Paliodor 1 761 Opublikowano 2 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2012 Chodzi o to, że "wypożyczasz" te gry, a nie kupujesz na własność. No ale skoro w UE to tak nie działa więc git. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 2 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2012 Tam było coś o wykluczeniu pozwów zbiorowych a umożliwieniu pozwów jednostkowych (czy coś takiego). Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 2 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2012 (edytowane) Tam było coś o wykluczeniu pozwów zbiorowych a umożliwieniu pozwów jednostkowych (czy coś takiego). Zawsze były możliwe, ale teraz są jedyną opcją. I nie wiem skąd wytrzasnęliście to "wypożyczanie". Edytowane 2 sierpnia 2012 przez Hela Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 2 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2012 Prawdopodobnie z TERMSów które wyskakują przed instalacją każdej gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 2 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2012 Jak robiłem wczoraj reinstalke Steama i Killing Floor to wyskoczyła nowa umowa i pisało wyraźnie,że tylko wypożyczasz tą grę... Cytuj Odnośnik do komentarza
Fenikz 89 Opublikowano 3 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2012 na allegro znalazłem tanią ofertę Skyrim: http://allegro.pl/the-elder-scrolls-v-5-skyrim-klucz-steam-24-7-i2516966696.html tylko że to są wersje rosyjskie... czy ktoś się tu orientuje jak tu wygląda zmiana języka? chodzi mi o to, czy nie muszę na lewo ściągać gdzieś spolszczeń Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 3 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2012 chodzi mi o to, czy nie muszę na lewo ściągać gdzieś spolszczeń Skoro muszą CI wysyłac instrukcję, to oznacza, ze jest to niespecjalnie officjalna metoda więc tak - prawdopodobnie trza się będzie yebać z plikami, i ściąganiem tego i tamtego - jak przy każdej wersji RUS/PL only ;p 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 647 Opublikowano 3 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2012 http://www.greenmangaming.com/s/pl/en/pc/games/racing/death-rally/ Huh... wymaga Steama, ale na Steam gry nie widać. Niemniej jednak dziś ma być premiera, więc może się pojawi za kilka godzin. Kusi zakup. Do oryginału mam naprawdę ogromny sentyment, a i o tej czytałem sporo dobrego (pomijając pay-to-win czy tam pay-to-play). Jeśli da się przypisać któryś z tych kuponów 20% na już obniżone 15% to pewnie się wyjątkowo skuszę bez czekania na obniżki. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubicz 187 Opublikowano 3 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2012 http://www.greenmang...ng/death-rally/ Huh... wymaga Steama, ale na Steam gry nie widać. Niemniej jednak dziś ma być premiera, więc może się pojawi za kilka godzin. Kusi zakup. Do oryginału mam naprawdę ogromny sentyment, a i o tej czytałem sporo dobrego (pomijając pay-to-win czy tam pay-to-play). Jeśli da się przypisać któryś z tych kuponów 20% na już obniżone 15% to pewnie się wyjątkowo skuszę bez czekania na obniżki. A te kupony nie byly tylko do 1 sierpnia? Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 647 Opublikowano 3 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2012 Tak, właśnie przed momentem to dopiero zauważyłem. ;> No trudno. Ciekawe czy będą achievementy w DR jakieś ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 3 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2012 Tytuł mi nic nie mówi, ale wygląda to na coś ala Micromachines pod względem rozgrywki. True? Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 647 Opublikowano 3 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2012 Micromashines + broń maszynowa, miny, kolce, sabotaż i okazyjne pozostawianie krwawych śladów po przejechanym przechodniu. Oryginał przystosowany do działania na współczesnych systemach operacyjnych jest dostępny za darmo (legalnie) - http://www.joystiq.com/game/death-rally/download/death-rally-for-windows-full-game/ Jeśli nie grałeś, to szczerze polecam. Zabawa przednia nawet po tylu latach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 3 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2012 chodzi mi o to, czy nie muszę na lewo ściągać gdzieś spolszczeń Skoro muszą CI wysyłac instrukcję, to oznacza, ze jest to niespecjalnie officjalna metoda więc tak - prawdopodobnie trza się będzie yebać z plikami, i ściąganiem tego i tamtego - jak przy każdej wersji RUS/PL only ;p polonizacja skyrima to skopiowanie 4 plików nic wiecej ( a wlasciwie podmiana) Cytuj Odnośnik do komentarza
