shinobi 1 Opublikowano 21 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2012 (edytowane) No to maszyna nie wyrabia i się dusi, bo nikt ze znajomych na to nie narzekał, a kilku gra na max detalach. Zaczekam do podciągnięcia sprzętu stosownie do wymagań GtaV kiedy już wyjdzie. Pomimo tego i tak sterowanie zawodzi. Nie da się skonfigurować wszystkich klawiszy odpowiadających za wyjmowanie komórki/broni, nawet ustawić czułości myszy. Także cały ten parkour jest typowo oskryptowany. Nie można skoczyć w momencie w którym by się chciało. Bohater wspina się na krawędzie które wydają się być poza zasięgiem, wbiegając po ścianie jak spider-man, a nie może przeskoczyć ogrodzenia sięgającego mu do kolan, bo nie ma odpowiedniej ikonki. Gdyby te elementy dopracowano, grą naprawdę byłbym zachwycony bardziej niż GtaIV, bo klimat i design Hong Kongu trzyma poziom i według mnie prezentuje się lepiej od jednolitego Liberty City z Gta. Jakby jeszcze więcej było tych wąskich alejek, gdzie parkour miałby większe zastosowanie, to poruszanie na piechotę byłoby czystą przyjemnością. Edytowane 21 sierpnia 2012 przez shinobi Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 22 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2012 (edytowane) Uhm... ten tego.... WTF?! xD Problem rozwiązany, ale niespodzianka średnio miła xD Edytowane 22 sierpnia 2012 przez Kazuun Cytuj Odnośnik do komentarza
MrNorbi 38 Opublikowano 22 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2012 Niecałą godzinę temu Valve wydało świetną aktualizację, która z(pipi)ała CS: GO i nie można dołączyć do serwerów. Za(pipi)iście Cytuj Odnośnik do komentarza
shinobi 1 Opublikowano 22 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2012 Jesli jest, to go wybierz i Steam powinien dociagnac pliki. Jesli nie ma a wczesniej gra miala nasze napisy, to zmien jezyk w kliencie na polski. Steam (lewy gorny rog klienta) -> Settings -> Interface To się stała niespodzianka.. Uruchamiam niedawno Sleeping Dogs, wchodzę do gry i patrzę.. Wei jakoś tak narwanie się porusza, biega szybciej niż sprinter, napierdziela przeciwników jak Jet Li.. Myślę sobie "co jest grane?', fajnie to wygląda, ale jak to się stało że gra chodzi na przyspieszonych obrotach? Wchodzę do opcji z myślą że może jest taka opcja w ustawieniach (byłoby fajnie), a tam cały tekst po Polsku,. hę? Kubicz chyba miał rację, Może Steam potrzebował więcej czasu na dociągnięcie plików. Ale o co chodziło z tym przyspieszeniem? Po uruchomieniu gry ponownie, chodzi już normalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 044 Opublikowano 22 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2012 Niecałą godzinę temu Valve wydało świetną aktualizację, która z(pipi)ała CS: GO i nie można dołączyć do serwerów. Za(pipi)iście chyba u ciebie.ja przed chwilą normalnie grałem Cytuj Odnośnik do komentarza
MysteryGaz 26 Opublikowano 28 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2012 (edytowane) Pewnie steam wysyłał to masowo i każdy to dostał no ale w razie czego to - dostałem wczoraj od valve zniżkę -75% na Portala 2, jako, że grę już dawno mam, kod nie jest mi specjalnie potrzebny i mogę się z kimś "wymienić", tzn. mam nadzieje, że przez ten system da się po prostu podarować, nie biorąc nic w zamian ^. Chętnego zapraszam na PW, kod ważny do 30 sierpnia. Edytowane 28 sierpnia 2012 przez MysteryGaz Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 28 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2012 Kod był wysłany do każdego kto MIAŁ KUPIONEGO Portala 2. Cytuj Odnośnik do komentarza
marjano 161 Opublikowano 28 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2012 lol, oddam za darmo jakby ktos potrzebowal Cytuj Odnośnik do komentarza
BartIrlandia 2 Opublikowano 28 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2012 (edytowane) Virtua Tennis 4 za 4.99 kto ma pada - must have! Edytowane 28 sierpnia 2012 przez BartIrlandia Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 28 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2012 Gotham City Impostors przejdzie w model F2P - źródło W spoilerze trailer jakby ktoś nie wiedział o jaką grę chodzi: http://www.youtube.com/watch?v=X6cUiDyo86s Cytuj Odnośnik do komentarza
Dante 429 Opublikowano 28 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2012 Wielkie fucki dla nich i nie kupuję gierek tego typu. Nawet jak było płatne to pełno mikropłatności. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 28 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2012 Wielkie fucki dla nich i nie kupuję gierek tego typu. Nawet jak było płatne to pełno mikropłatności. To po co kupowałeś, skoro nie pasuje CI taki model? To jak kupić malucha i narzekać zdziwionym, że Mercedes obok jest szybszy. Jak to się mawia - "Widziały gały co brały". Cytuj Odnośnik do komentarza
Dante 429 Opublikowano 28 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2012 Jak kupowałem nie było jeszcze dlc i wszelkiej maści płatności. Dopiero po jakimś czasie (gdy się okazało, że mało kto kupił) nawrzucali tego. 15$ poszło w błoto. Cytuj Odnośnik do komentarza
