Voytec 2 761 Opublikowano 21 czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2012 No to ja czekam, bo nie bede kupowal teraz, skoro zaraz moze byc w przecenie i tylko bez sensu przeplace. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 21 czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2012 No to ja czekam, bo nie bede kupowal teraz, skoro zaraz moze byc w przecenie i tylko bez sensu przeplace. z moich obliczen wynika ze promocje zaczna sie za 9 dni Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 21 czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2012 A na czym owe obliczenia opierałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 651 Opublikowano 21 czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2012 Może jakaś nowa kryształowa kula. Ostatnie summer sale podobno zaczynały się w ostatni czwartek czerwca. A prawda jest taka, że jak będzie, to będzie - dowiemy się po niedziałającej stronie. Mnie jednak obecnie aż tak spieszno nie jest do kolejnych wydatków. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 21 czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2012 Couldn't put it better Tym bardziej, że nie mam nic specjalnego na oku co bym chciał wyrwać obecnie. Chyba ze dadzą Batmana ostatniego w jakiejś ładnej cenie (ale znów się z tym GfWL (pipi) )... Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 651 Opublikowano 21 czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2012 Z Batmanem bym się wstrzymał, o ile nie dadzą jakiegoś wydania zbiorczego. A tu nie widzę ani GOTY, ani DLC (wszystko N/A z jakiegoś powodu). Zresztą, sam mam jeszcze Arkham Asylum do przejścia, więc mi się nie spieszy. Ja tam też się jakoś szczególnie nie napalam tym razem. Większość tego co chciałem mam już poprzednich promocji lub daily. Teraz to co najwyżej jakieś popierdółki typu Torchlight, Ys, Legend of Grimrock, Puzzle Quest 2 (daliby to wreszcie do wyprzedaży...) itp. Sins of a Solar Empire Rebellion raczej obniżki nie dostanie świeżo po premierze. Nie pogardzę natomiast jakimiś konkursami, jak ostatnio. Tj. achievement hunt, czy coś w tym stylu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 21 czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2012 Ja w zasadzie tylko na tego Splintera czekam. Fajnie jakby jeszcze coopowe DLC dali w cene Bylby ktos chetny do ogrania coopa? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 21 czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2012 Ja nigdy nie trafiłem na żadnego partnera do co-opa w tym (gre wyrwałem jakoś rok temu i obecnie (pipi) z niej pamiętam xD) Te challenge potem były trudniejsze niż sama campania z tego co kojarze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 21 czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2012 A ktoś z Państwa ma ochotę na co-op'a w Portal 2? Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 644 Opublikowano 22 czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2012 Stona wspomniał o achievement hunt-ach, właśnie ciekawi mnie czy będzie w tym roku, jak dobrze pamiętam rok temu summer sale miało, 2 lata temu nie...trzeba będzie znowu pościągać cs-a,dod, killing floor inne takie duperele co zazwyczaj miały te achviementy nadzieja ze jakieś dobre daily przeceny dostana gry typu Skyrim, Anno 2070, Saints Row 3, Tropico 4 a nie same bardzo stare albo indie gierki dzisiaj wziąłem samego Deus ex: HR za 7.49$ Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 22 czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2012 Żeby się taki Skyrim opłacał musiał by dostać minimum 66% off. Szczerze wątpię. 50% to będzie MAX. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gattz 217 Opublikowano 22 czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2012 skyrima w polsce zdaje sie nie ma na steam? Cytuj Odnośnik do komentarza
django 549 Opublikowano 22 czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2012 A na czym owe obliczenia opierałeś? Zawsze chyba bylo na przelomie miesiecy? Wiec ziomek zle nie strzela. skyrima w polsce zdaje sie nie ma na steam? Nie ma. CHYBA, ze ktos ma znajomka za granica to moze nam giftnac a kase sie odda paypalem. Zawsze jakis sposob. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 22 czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2012 Deus Ex Collection za 13,74 euro: http://store.steampowered.com/sub/15147/?snr=1_4_4__40 Opłaca się kupować i to bardzo choćby dla samego Human Revolution z Missing Linkiem. Już o genialnej jedynce nie wspominając. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 26 czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2012 Jak wygladaja na Steamie te Summer Sales? Jest X gier na jakis czas w promocji czy akcja trwa przez kilka dni i codziennie jest inna gra w przecenie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 26 czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2012 Event trwa np 2 tygodnie. Codziennie o godzinie 19:00 zaczyna się "nowy dzień". Codziennie na sale ląduje około 15 tytułów w różnych przecenach, nie ma stałej wartości. Nowości jak Max Payne 3 moga dostać 25% a taki Deus Ex: HR może mieć 75%. Dodatkowo przez cały event są inne sale "w tle" które nie są aż tak mocne. Np Valve Bundle, Bethesda BUndle etc. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 26 czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2012 O to zajefajnie. Licze tylko na tego Splintera ;] BTW. L.A. Noire ma -75% Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 26 czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2012 L.A Noire jest tak nudne, że nie dałem rady przejść więcej jak około połowę ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
Gattz 217 Opublikowano 26 czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2012 a ten splinter cell co mowisz ze bys za 10 euro bral to w tesco za 50 zl dzisiaj widzialem wiec niewielka roznica jesli nie dadza przeceny Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 26 czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2012 Juz bym mogl sobie i za 30 zl kupic pudelkowa wersje, ale chce ze Steama. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gattz 217 Opublikowano 26 czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2012 roger that daliby juz ten summer sale bo draznia mnie bardziej niz wizardzi z ogloszeniem landow w m13 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 26 czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2012 daliby juz ten summer sale bo draznia mnie bardziej niz wizardzi z ogloszeniem landow w m13 LAWL xD Się słabo znam, ale podejrzewam, ze Magic dostaje jakieś zmiany w systemie resource? A dwa: @Voytec Jest coś takiego "magicznego" że się woli Steam wersję niż jakiś tam box, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 26 czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2012 daliby juz ten summer sale bo draznia mnie bardziej niz wizardzi z ogloszeniem landow w m13 LAWL xD Się słabo znam, ale podejrzewam, ze Magic dostaje jakieś zmiany w systemie resource? A dwa: @Voytec Jest coś takiego "magicznego" że się woli Steam wersję niż jakiś tam box, nie? Achivy, zawsze mam swoja kopie na serwerach, sciaga sie z maksymalna predkoscia. Ogrywam na PC exy z X360 i Steam bardzo mi w tym pomaga. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gattz 217 Opublikowano 26 czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2012 tia to cos magicznego ze jak mi sie chata spali to nie musze plyt ratowac xD a w mtg to ludzie wrozyli z fusow czy wymysla jakies nowe landy czy przedrukuja juz istniejace a jesli tak to ktore i tak prawie miesiac na nowo z kazda ogloszona karta az do wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 26 czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2012 Juz bym mogl sobie i za 30 zl kupic pudelkowa wersje, ale chce ze Steama. Ostatnio kupiłem Might&Magic: Clash of Heroes w serii UbisoftExclusive (w pudełku) i w środku był kod na wersje ze Steama, więc może w przypadku Conviction też tak jest. P.S. A co do CoH to nie dość, że kupiłem taniej niż w promocji na steamie, to jeszcze gratis dostałem kod na DLC . Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi