowanie pieniędzy?

Edytowane przez famas_kg

Opublikowano

Pomyłka mała, ale przy okazji pytanko: jak wyglądają płatności na Steamie. Tzn. bezpośrednio po zakupie ściąga się gra i należności, czy aby ściągnąć tytuł należy poczekać na zaksięgowanie pieniędzy?

Jak płacisz kartą albo paypalem to księguje się od razu, innych sposobów nie probowalem (o ile są inne?)

Gre masz w bibliotece do sciagniecia sekundy po wpłacie.

Edytowane przez scuff

Opublikowano

Jak płacisz kartą albo paypalem to księguje się od razu, innych sposobów nie probowalem (o ile są inne?)

Sa inne, chocby ten http://www.paysafecard.com/pl/pl-paysafecard . Dobry sposob dla ludzi bez pp i karty do platnosci w necie.

Kupujesz doladowanie i wbijasz kod przy zakupie na steamie.

Opublikowano

Proponuję zainteresować się dzisiejszą ofertą daily Transformers War for Cybertron za 5€. Czaiłem się na tę gierkę już od dłuższego czasu i się nie zawiodłem. Wręcz przeciwnie, całość jest ciekawsza niż przypuszczałem. Z jednej strony klasyczny shooter TPP bez popularnego dziś przylegania do osłon czy odnawiającego się życia, a z drugiej ciekawe urozmaicenie w postaci transformacji i wykorzystujących ten patent map. Przeszedłem póki co dwa chaptery, których w sumie jest 14 i każdy zajął mi około godziny. Tym samym nie jest to kolejna szczelanka z kampanią na 4h. W dodatku całość jest bardzo efektowna i ładnie animowana (np. walka w powietrzu i niszczenie dużego okrętu kosmicznego z zewnątrz, potem wlot do jego wnętrza i wysadzenie od środka a następnie dynamiczna ucieczka z rozlatującego się kadłuba - wszystko w czasie rzeczywistym). No i osobom wychowanym na TF z pewnością niejednokrotnie pojawi się banan na twarzy, szczególnie przy okazji różnych rozmów "postaci" podczas walki.

Do tego możliwość przejścia całej kampanii w co-opie trzyosobowym, multiplayer, coś chyba w stylu hoard mode, kilka nieco odmiennych robotów do wyboru przy każdym chapterze i trochę extrasów.

Moje jedyne zastrzeżenie póki co, to grafika otoczenia, z której nierzadko ciężko rozróżnić czy strzelamy do ściany, czy przeciwnika, gdyż wszystko się zlewa. Poza tym jednak zabawa jest przednia.

http://www.gametrailers.com/video/review-transformers-war/701083

Teraz jeszcze bardziej mnie boli, że sequel, Fall of Cybertron, nie wyjdzie na PC :\

Opublikowano

Chime w daily deal za 1€. Szczerze polecam - bardzo fajne i przede wszystkim odprężające połączenie puzzli i gry muzycznej.