art100 30 Opublikowano 3 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2012 (edytowane) Chodzi o to, że "wypożyczasz" te gry, a nie kupujesz na własność. No ale skoro w UE to tak nie działa więc git. To jak sobie kupiłem płytkę z grą rejestrowną na stima to też ją tylko wypożyczyłem? na allegro znalazłem tanią ofertę Skyrim: http://allegro.pl/th...2516966696.html tylko że to są wersje rosyjskie... czy ktoś się tu orientuje jak tu wygląda zmiana języka? chodzi mi o to, czy nie muszę na lewo ściągać gdzieś spolszczeń Nie bawiłbym się w takie "promocje" ze względu na kombinowanie z językiem a i pewnie będziesz musiał używać jakiegoś dziwnego proxy do połączenia się z steamem. Tytuł mi nic nie mówi, ale wygląda to na coś ala Micromachines pod względem rozgrywki. True? Micromachines to klasyka, Death Rally jest podobne ale tak jak napisał Suavek warto zagrać w oryginał - gra jest bardzo wciągająca, najlepiej multi z kolegą obok... Edytowane 3 sierpnia 2012 przez art100 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 3 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2012 @art100 Z tego co kojarzę, to "wypożyczanie" gier było zawsze - bez względu na sposób ich nabycia (digital czy box). A po co mu proxy do aktywacji tego Skyrima? Przecież mógł mu kolega w Rosji kupić i dac jako gift. Żadne proxy nie są potrzebne. Po prostu będzie miał wersję ruską i ewentualne problemy z patchami/DLC. Multi z kolega obok.... przy jednym PC? Nope, sorry - skończyłem z tym odkąd mam w domu coś takiego jak Internet Cytuj Odnośnik do komentarza
kubicz 187 Opublikowano 3 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2012 A po co mu proxy do aktywacji tego Skyrima? Przecież mógł mu kolega w Rosji kupić i dac jako gift. Żadne proxy nie są potrzebne. Po prostu będzie miał wersję ruską i ewentualne problemy z patchami/DLC. Bo gosc sprzedaje klucze a nie gifty. ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
BartIrlandia 2 Opublikowano 3 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2012 A ja sie tak zastawiam nad tym Quakecon Bundle... Niby 78% sie oszczedza - gry za 338euro za 99 e Oplaca sie? :> Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 3 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2012 Coś tego Quakecon bundle'a nie chce wyszukać w Steamie też tak macie? Cytuj Odnośnik do komentarza
BartIrlandia 2 Opublikowano 3 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2012 (edytowane) U mnie duzy jest duzy jasny baner pomiedzy paskiem nawigacji a tym menu gdzie pokazuja obecne promocje :> nie da sie nie zauwazyc - sklep odwiedzany z Irlandii Edytowane 3 sierpnia 2012 przez BartIrlandia Cytuj Odnośnik do komentarza
kubicz 187 Opublikowano 3 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2012 U nas tego nie ma. Pewnie dlatego, ze pack zawiera gry niedostepne w naszym regionie (-> Rage). Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 647 Opublikowano 3 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2012 Włączyłem Death Rally i... wsiąkłem na kilka godzin przechodząc sporą część gry. Ciężko to opisać, ale z jednej strony NIE jest to już ten sam Death Rally co dawniej, a z drugiej strony gra wciąga równie mocno i sprawia niemałą frajdę. Troszkę zmian w rozgrywce spowodowało, że idealnie nadaje się ona zarówno na krótkie jak i długie posiedzenia. Różne rodzaje broni, odblokowywane dodatki do wozu, achievementy, challenges itp. Czuć jednak, że to gra z iOS. Także nie ustrzegła się ona pewnych baboli - np. u mnie są problemy z fullscreenem i po każdym uruchomieniu muszę się babrać z opcjami. Także sterowanie troszkę koślawe, a same wozy bardziej pływają niż jeżdża. Multi nie udało mi się uruchomić - co chwila gracze wchodzą i wychodzą do wyścigu i nic nawet zacząć nie można. Osobiście wziąłem gierkę za posiadany kredyt na Green Man Gaming. Szczerze polecam osobom, którym podobała się idea oryginału. Pozostałych natomiast zachęcam do wzięcia przy okazji jakiejś promocji. Cytuj Odnośnik do komentarza
art100 30 Opublikowano 4 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2012 @art100 Multi z kolega obok.... przy jednym PC? Nope, sorry - skończyłem z tym odkąd mam w domu coś takiego jak Internet Ehh.... pokolenie nolife'ów kiedyś to się grało.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 4 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2012 Kiedyś jak najbardziej - lecz ściskanie się we 2 (lub więcej) przy jednej klawie nigdy nie było wygodne 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 4 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2012 Heroes 3 pokazało, że i na jednym pc i jednej klawie da się świetnie pograć więc nie bluźnij 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 647 Opublikowano 4 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2012 (edytowane) Kiedyś jak najbardziej - lecz ściskanie się we 2 (lub więcej) przy jednej klawie nigdy nie było wygodne Tja, bo przecież wspólna zabawa przy piwku i w przyjaznym gronie, nawet jeśli w lekkiej ciasnocie, to przeżytek. Teraz hardkory grają "wygodnie" z headsetami na łbach, w samotności przez internety z kompletnymi nieznajomymi, bądź też "znajomymi", których nigdy na oczy nie widzieli. Teraz czuję się staro... Edytowane 4 sierpnia 2012 przez Suavek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi