Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

jako ze dust dzisiaj byl przeceniony i kupily mi go karty za afczenie to czekam tylko na Ys 1+2

reszta obnizek mi lotto wiec tez bym wolal by byl to jakis event z wykonywaniem czegos w roznych grach jak kiedys

• Odpowiedzi 8,9 tys.
  • Wyświetleń 704 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• No pewnie, bierz. Steam jest mega żeby popróbować masę różnych gier. Albo kupować i nigdy nawet nie odpalić. Robię tak od lat, bardzo polecam.

• Nie będziesz mi mówił co mam robić. Z(pipi)ane, nielogiczne rozwiązanie. Rynek zablokowany ale już 200E z portfela można wywalić i porozsyłać gifty. Typowe, wybiórcze , upierdliwe działanie. No ale za

• W sumie kupowałem kumplowi gifta, ale jak sobie przypomniałem, że nie masz gdzie mieszkać, to coś mnie za serce chwyciło.

Opublikowano

No proszę, karteczki się sprzedaje co?! Na giereczki się zbiera, co?! A podatek odprowadził od zarobku?! :>

Opublikowano

Na GMG masz za 30$, podczas gdy muve sprzedaje za 65zł. W obu przypadkach klucze Steam.

To tak a propos cen steamowych. ;>

Opublikowano

Ja kupiłem na keye.pl za 98.90, nawet jeśli pojawi się -50% na steamie to wiele więcej się nie zaoszczędzi.

Opublikowano

No 15 zł różnicy by było, ale to nie mój główny powód - po prostu to jest jedyna gra którą chcę odnośnie Steam Sale, a mój Steam Wallet posiada 20 ojro zawartości - niestety tą kasa nie da się płacić na keye.pl :)

Opublikowano

Coś czuję, że dzisiaj wystartuje ten SSS bo Killing Floor się zaktualizował i rozpoczął się Summer Event w nim. A eventy w KF najczęściej idą w parze z przecenami na Steamie.

Opublikowano

Łoł, dodali Anala Łejka do kart, wymagająca gierka, już nie tak łatwo coś robić gdy się ma odpaloną ją w tle. ;]

Opublikowano

O czym Ty mówisz :D? Zminimalizowana nie zabiera praktycznie żadnych zasobów, tylko coś długo te karty się dropią, na razie jedna w godzinę ;/.

Jeszcze chwila i dobiję do 10 ojro z tych kart. Nienawidzę Cię Gaben za to!!11

O, druga wpadła.

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

Mi wyjdzie coś koło 7 ojro. W sam raz na jakieś dwie gry i może dlc do Shoguna bądź Killing Floor.

Opublikowano

O czym Ty mówisz :D? Zminimalizowana nie zabiera praktycznie żadnych zasobów, tylko coś długo te karty się dropią, na razie jedna w godzinę ;/.

Jeszcze chwila i dobiję do 10 ojro z tych kart. Nienawidzę Cię Gaben za to!!11

O, druga wpadła.

złodzieju skad masz tyle kasy!

Opublikowano

Ja miałem 12 ojro, ale kupiłem Witchera 2 za 6,5, a teraz mam na koncie 6,32 i zbieram na HM2. 

Opublikowano

Ja miałem 12 ojro, ale kupiłem Witchera 2 za 6,5, a teraz mam na koncie 6,32 i zbieram na HM2. 

chyba macie duzo gier:( ja ledwo uzbieralem 5.97 ;( Btw przepłaciłes za tego wiedzmina2

Opublikowano

Final Fantasy VII wreszcie trafiło na Steam. :) Poczekam do 19:00 czy a nuż nie dadzą chociaż -10% w ramach SSS. Tak czy inaczej, już wiem co będę przechodził po raz 235472 w najbliższym okresie...

EDIT:

Nvm... GMG ma cenę w dolarach :whistling:

EDIT2:

The Walking Dead 400 Days też jest na GMG w dolarach, jeśli ktoś szuka "taniej".

Do tego jest voucher -25% GMG10-VTTCS-VYH18 ale nie wiem czy działa akurat na te tytuły.

Edytowane przez Suavek

Opublikowano

chyba macie duzo gier:( ja ledwo uzbieralem 5.97 ;( Btw przepłaciłes za tego wiedzmina2

Nie wydaje mnie się. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

No i co z tego, ale musiałbym wydać kasę z konta, a tak poszła kasa z kart czyli jestem jeszcze na plus. 

Opublikowano

Btw przepłaciłes za tego wiedzmina2

Nie przepłacił bo to jest, z tego co wiem, jedyne źródło Steamowej wersji Wieśka 2, więc... 

Opublikowano

Mam nadzieję, że ta wyprzedaż będzie lepsza niż zimowa, która była zwyczajnymi popłuczynami.

Planuję wyrwać:

- F3 GOTY (5$)

- F:NV UE (10$)

- Dishonored/Bioshock Infinite (nie liczę na 66 ale może się uda)

- Torchlight II (liczę na 75% ale z tego co widzę najmniej było 66% czyli ok 7 dolarów, więc pewnie i tak kupię)

- CS:GO (grałem w darmowym tygodniu i było ok ale wiało starą mechaniką na nowym silniku. Jak dadzą 50% to biorę od ręki)

- Age of Empires II HD (MS pewnie nie zrobi 66% ale zawsze warto mieć nadzieję)

- System Shock 2 (75% i biorę z pocałowaniem ręki; więcej nie dam, bo mam mint boxa a cyfrową chcę tylko dla wygody działania)

- dodatki do Skyrima

a Wy na co się czaicie?

Opublikowano

Dragonborn do Skyrima

Left 4 Dead 1 i 2

The Orange Box

może AoE II HD

a reszta to może mi coś w oko wpadnie i kupię ;)

Wiesiek był za 6,5 na Steamie?

Opublikowano

Wiesiek był za 6,5 na Steamie?

W2 66% tj. 6.79 (4 razy)

W1 75% tj. 2.49 (7 razy)

Opublikowano

W2 był właśnie -66%.

A W1 pamiętam kupiłem za 2 ojro.

Ja czekam na Mirror's Edge -75% i tyle chyba. Nic ciekawego już dla mnie chyba nie ma. :(

Opublikowano

Ogólnie to jest niby wśród ludzi zauważane, że jeżeli gra jest na całkiem ładnym deal tuż przed Winter/Summer Sale to czesto albo się nie pojawi albo będzie ot mały deal w wysokości 30%. Więc drogi @rinzenie nie liczył bym na Dishonored zbytnio. Choć nikt nie mówi, że nie będzie - ot szanse są ciut mniejsze. Było na Daily Deal z tydzień albo dwa temu jako -50%. Po drugie, taniej je dorwać w Polsce normalnie niż na Steam.

Na co czekam? Hmm:

Skyrim: Legendary

Tom Clancy's Ghost Recon Future Soldier

To co bym jeszcze chciał to nowsze release ala Gunpoint i Magic 2014 więc na ich sale nie liczę nawet.

No i standardowo jak każdy Steamowiec "Ooo, nie czekałem na to ale fajny deal to wezmę" :P

Edytowane przez Kazuun