BartIrlandia 2 Opublikowano 30 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2012 The Darkness II - 75% w promocji weekendowej. Kto jeszcze nie gral polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Wściekły Pies Opublikowano 30 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2012 http://steamcommunity.com/greenlight/?snr=1_4_4__118 ruszył czyściec dla Indiegame. Cytuj Odnośnik do komentarza
django 549 Opublikowano 31 sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2012 http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=93028865 awwww yeah Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 3 września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 września 2012 Legenderany fanowski remake HL nadchodzi: http://blackmesasource.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza
BartIrlandia 2 Opublikowano 4 września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 września 2012 Mam pytanie: kupilem na jednej z polskich stron klucz do Skyrima, i wyskakuje mi ze to dziadostwo ma jakąś blokadę regionalną. Da się to jakoś ominąć? Czy moze wystarczy ze ktos z Polski aktywuje mi klucz a sciagnac juz bede mogl normalnie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 605 Opublikowano 4 września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 września 2012 CENEGA! http://www.youtube.com/watch?v=y8Kyi0WNg40 Dałeś się zrobić w jajo. Cytuj Odnośnik do komentarza
BartIrlandia 2 Opublikowano 4 września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 września 2012 dobra dobra poczekam na druga opinie ruskie wersje aktywuja jakos to co polskiej sie nie da? Cytuj Odnośnik do komentarza
kubicz 187 Opublikowano 5 września 2012 Udostępnij Opublikowano 5 września 2012 Mam pytanie: kupilem na jednej z polskich stron klucz do Skyrima, i wyskakuje mi ze to dziadostwo ma jakąś blokadę regionalną. Da się to jakoś ominąć? Czy moze wystarczy ze ktos z Polski aktywuje mi klucz a sciagnac juz bede mogl normalnie? Mozesz pobawic sie vpn i zmienic ip na polskie lub ktos z Polski musi Ci aktywowac gre. Potem mozesz juz bez problemu sciagnac ja na dysk. Dla zasady przypomne, ze Steam nie lubi zabaw z vpn i zawsze istnieje szansa, ze Ci usunie gre z konta. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 5 września 2012 Udostępnij Opublikowano 5 września 2012 Skoro wiadomo że polski Skyrim, rosyjski Skyrim oraz Skyrim dla reszty świata to trzy różne wersje gry to po jaką cholerę kupować grę spoza swojego regionu, kiedy wiadomo, że bankowo będą problemy z tym? Cytuj Odnośnik do komentarza
BartIrlandia 2 Opublikowano 5 września 2012 Udostępnij Opublikowano 5 września 2012 no akurat ja nie wiedziałem przeciez bym nie kupil jak bym wiedzial. Na stronie zero ostrzezenia. Ehh mam nadzieje ze bedzie gierka działac jak aktywuje mi ja ktos w Polsce Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 647 Opublikowano 5 września 2012 Udostępnij Opublikowano 5 września 2012 (edytowane) If it works - break it! Najwyraźniej nowe motto Valve... Po tych wszystkich zmianach gdzie mogę ustawić aby w Community nie wyświetlało mi każdego gównianego screena dodanego przez moich "znajomych", a co najwyżej normalną aktywność w formie tekstowej? I nie, nie chodzi mi o całkowite wyłączenie info o opublikowanym screenshocie, a jedynie ich wyświetlanie, bo teraz muszę przewijać stertę grafik za każdym razem gdy ktoś przesadzi z F12... Swoją drogą, co to się dzieje z tymi wszystkimi portalami, programami, usługami, twarzoksiążkami i innymi internetowymi bzdurami, że wszystko teraz zmienia design na oczo(pipi)ne grafiki i gigantyczne obramowania z koniecznością przewijania wszystkiego w dół? Normalne przejrzyste i wygodne rozpiski i linki nie są już trendy, czy jak? Edytowane 5 września 2012 przez Suavek Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 5 września 2012 Udostępnij Opublikowano 5 września 2012 no akurat ja nie wiedziałem przeciez bym nie kupil jak bym wiedzial. Na stronie zero ostrzezenia. Ehh mam nadzieje ze bedzie gierka działac jak aktywuje mi ja ktos w Polsce Gdzie mieszkasz? Wyspy? Bo osobiście nie jestem pewien, czy Ci ktoś tego "aktywowanego w Polsce" Skyrima nie zabierze jeżeli nie będziesz grał z polskim IP. Ostatnio były zmiany odnośnie Europa wschodnia vs reszta świata pod względem Giftów i aktywacji Keyów (blokady etc). Nie wiem jak to się ma obecnie. Dwa: na przyszłość pamiętaj: Każda gra Bethesdy i od Cenegi jest "u(pipi)ona" pod względem wydawnictwa więc jak chcesz mieć spokój - kupuj u siebie (aka tam gdzie grasz), bo to jest wysiłek nie wart zachodu. If it works - break it! .... Hmm, mnie w(pipi)ia w tym Community to, że jak mi 10 różnych osób walnie nowe Screeny to muszę całe obrazki przewijać. Chciał bym by było po prostu "Suavek dodał screen" i jeżeli chcę go obejrzeć to klikam w tytuł tego "newsa" i mi się rozwija okienko do takiej formy jak jest teraz obecnie. W ten sposób mam wszystkie 10 osób na raz an ekranie i łatwiejszy dostęp do screenów tych ostatnich. Bo rozumiem, że TEGO się nie da chyba zmienić, nie? A co do trendów. Zobacz ile osób kocha fejsa etc. To wyraźny wzór naśladowany w tym przypadku, ale jako, że Steam jest raczej platformą do grania i kupowania gier głównie, a nie skupia się na cechach społecznościowych to one i ich design ciutkę kuleją. Ale i tak imho jest to krok w dobrą stronę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi