Gość szpic Opublikowano 12 lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2012 warto czekac na przeceny gier valve - 75% ? jest jakas szansa na to czy brac jak jest -50% ? baaardzo napalilem sie na orange boxa i w sumie moglbym kupic za te 7E ale zdaje mi sie, ze na wielkanoc bylo taniej na wielkanoc czesto w w nagrodach byl orange box. Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 647 Opublikowano 12 lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2012 Orange Box na 99,9% będzie taniej w którymś daily. Kazuun, gdzie Ty widzisz coś niedostępnego? Może bug strony chwilowy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 12 lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2012 Kazuun, gdzie Ty widzisz coś niedostępnego? Może bug strony chwilowy? Chyba tak, bo stronka się ładowała dobre 2 minuty. Potem miałem siatkę z 9 pól ale jeden tytuł był "We are sorry. This game is unavaiable in your region." Teraz to zniknęło i mam 9x normalne gra. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 12 lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2012 Ciekawe co bedzie mozna zgarnac za te odznaki. A co sie tyczy tego DLC do Killing Floor z zeszlorocznego Summer Sale to chodzilo mi o Steampunk Skin pack do KF,ktorego mozna bylo zgarnac za te znaczki co byly. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 12 lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2012 A co sie tyczy tego DLC do Killing Floor z zeszlorocznego Summer Sale to chodzilo mi o Steampunk Skin pack do KF,ktorego mozna bylo zgarnac za te znaczki co byly. Ale to KF, a nie TF2 ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 12 lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2012 Do TF2 były okularki. Pamiętam jak ludzie się pytali skąd je mamy z bratem. Nie wiem w jaskini spali przez okres Steam Sale czy jak Cytuj Odnośnik do komentarza
Gattz 217 Opublikowano 12 lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2012 czasem daja do jakis gier czy dlc bonusowy item do tf2 jako gratis. zrobilem pillar of community badge i nie widze z tego jakies nagrody. zobaczymy jak z tej summer sale Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 12 lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2012 (edytowane) W steamie (w programie, nie na stronce) macie dostęp do steam badge? Bo u mnie w profilu dalej tego nie widzę. P.S. Całe szczęście (dla mojego porfela) dzisiaj w promocji nic ciekawego (IMO). Edytowane 12 lipca 2012 przez MBeniek Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 12 lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 lipca 2012 W steamie (w programie, nie na stronce) macie dostęp do steam badge? Bo u mnie w profilu dalej tego nie widzę. Tak. Zawsze oglądam steam przez clienta, nigdy przez stronke. Cytuj Odnośnik do komentarza
Owiec 281 Opublikowano 13 lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 lipca 2012 Nie wiedzialem czemu sie tak podniecacie tym Sale, ale jak patrze na ceny za niektore pozycje to ;o Przeca niektore sa jak za darmo, szkoda ze na konsolach nie ma czegos takiego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gattz 217 Opublikowano 13 lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 lipca 2012 blogoslawieni ci co nie widzieli a uwierzyli pod wzgledem samego sale to fajnie rozwineli. flash sale i community choice obok normalnych daily i packow sa fajne. ale pod wzgledem summer camp to krok wstecz. brakuje mi tych zadan. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 13 lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 lipca 2012 blogoslawieni ci co nie widzieli a uwierzyli pod wzgledem samego sale to fajnie rozwineli. flash sale i community choice obok normalnych daily i packow sa fajne. ale pod wzgledem summer camp to krok wstecz. brakuje mi tych zadan. brakuje prezentów i darmowych gierek z wiosennej Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 643 Opublikowano 13 lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 lipca 2012 Jakie co-op gry proponujecie, bo z checia bym pogral tak jak robilismy zbiorki na l4d Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 13 lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 lipca 2012 @Gattzu Ponoć coś ma być......... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gattz 217 Opublikowano 13 lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 lipca 2012 lvl 1 summer camp badge wbity i nadal nie widze nagrody. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 13 lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 lipca 2012 Miałem na myśli, że mają wprowadzić inne activity do robienia. Za badge nie ma nic być, poza e-peenem, z tego co ludzie piszą w necie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Accoun 252 Opublikowano 13 lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 lipca 2012 Nie byłem jakiś czas na Steamie, a tu sale: 1. Jest coś w stylu świątecznego achievment huntingu za jakieś rzeczy, czy same przeceny tylko są? 2. Te Steam Badges to można gdzieś zobaczyć, co jest do zrobienia? W profilu mam tylko te, co już mam. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubicz 187 Opublikowano 13 lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 lipca 2012 (edytowane) http://steamcommunit...d/accoun/badges Innych zadan jeszcze nie ujawnili. Edytowane 13 lipca 2012 przez kubicz Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 647 Opublikowano 13 lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 lipca 2012 (edytowane) Są przeceny, głosowania i jakieś achievementy, za które póki co nic nie ma. Szczegóły odznak możesz sprawdzić w profilu klikając na "View all badges" Albo ujawnią coś w późniejszym terminie, albo zrezygnowali z achievementów w grach, biorąc pod uwagę jakie przekręty miały miejsce ostatnio, a także, że nie wszystkie gierki są dostępne we wszystkich regionach świata (np. Rusty Hearts trzeba było ręcznie instalować, by zaliczyć achieve'a zimą). Pierwsza kasa już wydana... - skusiłem się na Ys. Cicho liczę, że ten drugi też będzie nieco taniej. Przy okazji, orientuje się ktoś o co biega z Puzzle Quest 2? Nigdy nie widziałem tej gry w żadnej promocji, choćby -25%. Wiem, że była jakaś kilka lat temu, ale w ostatnich większych summer/winter/holiday sale nigdy. Edytowane 13 lipca 2012 przez Suavek Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 13 lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 lipca 2012 Mamy tutaj kogoś kto grywa lub ma zamiar pograc w Gotham City Impostors w razie jakiegoś sale na ten tytuł? Cytuj Odnośnik do komentarza
art100 30 Opublikowano 13 lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 lipca 2012 Ja dzisiaj łyknąłem Trine, Trine 2 oraz Darksiders. BTW. Steam przez Androida zmienił mi w "dużym" steamie płatność z PP na karte kredytową. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 13 lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 lipca 2012 dzisiaj znow nic ciekawego poprzednie wyprzedaze byly duzo lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 647 Opublikowano 13 lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 lipca 2012 poprzednie wyprzedaze byly duzo lepszeTo samo mówiliście przy okazji poprzednich wyprzedaży. Niemniej jednak faktycznie dziś "główne danie" raczej meh. Ciekawsze rzeczy pojawiają się w tych Flash Sales. Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 643 Opublikowano 13 lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 lipca 2012 A moze Payday? bysmy pograli tak jak rok temu w L4D, co wieczor zbieralismy ekipe Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 647 Opublikowano 14 lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2012 Ktoś poza mną czaił się na Ys. Origin jest właśnie we "Flashu" za 6,4€ przez następne 6 godzin, przecenione o 60%. Pograłem troszkę wczoraj w Oath (-66%) i bardzo przyjemnie się zapowiada. Taki Hack'n'Slash-JRPG. Najbardziej mnie cieszy, że chodzi płynnie i wygląda zaskakująco ładnie na dość wiekowym już laptopie - a akurat takiej gierki na niego szukałem, do pogrania w wyrku na klawiaturze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi