Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Miałem właśnie mokry sen. Mogliby podczas SSS wypuścić po promocji alpha standalone DayZ.

fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap

• Odpowiedzi 8,9 tys.
  • Wyświetleń 704,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• No pewnie, bierz. Steam jest mega żeby popróbować masę różnych gier. Albo kupować i nigdy nawet nie odpalić. Robię tak od lat, bardzo polecam.

• Nie będziesz mi mówił co mam robić. Z(pipi)ane, nielogiczne rozwiązanie. Rynek zablokowany ale już 200E z portfela można wywalić i porozsyłać gifty. Typowe, wybiórcze , upierdliwe działanie. No ale za

• W sumie kupowałem kumplowi gifta, ale jak sobie przypomniałem, że nie masz gdzie mieszkać, to coś mnie za serce chwyciło.

Opublikowano

a tu zrobia ze % znizki bedzie zalezny od lvlu profilu :D 75% dla powyzej lvl 60, 66% dla powyzej lvl 40 i 50% od lvlu 20 :D ale bylby placz i zgrzytanie zebow :D

Opublikowano

a tu zrobia ze % znizki bedzie zalezny od lvlu profilu :D 75% dla powyzej lvl 60, 66% dla powyzej lvl 40 i 50% od lvlu 20 :D ale bylby placz i zgrzytanie zebow :D

A jutro bys czytał o 2 pożarach jednym w USA a drugim w Liechtenstainie/Luxemburgu

Edytowane przez SzewczykDratewka

Opublikowano

30% to żadna różnica. Parę baksów które i tak same mi wpadają ze sprzedawania skrzynek i innych trading cards.

Jak jesteśmy przy tych kartach. Ostatnio dostałem od grania w Dotę 2 MNÓSTWO 'Player Card' z dotowymi graczami turniejowymi. Nie da się sprzedać. :( Ktoś wie czy można mieć z tych kart jakieś promocje?

Opublikowano

Służą jedynie do uzupełniania kupionego Compendium.

@Gattzu

A może niech Twój level oznacza % obniżki? masz lvl 10 - to dostajesz 10% upustu. Masz lvl 50 to masz -50% ;p

Opublikowano

@ kazuun

nah za latwo wbic 100 lvl dla maniakow. juz predzej by zrobili ze kazde 10 lvli to 2% dodatkowej znizki do kazdej gry i laczy sie z innymi znizkami

Edytowane przez Gattz

Opublikowano

Hmm... no to zróbmy to co CoDziarze uwielbiają.... cap na max level i dajemy Prestige. Powiedzmy lvl 60 max. Po jego dobiciu spadasz na lvl 1 i dostajesz jeden kupon 25% na dowolnie wybraną przez siebie grę - ważne przez tydzień. I tak co 60 leveli.

genius.jpg

Opublikowano

Meh

Steam-Sale-10414281.jpg.jpeg

Ciekaw jestem bardziej ogólnego eventu czy otoczki, aniżeli wyprzedaży. Nie sądzę, aby portfel jakoś szczególnie płakał, szczególnie, że trochę grosza z tych kart też wpadło. Parę tytułów na oku, a resztę taniej kiedyś wyrwę na GMG.

Edytowane przez Suavek

Opublikowano

sklep padł xDD

Opublikowano

Puzzle Quest 2 -75%...

No to mamy pierwszy zakup...

Opublikowano

słabo jak na 1 dzień :confused:

Ale można zdobywać karty z HM. <3

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Tradycyjnie warto sprawdzić promocje poza daily - taki Puzzle Quest 2 jest wreszcie przeceniony -75% do końca promocji (22 lipca). Podobnie Strike Suit Zero.

Opublikowano

Grał ktoś w Scribblenauts? Zastanawiam się nad tym. Ale obawiam się, że znudzi mi się po 10 minutach.

Opublikowano

No ja dokładnie tak miałem, po chwili wydawało mi się, że widziałem całą grę. No i wiadomo, trzeba mieć kreatywny umysł, ja takiego nie posiadam.

Sprawdźcie swoje ekwipunki, każdy dostał 3 karciochy do odznaki "Steam Summer Sale 2013" :>. MOAR $$$

Opublikowano
Sprawdźcie swoje ekwipunki, każdy dostał 3 karciochy do odznaki "Steam Summer Sale 2013" :>. MOAR $$$

To sa dawne mystery cards, ktore dostawales zamiast kuponow podczas craftowania odznak. ;]

Opublikowano

Na razie nic dla mnie. Polowalem na Infinite, ale na allegro klucze są tańsze.