Skocz do zawartości

Steam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No 15 zł różnicy by było, ale to nie mój główny powód - po prostu to jest jedyna gra którą chcę odnośnie Steam Sale, a mój Steam Wallet posiada 20 ojro zawartości - niestety tą kasa nie da się płacić na keye.pl :)

Gość suteq
Opublikowano

Łoł, dodali Anala Łejka do kart, wymagająca gierka, już nie tak łatwo coś robić gdy się ma odpaloną ją w tle. ;]

Opublikowano (edytowane)

O czym Ty mówisz :D? Zminimalizowana nie zabiera praktycznie żadnych zasobów, tylko coś długo te karty się dropią, na razie jedna w godzinę ;/.

Jeszcze chwila i dobiję do 10 ojro z tych kart. Nienawidzę Cię Gaben za to!!11

O, druga wpadła.

Edytowane przez raven_raven
Opublikowano

O czym Ty mówisz :D? Zminimalizowana nie zabiera praktycznie żadnych zasobów, tylko coś długo te karty się dropią, na razie jedna w godzinę ;/.

Jeszcze chwila i dobiję do 10 ojro z tych kart. Nienawidzę Cię Gaben za to!!11

O, druga wpadła.

złodzieju skad masz tyle kasy!

Gość suteq
Opublikowano

Ja miałem 12 ojro, ale kupiłem Witchera 2 za 6,5, a teraz mam na koncie 6,32 i zbieram na HM2. 

Opublikowano (edytowane)

Final Fantasy VII wreszcie trafiło na Steam. :) Poczekam do 19:00 czy a nuż nie dadzą chociaż -10% w ramach SSS. Tak czy inaczej, już wiem co będę przechodził po raz 235472 w najbliższym okresie...

EDIT:

Nvm... GMG ma cenę w dolarach :whistling:

EDIT2:

The Walking Dead 400 Days też jest na GMG w dolarach, jeśli ktoś szuka "taniej".

Do tego jest voucher -25% GMG10-VTTCS-VYH18 ale nie wiem czy działa akurat na te tytuły.

Edytowane przez Suavek
Gość suteq
Opublikowano (edytowane)

chyba macie duzo gier:( ja ledwo uzbieralem 5.97 ;( Btw przepłaciłes za tego wiedzmina2

Nie wydaje mnie się. 

Edytowane przez suteq
Gość suteq
Opublikowano

No i co z tego, ale musiałbym wydać kasę z konta, a tak poszła kasa z kart czyli jestem jeszcze na plus. 

Opublikowano

Mam nadzieję, że ta wyprzedaż będzie lepsza niż zimowa, która była zwyczajnymi popłuczynami.

Planuję wyrwać:

- F3 GOTY (5$)

- F:NV UE (10$)

- Dishonored/Bioshock Infinite (nie liczę na 66 ale może się uda)

- Torchlight II (liczę na 75% ale z tego co widzę najmniej było 66% czyli ok 7 dolarów, więc pewnie i tak kupię)

- CS:GO (grałem w darmowym tygodniu i było ok ale wiało starą mechaniką na nowym silniku. Jak dadzą 50% to biorę od ręki)

- Age of Empires II HD (MS pewnie nie zrobi 66% ale zawsze warto mieć nadzieję)

- System Shock 2 (75% i biorę z pocałowaniem ręki; więcej nie dam, bo mam mint boxa a cyfrową chcę tylko dla wygody działania)

- dodatki do Skyrima

a Wy na co się czaicie?

Opublikowano

Dragonborn do Skyrima

Left 4 Dead 1 i 2

The Orange Box

może AoE II HD

a reszta to może mi coś w oko wpadnie i kupię ;)

Ja miałem 12 ojro, ale kupiłem Witchera 2 za 6,5, a teraz mam na koncie 6,32 i zbieram na HM2. 

Wiesiek był za 6,5 na Steamie?

Gość suteq
Opublikowano

W2 był właśnie -66%.

A W1 pamiętam kupiłem za 2 ojro.

Ja czekam na Mirror's Edge -75% i tyle chyba. Nic ciekawego już dla mnie chyba nie ma. :(

Opublikowano (edytowane)

Ogólnie to jest niby wśród ludzi zauważane, że jeżeli gra jest na całkiem ładnym deal tuż przed Winter/Summer Sale to czesto albo się nie pojawi albo będzie ot mały deal w wysokości 30%. Więc drogi @rinzenie nie liczył bym na Dishonored zbytnio. Choć nikt nie mówi, że nie będzie - ot szanse są ciut mniejsze. Było na Daily Deal z tydzień albo dwa temu jako -50%. Po drugie, taniej je dorwać w Polsce normalnie niż na Steam.

Na co czekam? Hmm:

Skyrim: Legendary

Tom Clancy's Ghost Recon Future Soldier

To co bym jeszcze chciał to nowsze release ala Gunpoint i Magic 2014 więc na ich sale nie liczę nawet.

No i standardowo jak każdy Steamowiec "Ooo, nie czekałem na to ale fajny deal to wezmę" :P

Edytowane przez Kazuun