Opublikowano 21 listopada 201212 l @Suavek Batman nie kosztuje przypadkiem 16e? wiec styknie Ci te -66% ;p Poza tym, gierka warta imho nawet i full price @Voytec Jak pisali - poczekaj. Ja kcem FTL
Opublikowano 21 listopada 201212 l Batman AC GOTY kosztuje 21 euro. Póki co jest przeceniony o połowę. A prawdę mówiąc nawet jedynki jeszcze nie przeszedłem, więc aż tak mi się nie spieszy - poczekam na 75%. ;p FTL możesz kupić za 10$ na oficjalnej stronie gry, gdzie dostaniesz zarówno wersję DRM-Free, jak i klucz Steam. Bez promocji co prawda, ale imo najkorzystniejsza oferta, dopóki gra nie trafi do bundla jakiegoś. Edytowane 21 listopada 201212 l przez Suavek
Opublikowano 21 listopada 201212 l Hmm, to musiała być jakaś zniżka w chwili premiery tej wersji gry, bo ja swoją kopię dorwałem za jakieś 15 czy tam 16 euro z tego co kojarzę. My bad.
Opublikowano 21 listopada 201212 l Ja chce dark souls na przynajmniej -50%,jak bedzie wiecej to sie zesram.
Opublikowano 21 listopada 201212 l Natural Selection -50% Hotline Miami -50% Fallout NV+DLC -75% Chivalry -50% Torchlight II -50% Na nic więcej nie czekam i nawet nie dam się na nic naciągnąć. Jak to teraz nie siądzie to poczekam do świątecznej, bo dopiero wtedy będzie można się obłowić.
Opublikowano 21 listopada 201212 l Uwaga, KOTOR 2 za 2.5 euro przez najblizsze 7h 26min EDIT Tak swoja droga ktos z foruma moglby mi kupic i przeslac gifta z KOTOREM 2 ? Kase oczywiscie od razu przeleje (sam bym sobie kupil, ale cos mi karta nie chce zadzialac ani ze steamem ani z Pay-Palem). Bylbym wdzieczny. EDIT2 Tak btw to mam 2 gifty z Dota 2 do rozdania, wiec jesli ktos jeszcze nie ma gry a chcialby juz zagrac to niech zrobi wpis w tym temacie. Edytowane 21 listopada 201212 l przez Yabollek007
Opublikowano 21 listopada 201212 l Natural Selection -50% jesli masz na mysli te nowe to nie liczylbym na -50% ta gra miala premiere 3 tygodnie temu. ps wiesz moze jak tam z wsparciem spolecznosci w ns2? serwery pelne?
Opublikowano 22 listopada 201212 l o której zmieniają się promocje? masz licznik ile do zmiany oferty...
Opublikowano 22 listopada 201212 l no właśnie niby licznik się zresetował, ale promocje dalej są te same edit: ok chyba coś jest z(pipi)ane na steamie bo skoro oferty zmieniają sie co 24h to licznik wskazujący 24h 12min za szybko się przekręcił Edytowane 22 listopada 201212 l przez Wściekły Pies
Opublikowano 22 listopada 201212 l Ta zakładka z grami indie to też jakieś daily deale, czy też po prostu jak nazwa wskazuje gry promowane w danym dniu? Lista się zmieniła, ale ceny nieszczególnie - np. taki Recettear już wczoraj był -50% z tego co widziałem. Generalnie chyba nie ma się co nastawiać na jakieś rewelacje. Te dopiero za miesiąc, jeśli już.
Opublikowano 22 listopada 201212 l Zakładka z Indie pokazuje.... chyba co chce. BO zarówno wczoraj jak i dziś był tam FTL przeceniony o..... no właśnie - nie przeceniony wcale xD Część tytułów jest przeceniona a część nie. I z tego co widzę to jest to "stały" katalog, nic co ulega zmianie.
Opublikowano 22 listopada 201212 l Tak paczam teraz..... i faktycznie masz rację My bad, się pośpieszyłem troszkę i umknął mi "tytuł" okienka.
Opublikowano 23 listopada 201212 l Ja mam zawsze rację Z innej beczki - zauważyłem właśnie, że w kliencie Steam przy wyświetlaniu listy zniknęły mi miniaturki ikon obok nazw gierek. Gdzieś to się da przywrócić, czy to usunięte zostało z którąś aktualizacją?
Opublikowano 23 listopada 201212 l Ja mam zawsze rację Z innej beczki - zauważyłem właśnie, że w kliencie Steam przy wyświetlaniu listy zniknęły mi miniaturki ikon obok nazw gierek. Gdzieś to się da przywrócić, czy to usunięte zostało z którąś aktualizacją? Kliknij na +, ktory znajduje sie na wysokosci pierwszej gry na gorze listy i tam dodaj ptaszka do ikon.
Opublikowano 23 listopada 201212 l Obiecałem sobie poczekać na Winter Sale, ale i tak się skusiłem na uzupełnienie zaległości - wziąłem Dead Island (ze wszystkimi DLC), Rock of Ages i Audiosurf. Łącznie jakieś 11-12 euro, teraz już nic więcej nie biorę, zostawiam sobie kasę na grube zakupy za miesiąc.
Opublikowano 23 listopada 201212 l Ja chce dark souls na przynajmniej -50%,jak bedzie wiecej to sie zesram.<podaje pieluchę>http://www.amazon.com/Dark-Souls-Prepare-Online-Game/dp/B00917DBUE/ 15$, Steam & G4WL key. Do zakupu trzeba podać jakiś dowolny adres z US. Edytowane 23 listopada 201212 l przez Suavek
Opublikowano 24 listopada 201212 l Macie swojego Mark of the Ninja, -50% Chivalry i War of the Roses jednoczesnie maja sale...pytanie co lepsze. Edytowane 24 listopada 201212 l przez Velius
Opublikowano 24 listopada 201212 l Velius, najlepsze co Ci mogę "poradzić" to.... http://www.youtube.com/watch?v=73Q7FETIxZw&feature=plcp
Opublikowano 25 listopada 201212 l Orcs Must Die 2 oraz wszystkie DLC: -75% Batman Arkham City GOTY: -75% Portfel: "FFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUU..." PS. Kto nie weźmie OMD2 ten wafel.
Opublikowano 25 listopada 201212 l Orcs Must Die 2 oraz wszystkie DLC: -75% Batman Arkham City GOTY: -75% Portfel: "FFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUU..." PS. Kto nie weźmie OMD2 ten wafel. ma ktos pozyczyc kase xD ja niezdołam przelac zanim sie skonczy oferta co dodaja w goty? Bo nie wiem czy oplaca sie dokladac te 2e Edytowane 25 listopada 201212 l przez SzewczykDratewka
Opublikowano 25 listopada 201212 l Wersja GOTY od podstawowej różni się tym, że dostajesz wszystkie DLC. Sam oceń, czy chcesz dołożyć prawie 10zł za jakieś popierdółki.